|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Neithan1
|
Post subject: ZLY TREZOR ! Posted: 14:55 18. Nov 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Zdravim, tak som si zaplatil v Karathskej banke trezor a co sa nestane, po ulozeni veci 2 z nich zmizly a jedna sa uplne zmenila. Zmizol prsten s modrym kamenom (svetlo modre 20 metrov) a Past Viery (predmet ziskany z Q). Ulozil som tiez Plast Elfieho Rodu, ale ten sa len zmenil na plast karathskej straze (obycj. zlaty plast).
dalo by sa stym nieco spravit.. ?
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 15:05 18. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Mno můžu se ti smát, protože se do trezoru nemá dávat nic z questů a od DM  Stejnětak věci od dobrodruha to nezkousne. Takhle...melvik před časem pracoval na nějaky wrapperu, kterej by dokázal zpracovat všchny informace o předmětu, aby šlo do trezorů ukládat cokoliv. Ale nevim, jak se s tim daleko. Popros nejlíp DM, kterej Ti to dal. Snad to ještě někde bude mít skovaný.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 15:10 18. Nov 2008 |
|
|
Quote: btw. ten prsten nebol ani od dobrodruha ani Q zalezitost.. ani z craftu nebol, nasli sme ho v dungu
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Last edited by Neithan1 on 10:56 19. Nov 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 15:14 18. Nov 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Proste tak jako tak je to paradne naprd, kdyz truhla neplni ucel truhly. Tahani vseho harampadi neustale s sebou, nebo vzacnejch veci, aby mi je moh kazdej ukrast, nebo mi jinak zaclaneli v invu, kdyz je zrovna nepotrebuju.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 15:16 18. Nov 2008 |
|
|
Jo, jak řikám, melvik si s tim hrál. Tak zkusim zjistit, jak to dopadlo.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 16:17 18. Nov 2008 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 16:35 18. Nov 2008 |
|
|
Jako inspirace jo, ale napsat se to musí tak jako tak  A nejpodstatnější části už snad hotový jsou. Tušim, že si naposled melvik u sebe rozcházel databázi, aby to mohl testovat.
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 16:56 18. Nov 2008 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
Bral jsem to jako odkaz na počáteční analýzu. Že tam není víc, za to fakt nemůžu, Labir prostě zdrojáky do informací nedává  . Ale když se polepší, tak slibuji, že sem hned hodím link 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 17:16 18. Nov 2008 |
|
|
Anderson I wrote: Bral jsem to jako odkaz na počáteční analýzu. Že tam není víc, za to fakt nemůžu, Labir prostě zdrojáky do informací nedává  . Ale když se polepší, tak slibuji, že sem hned hodím link  Vzhledem k posledním událostem bych nedoporučoval...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 18:08 18. Nov 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: Vzhledem k posledním událostem bych nedoporučoval... Jo, nebudem zvyšovat rating EQ používánim jejich scriptů 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 19:25 18. Nov 2008 |
|
|
spat k teme : mohol sem hodit priamo link na PLACOS... s nim by sa taketo nieco nikdy nemohlo stat
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 19:33 18. Nov 2008 |
|
|
Neithane, tohle je 2. upozornění (celkem je jich 15). Vtipný můžeš být i bez navážení se do cizích světů.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 20:31 18. Nov 2008 |
|
|
igor wrote: Neithane, tohle je 2. upozornění (celkem je jich 15). Vtipný můžeš být i bez navážení se do cizích světů. od kdy je to v pravidlech fora?
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 20:49 18. Nov 2008 |
|
|
Pravidla urcuje clovek s nejvice hakama na CD !
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 20:51 18. Nov 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: Pravidla urcuje clovek s nejvice hakama na CD ! CD? to se este pouziva?
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|