|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|
Author |
Message |
Hacanus
|
Post subject: Smrt pri vypadku Posted: 22:02 19. Nov 2008 |
|
|
Kdyz ted nedavno pred devatou vypadl server tak jsem byl v medvedich vrscich zivy a zdarvy a po pripojeni jsem se nasel v podsveti ted tam drepim muze mi nejake dobre DM pomoct? Prosiiim 
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Smrt pri vypadku Posted: 22:03 19. Nov 2008 |
|
|
Ne, dobre ti tak! 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Smrt pri vypadku Posted: 22:05 19. Nov 2008 |
|
|
A napsalo to "Zranila te Yhalie 1.9 bez pouziti stinovych zraneni" Oskliva Thalie...fuuuuj.. 
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Smrt pri vypadku Posted: 22:06 19. Nov 2008 |
|
|
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Smrt pri vypadku Posted: 22:08 19. Nov 2008 |
|
|
Vypadává to snad každejch 5 minut... tak do tý hry holt nelezte nebo nechoďte do dungů.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Smrt pri vypadku Posted: 22:15 19. Nov 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
jojo poseďte si jen tak v hospodě  jo a igore máš hezký nový obrázek 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Smrt pri vypadku Posted: 22:43 19. Nov 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
zrovna sem o jednoho chtel jit 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: Smrt pri vypadku Posted: 20:52 20. Nov 2008 |
|
|
Hele me to taky furt pada,laguje to jak Kr..a,dvakrat uz jsem chcipnul,prisel jsem o 16000xp a spad pod level!A taky jsem nic neudelal  Proste se to ted nejak podelalo a musime cekat az se to hodi do ¨OUKEJE¨ 
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Smrt pri vypadku Posted: 07:57 21. Nov 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
přesně ted to dost blbne, to já (a určitě i jiní ) nedoporučuji vubec někam chodit, šak DMka sem určitě napíšou až to bude spravené..
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Smrt pri vypadku Posted: 10:35 21. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
No co ja sem se dozvedel, tk ana vine neni server, anijeho rychlost, ale proste kopani kabelu v okoli Plzne. I podle oficialniho prohlaseni (v informacich) se bohuzel neda predem urcit, kdy k naprave dojde a do te doby bude proste bohuzel server padat vice. odmenou pak ale ovsem bude lepsi a stabilnejsi pripojeni.
NENI NA VINE SERVER !
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Smrt pri vypadku Posted: 10:41 21. Nov 2008 |
|
|
V Pilsfree se zbláznil nějakej router (občasný výpadky), zjistilo se že je problém s jednim serverem v serverhousingu, tak se prozatim odpojil celej housing což by teď už mělo bejt vyřešený. Do toho ještě ty občasný výpadky způsobovalo to, že se přepojovala linka do Prahy, protože je zaplacenej 1Gbit/s do Prahy, ale vlákno dalo maximálně 600Mbit/s. Nebo nějak tak  Takže teď už by to mělo být snad ok.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Huhala
|
Post subject: Re: Smrt pri vypadku Posted: 16:38 21. Nov 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
Měl bych dotaz a prosbu zároven, po pádu před chvílí sem se objevil v podsvětí, byl sem(postava Lascalen) kousek nad Doubkovem (lok. sev. vřesoviště u lesa) nejspíš mě zabil lítý medvěd, ale jako hraničář na 10lvl nemám s většinou zvířat problém, co se týče agresivity(a když už zautočí nemám problém je uklidnit) i vzájemnýho respektu, nezabíjím zvíře pokud opravdu nemusím  chci se zeptat, jak bych se měl v takové situaci zachovat, popřípadě jestli by mohl nejaký Dm prokázat laskavost?  děkuju za jakoukoli odpověd.. Lascalen
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|