|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Karatha-sibenicni vrch Posted: 16:33 16. Nov 2008 |
|
|
Nenaloaduje mi vubec, netusim proc, kdyz restartuji, hra se me snazi porad dokola dostat na pozici sibenicni vrch a ten nenaloaduje.... Dále nefunguji prechody v hrbitove u Ivory ... cesta tam je OK, zpatky z hrobky prechod neni, nefunguje prechod ke korenarce... dvere se otevrou, modrej prechod tam je ale at klikam jak klikam, dovnitr me to uz nepusti.... ze by si korenanrka skocila na dovolenou... nedivim se ji, ono, kazdej den prodavat opilejm dobrodruhum porad ty same poušny 10ks za 50zl asi neni job pro kazdeho....
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Karatha-sibenicni vrch Posted: 17:01 16. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Jaj no to vypada na ty Haky ze to cely pokazili.. ale proc to udelali i prechodum, to vubec netusim, pockame na Kucika, az se probere z napojoveho opojeni 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Karatha-sibenicni vrch Posted: 17:09 16. Nov 2008 |
|
|
no s tim naloadovanim lokace někdy pomáhá, když si snížíš např. textury a další nastavení grafiky.. pár případů už sem takhle viděl a pomohlo to
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Karatha-sibenicni vrch Posted: 19:51 16. Nov 2008 |
|
|
Bahnak wrote: Dále nefunguji prechody v hrbitove u Ivory ... cesta tam je OK, zpatky z hrobky prechod neni, nefunguje prechod ke korenarce... dvere se otevrou, modrej prechod tam je ale at klikam jak klikam, dovnitr me to uz nepusti.... ze by si korenanrka skocila na dovolenou... nedivim se ji, ono, kazdej den prodavat opilejm dobrodruhum porad ty same poušny 10ks za 50zl asi neni job pro kazdeho.... Zkus procházet pohybem klávesami - šipky nebo W
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Karatha-sibenicni vrch Posted: 21:41 16. Nov 2008 |
|
|
uz je to ok, diky...akorat netusim proc to tak pada... prisel jsem o zkusky ktere by vydaly na 4 levly.... a o prachy taky.... a ze sem se dnes s tema balikama anbehal....
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Karatha-sibenicni vrch Posted: 22:27 16. Nov 2008 |
|
|
vypadá to že haky enormně zvýšily zátěž serveru v některých případech... zatím jsem pozoroval občas chybějící dveře (karatha západní brána, hřbitov, občas nefunkční přechod (hřbitov krypta úplně vlevo zadní zespodu). všechno mi běhá o dost pomaleji... ale nový nahrávací obrazovky jsou cool 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Karatha-sibenicni vrch Posted: 23:03 16. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Jo ty chyby HAKU vyustili, ze se asi zacina resit, zda je uplne stejnej accont v NWN a na thlii co do velikosti pismen.
Accont Pavel_kr (NWN) a pavel_kr (Thalie) se ne a ne propojit. Postavy jdou videt, ale pri pokusu do hry to napise : byl si vyhozen.
Predtim probelm vubec nebyl.. takze to taky pricitam tem hakum, i kdyz nevim jak je to mozny.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Karatha-sibenicni vrch Posted: 23:06 16. Nov 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: ale nový nahrávací obrazovky jsou cool  a některé milé chybičky v nadpisech lokací také - na příklad studené vrky
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: Karatha-sibenicni vrch Posted: 23:06 16. Nov 2008 |
|
|
Quote: Accont Pavel_kr (NWN) a pavel_kr (Thalie) se ne a ne propojit. Postavy jdou videt, ale pri pokusu do hry to napise : byl si vyhozen. Rozlisovani velkych/malych pismen jsem asi pred 2 dny zapnul s tim, ze to tak ma byt, ale kdyz vidim, jak to nekterym lidem pusobi ruzne bolesti, radeji jsem to dnes opet vypnul..
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: Karatha-sibenicni vrch Posted: 00:57 17. Nov 2008 |
|
|
jaara wrote: Rozlisovani velkych/malych pismen jsem asi pred 2 dny zapnul s tim, ze to tak ma byt, ale kdyz vidim, jak to nekterym lidem pusobi ruzne bolesti, radeji jsem to dnes opet vypnul.. Sleduju ze si peknej zaskodnik 
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Karatha-sibenicni vrch Posted: 10:33 18. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Šibeniční vrch může bejt nějakej nakopnutej. Ikdyž Thalijské haky mají nízkou prioritu a neměly by nic přepsat. Problém může být leda v některých konfiguračních souborech.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|