|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Neithan1
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 02:13 20. Nov 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Pajule wrote: chudák malej a vy ho hendka kamenujete  ale on je vyssi nez ja
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 07:14 20. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Taky sem DM...
12 Ano, ale rychle.. a to ode mě pořád žádáte nějaké Q, potřebujete pomoci nebo vyměnit hadry.. sem zdrcen, z jedné strany věrnost a za zády hned podraz.. ale já si na to jendou vzpomenu, přízen vašeho boha vás brzo opustí bezvěrci
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 08:27 20. Nov 2008 |
|
|
Theogil I: zachránil tě ze spáru té nymfomanky kořenářky a její zvrhlé kočky Theogil I: zdržuje tě tím množstvím příspěvků od práce Theogil I: a pomohl ti Theogil I: zdržuje tě tím množstvím příspěvků od práce Theogil I: vždyť nic špatného nedělá a je ke všem hodný Theogil I: rychle zhoď to šéf de to bude průhonice Theogil I: je to kamarád a Mikuláše ještě není aby dostal bednu exotického ovoce Theogil I: seš magor za tohle tě vyrazí z práce a vánoce strávíš na pracáku mezi .........
... čip normality se začíná tavit, hlasování se již nepodařilo uložit
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 13:01 20. Nov 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
tak ceho je moc, toho je prilis, diky kratovo spamu, ktery sem cetl dlouho do noci, sem rano zaspal a prisel pozde do prace navrhuju exemplarni potrestani 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 13:24 20. Nov 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 14:22 20. Nov 2008 |
|
|
Aznar: co tě nezabije to tě posílí  Treta: vůbec! ..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 14:50 20. Nov 2008 |
|
|
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 15:01 20. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Tenhle topic nevznikl z duvodu, ze by byl spatnej DM, ale ze spawnuje forum kravinama, jen aby mel co nejvice prispevku.. proste kraviny. A ja sem chtel zjistit, zda to tak vydite stejne.. ono precist cely forum my zdej den zabere pul hodky, ale vcera sem cetl pul hodky jen jeho prispevky 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 15:05 20. Nov 2008 |
|
|
 jo to máš pravdu to by se v tom spamowání měl zklidnit  *dělá tytyty na kratu* já myslím že když máněkdo míň příspěvků tak je to docela jedno, ten kdo má víc příspěvků tak mu to stejně žádné výhody nedává
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 15:08 20. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
No do urciteho lvlu ne, ale obejvuji se tam veci jako mestan, mistr, ucednik atd, ale jelikoz Krata tam ma fixne pomocnik, tak je mu to asi naprd
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 15:14 20. Nov 2008 |
|
|
přesně a vždyť je jedno jestli tam má někdo měštana nebo obyvatele, hlavní je že na forum muže přidávat příspěvky, což může uplně každy...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 15:52 20. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
nomis_b wrote: .. Ty taky spawnuješ Neberte všechno tak vážně 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 20:45 20. Nov 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
phmff já se tě zastala Kráto!!
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 07:32 21. Nov 2008 |
|
|
Pajule: toho si taky vážim Můj spam: nepovidej že si ho pročítal půl hodiny, původně sem chtěl přidat příspěvek do každého topicu ale to mě pak nebavilo, přidal sem proto příspěvek jenom do každého témata a ty děláš jako bych zašpinil celé forum, k tomu to byli příspěvky k tematu tak se to nedá za spam ani pořádně nazvat  bereš to moc vážně.. mě nejde vůbec o příspěvky, teprve nedávno sem si všiml že má přes 1000 a je mi to putna, byl to jen humor.. zdá se mi že to přeháníte, jednou sem napsal trochu víc příspěvků a tady se dělá jakobych zničil forum 
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 08:00 21. Nov 2008 |
|
|
|
|
Top |
|