Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 17:16 21. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 4946 posts ]  Go to page Previous  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 330  Next
Author Message
 Post subject: Re: Poděkování
PostPosted: 17:43 17. Nov 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Marvin wrote:
Hlavne ale chcem podakovat Sigurdovi za hru, ktoru sme s Mannazom hrali, a tiez osobitne dakujem i clenom Zeleznej Pesti: Kirimu, Humanovi, Istvanovi

Noo boli to krasne casy, Mannaz mi bude tiez chybat...teraz zase budem chvilu umierat sam :(

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 18:13 17. Nov 2008 
Rytíř
 WWW  ICQ  Profile

Fajn, takže the big quest došlo včera do finále a ja som mal tú kliku zúčastniť sa na niekolkých posledných epizodach čo mi spôsobovalo velikánsku radosť. Hlavne to že to bol Q. dlhý a teda na pokračovanie - už dlho som sa tak netešil na stredy a nedele :) Takže Kraťovi ,okrem mojej velkej vďaky,že sa toho celého vobec ujal a že mi tým pravidelne spôsoboval radosť, tak Ti ďakujem aj za všetky tie ostatné zážitky a pikošky ktoré sa stali mojej postave (napr.ten mozgožrút:) ale taktiež čo sa stalo aj ostatným postavám,najmä teda ich hráčom, ktorím chcem nasledovne poďakovať to sú napr. Neithan,Marvin,Zachy,Cmon,Anderson,Zuuzza,Klodiator,Gotried,George...a ospravedlnte ma tí ,ktorých si nepamatám, na mená ja nemám pamäť. Ešte čo sa týka včerajška,finálneho Q. tak ďakujem Pepovi, ktorý pomáhal Kraťovi s problémami po restarte a po zvyšok celeho záveru,no a na záver chcem poďakovať Marvinovi, za to čo urobil, výborne tým oživil celú hru,znie to trocha paradoxne,ale naozaj,myslím že bez hrdinskej smrti Mannaza ,by záver Q. nezaposobil tak "finálne" vyzeralo to akoby sa to malo stať,vŠetko sa potom tomu prispôsobilo tak ,že to bolo ovela živšie (Rozzúrený Sigurd, trpaslíci v kruhu,preberajúc Mannazove telo...)A síce to bolo kratučké,ale na mňa to zapôsobilo asi najviac,takže Marvin..klobúk dolu a Vďaka :wink:

http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif

Reply with quote  

PostPosted: 02:06 18. Nov 2008 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Po dlouhe dobe jsem si zase zkusil zahrat a hned tu mam jedno podekovani Amywiel Luelven za necekane zprijemneni hry (byt v jednu chvili jsem se dost vydesil nepredstirane) a podporu viry v Dei Ananga u me postavicky. :) :wink:

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Reply with quote  

PostPosted: 08:14 18. Nov 2008 
Urozený
 Profile

Tak jeho božstvu Kraťoslavovi Velikému I jsme poděkovali a teď mi dovolte poděkovat těm, kteří pracují na tom aby Thaliie byla hezčí a v nedávné době ji posunuli zase o kousek dál. Nyní se bavím tím, že běhám po světě aby mi to ce nejvíce načítalo lokace a kochám se pro mě naprosto úžasnými obrázky při načítání .... skvělá práce, moc hezký výběr. Snažím se craftit a ono to jde zase lépe .... taktéž díky. Zkoumám nové lokace a koukám jak blázen o co vše se to rozrostlo Isilská tvrz a její okolí mě okouzlilo a málem zabilo :mrgreen: . Je toho moc a nejde vše vyjmenovet tak tímto děkuji WB teamu a DM kteří pracují na nových lokacích, moc se mi to líbí. A nakonec abych nepřechváli :P , nový design dveří se mi nelíbí, jsou nějaké blee a nějak se stalo, že se nedá dostat k babce kořenářce v Ivory (vrchnímu prodejci nejprodávanějšího zboží Thalie - malých lahviček :D ) a co je nejhorší, nejde se dostat ani od ní a tak tam s ní Wahibah opakovaně obcuje a ta dobrá žena je z toho už dost unavená. Jestli to tak půjde dál brzo zaplaví Ivory skupinka prťavých polodraků a to bude teprve tóčo .... tu hoří stoh slámy, tam se ztratila slepice, strýcovy Theogilovi se začne ztrácet zboží a Krkovička bude v jednom kuse vyjedený a vypitý. :lol:
Takže .... díky moc. T.

Reply with quote  

PostPosted: 10:21 18. Nov 2008 
Bůh
 Profile

Vzhled dvěří není záměr ale bug :D ..

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 02:00 25. Nov 2008 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Cartymu za zabavnou hru a za to, ze meho pulorka uci mluvit (a ma s nim fakt trpelivost). :) :wink:

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Reply with quote  

PostPosted: 20:04 25. Nov 2008 
Nováček
 Profile

Děkuju Zeppelinovi za dnešní trpasličí hru :)

Reply with quote  

PostPosted: 22:48 25. Nov 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Neithan1 wrote:
Marvin wrote:
Hlavne ale chcem podakovat Sigurdovi za hru, ktoru sme s Mannazom hrali, a tiez osobitne dakujem i clenom Zeleznej Pesti: Kirimu, Humanovi, Istvanovi

Noo boli to krasne casy, Mannaz mi bude tiez chybat...teraz zase budem chvilu umierat sam :(

:( porat nevim co na to rict :(

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 15:09 26. Nov 2008 
Bůh
 Profile

jojo , taky děkujů Marvinovi , teda spíš Mannymu :twisted: ..takovej trpaslík se totiž jen tak neviděl!!!!

*drží minutu ticha*

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

Reply with quote  

PostPosted: 15:52 26. Nov 2008 
Měšťan
 Profile

Shadi nikdy nezapomene :? Snad nebude líná, jak veš a dopíše baladu .. aby i mladí a neklidní věděli, kdo to byl Mannaz Dotian !

Reply with quote  

PostPosted: 23:40 27. Nov 2008 
Měšťan
 Profile

Dekuju panu Berserkrovi, ze nase zivoty terorizuje, a ze smrt jeho postavy se stava zivotnim cilem nekterych jedincu :twisted:
A diky thalijskym bohum, ze umoznuji tato setkani, ale vzhledem ke stejnym koncum to prestava pro minimalne jednu stranu byt sranda :evil:
:D

Reply with quote  

PostPosted: 00:34 28. Nov 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

JA bych chtel dneska podekovat vsem hracum se kterejma sem se potkal, byla to po dlouhy dobe pekna hra, jmenovite: Damian - Bu, pidizvik- Vendelin, banda trpasliku u zlobru (nestih sem vsechny si zapamatovat :( ), Zachy-Helen Hrabenka Von Whur..., a panum Zlobrum kteri dostali naprd**...opravdu fajn. Jen pockejte az skonci nabor :twisted:

edit: omlouvam se tem na ktery sem zapomenul ,ale tolik hracu naraz sem uz leta nepotkal, taky vim proc :D

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 07:42 28. Nov 2008 
Velmistr
 ICQ  Profile

díky brachum z orci zhouby a celfce za včerejší hádky u hospody. tady na totom ,,dobrodružství" bylo vidět že nemusíme běhat po všem živém a zabíjet to, ale stačí sedět v hospodě a jen tak hrát. opravdu se mi to líbilo!

Reply with quote  

PostPosted: 12:55 28. Nov 2008 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Děkuji Artovi - HART (čekal jsem, že orčí krev tě složí víc... proč není na Thalii nějaký skutečně pořádný chlast!! :) ), Hraběnce - BEDA! (ty se tedy hezky vybarvuješ, chtít trápit ubohého BUA!) a Vendelínovi (krásně hraný průzkumník) za pěknou hru při náboru (u mně trochu kaženou lagama).

Také děkuji trpaslíkům. Hrajete super, Vaše hra třeba v Ivory mně potěšila. škoda, že další setkání u zlobrů dopadlo poněkud neslavně, ale tak vzal jsem si poučení. Doufám, že to nevzdáte.

Ostatním zábavným postavičkám (včera jich občas bylo tolik, že jsem se nestíhal zorientovat) - Cartymu, Ashenovi, lidské válečnici nesoucí trpaslíky, hobitímu kouzelníkovi (jehož jméno si nepamatuji)....

Pěkná hra.

povinná reklama: zúčastněte se hodin výuky mluvení s BUem! Lektor Carcaroth Benseph! Poslední probírané slovo: Medvěd!

Reply with quote  

PostPosted: 23:04 28. Nov 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

LDamian wrote:
povinná reklama: zúčastněte se hodin výuky mluvení s BUem! Lektor Carcaroth Benseph! Poslední probírané slovo: Medvěd!

ROFL vn te Art sete rozvaze jazyk :D akorat hrac u toho bude brecet smutkem :(

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 4946 posts ]  Go to page Previous  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 330  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]