|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 11:18 20. Nov 2008 |
|
|
tos nemusel... ten by ti nic nedal  pokud to není prsten s návodem "jak zlepšit svou hru". pak by bylo logické, že po vzrůstu kvality tvé RP by sám zmizel... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 12:01 20. Nov 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
DenGrasse wrote: tos nemusel... ten by ti nic nedal  pokud to není prsten s návodem "jak zlepšit svou hru". pak by bylo logické, že po vzrůstu kvality tvé RP by sám zmizel...  tebe sem vzivote nic hrat nevidel a taky netvrdim ze si lempl 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 09:34 21. Nov 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Kiri wrote: aha sa mi zda ze pan Kiri stratil zmysel pre humor 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 10:43 21. Nov 2008 |
|
|
Kiri wrote: DenGrasse wrote: tos nemusel... ten by ti nic nedal  pokud to není prsten s návodem "jak zlepšit svou hru". pak by bylo logické, že po vzrůstu kvality tvé RP by sám zmizel...  tebe sem vzivote nic hrat nevidel a taky netvrdim ze si lempl  trochu nesouvislý, ne? ja tebe taky ne a taky o tobě nic takovýho netvrdim... a nechlubim se tim na fóru...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 12:36 21. Nov 2008 |
|
|
ste sa asi moc nepochopili
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 19:00 21. Nov 2008 |
|
|
Což způsobil PLACOS a jeho invaze do mozkových center empatie obou účastníků. *s vážnou a jaksi....nepřítomnou tváří...trhavými pohyby, jakýmsi způsobem připomínající loutkohru (vedenou PLACOSEM) , se napije*
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 19:13 21. Nov 2008 |
|
|
http://www.acapela.tv/Cartoon-bb44eb173 ... 155f-3-8-3
Nazory vyjadrene v tomto videu niesu oficialne nazory tymu thalie, ani moje osobne.. je to xenofobna satyra na system kontroly hracov v nemenovanom perzistentnom svete NWN a ja ani tym thalie nerucime za jej zneuzite.
Tento material sluzi na zabavu a je zakazene akokolvek ho prezentovat bez vedomia tvorcu. Neithan industrial ltd. copyright (C)
//tymto by som chcel poprosit hracov aby dalej nepoukazovali akymkolvek sposobom na PLACOS, predovsetkym prosim Zorza aby ho uz v mojej pritomnosti nespominal. Je pravda ze som sa stal zavisly na "PLACOSovskom" humore a nedokazem nadalej vykonavat funkciu normalneho ucastnika fora. Ospravedlnujem sa za nemiestne poznamky ktorymi som tento mesiac obtazoval ostatnych uzivatelov thalie.pilsfree.net a predovsetkym hracov perzistentneho sveta EQ. S okamzitou platnostou rezignujem z postu profesionalneho PLACOStora. *nasadi slavnostnu serpu, handrickou vylesti vyznamenania, opatrne oprasi uniformu a s pohladom upretym do dialky odopne sponu na puzdre od pistole.*
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 19:21 21. Nov 2008 |
|
|
rofl 
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 19:34 21. Nov 2008 |
|
|
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 16:53 22. Nov 2008 |
|
|
dakujem, dakujem ale vratil by som sa k tematu.. dnes som ulozil knihu "recept" na vyrobu artefaktu ktoru som kedysi nasiel u bossa a fistunuv denik ktory som nasiel vo fistunovej pracovni vo vezi v krysnkych horach.. obe veci niesu z craftu, ani od DM, ani od dobrodruha a aj tak zmizli ...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 17:19 22. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Dennik neni v palete, takze zmizne a s tim receptem nevim. Buď to byl starej nefunkční, nebo netušim, co se mu stalo. Holt na té persistenci bude třeba hodně zapracovat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 21:34 22. Nov 2008 |
|
|
V trezoru jsem ukladal, asi pred ctvrt rokem 2 knihy na vyrobu nejakych supr zbrani, kdyz jsem se dival asi pred ctrnacti dny, tak uz tam nebyli, takze bych rekl, ze se nejake veci zrusily.
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 23:29 22. Nov 2008 |
|
|
recepty jsou a budou nepoužitelné, klidně je vyhazujte... a myslim že ani nejsou v paletě
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 03:33 23. Nov 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
recepty nebudou? zadne extra veci nebude mozne stvorit? jaka skoda  vlastne ani nevim esli nekdy nekdo nakou dal do kupy?
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: ZLY TREZOR ! Posted: 09:09 23. Nov 2008 |
|
|
misto nich se zavedly artefakty...
|