|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Neithan1
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 09:26 21. Nov 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Tretas wrote: přesně a vždyť je jedno jestli tam má někdo měštana nebo obyvatele, hlavní je že na forum muže přidávat příspěvky, což může uplně každy... Nieje to jedno, s takym mestanom sa ani rozpravat nebudem ! fuj.. spina.. povl... ak niekto nema slachtic + tak nech na forum ani nepise !!!! a v ankete som nehlasoval, chyba tam volba "mozno". 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 10:26 21. Nov 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: Nieje to jedno, s takym mestanom sa ani rozpravat nebudem ! fuj.. spina.. povl... ak niekto nema slachtic + tak nech na forum ani nepise !!!!
Neithan1 wrote: bohuzial moja postava nema postel  Fuuuuuuuuuuuj, spina, povl, co je to za slechtice, nema postel a nad ostatni se povysuje, fuuuuuuuuj, hanbaaaaa*z ulice se ozyva hluk, piskani a nadavky* 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 10:37 21. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Krata wrote: Můj spam: nepovidej že si ho pročítal půl hodiny, původně sem chtěl přidat příspěvek do každého topicu ale to mě pak nebavilo, přidal sem proto příspěvek jenom do každého témata a ty děláš jako bych zašpinil celé forum, k tomu to byli příspěvky k tematu tak se to nedá za spam ani pořádně nazvat  Sem jen klikl na diskuzi a vsude novy prispevek: Krata Sem te precenil, myslel jsem, ze si to vezmes k srdci a opravdu to cele zaspawnujes Treba prave diky memu prispevku si to nezvladl, takze to splnilo ucel 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 10:50 21. Nov 2008 |
|
|
asi mám blbě nastavený fórum, skoro žádný kráťovo příspěvky jsem nenašel.. kráťo, nechceš něco napsat? 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 12:31 21. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
No pořád s tim zas můžu začít a dohnat to 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 12:35 21. Nov 2008 |
|
|
a ze nie ? paaa-pa-pa-pa *rukama napodobuje trepani kridel slepice*
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 13:20 21. Nov 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
ty hlasky o tom, ze za vypadky nemuze server, me fakt rozesmivaji... tak snad kazdymu je jasny, ze to neni vina serveru, ale jednoho spamujiciho DMka, co server pretizil a navic mi dneska rano doma nesel inet a nenapada me zadny jiny rozumny vysvetleni, nez ze za to taky muze Krata prosim nekoho zodpovedneho, aby uz pred timto problemem nestrkal hlavu do pisku a zacal to konecne resit, takhle to uz dal nejde 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 13:21 21. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Oka, začnu spamovat ještě víc aby se Aznarovi zhroutil net a už neotravoval
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 13:23 21. Nov 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Krata wrote: Oka, začnu spamovat ještě víc aby se Aznarovi zhroutil net a už neotravoval 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 13:27 21. Nov 2008 |
|
|
Krata wrote: Oka, začnu spamovat ještě víc aby se Aznarovi zhroutil net a už neotravoval Tobě se zase zhroutí svět až ti za každej spam odečtu 50 příspěvků 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 13:44 21. Nov 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
igor, igor, igor *skanduje*
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 13:49 21. Nov 2008 |
|
|
 nikdo nebude vyhrozovat mistrovi !
|
|
Top |
|
MaSo
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 15:11 21. Nov 2008 |
|
|
Já sem dal ANO ukecancovi jednomu  Ne sradna...jesli ten topic nebyl myšleny jako vtip tak chci změnit hlasování  ... ALe inak ... stejně bys nemusel tolik psat  ja se v tom foru pak h.... vyznam  Jinak Peace and Love přátelé 
_________________ Peace & Love
Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 15:31 21. Nov 2008 |
|
|
Tento topic byl určitě myšlen smrtelně vážně! 
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Ucet: Krata Posted: 15:36 21. Nov 2008 |
|
|
Phantorris wrote: Tento topic byl určitě myšlen smrtelně vážně!  Vskutku.
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|