|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Anderson I
|
Post subject: Oživování Posted: 11:47 12. Nov 2008 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
Nešlo by nějak udělat, aby u kněze mohl zaplatit oživovaný? Ono ne vždy má oživující peníze, tak mě napadá možnost dát do rozhovoru něco jako „jo, oživ ho, ale zaplatí ti to on“. Kněz by tě oživil (pokud tedy na to budeš mít) a aby se nemuselo řešit, jak to budeš složitě splácet, tak by si to rovnou vybral z invu a/nebo z banky. Myslím, že by se celkově zvýšilo množství oživovaných (zvětšil by se odliv peněz) a odpadlo by otravné domlouvání po tellu: „Máš tolik a tolik?“ „ Jo, ale musím .....“ „ A vrátíš mi to ....“ „Sežeňte někde ....“
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Oživování Posted: 11:59 12. Nov 2008 |
|
|
jj tohle zna každá socka která chce oživit nákou jinou socku. Ale bylo by to logický, kdyby se to oživování mohlo platit z penez mrtvýho. Přece je mnohem jednodužší tomu mrvýmu sebrat od pasu měšec, nebo mu prošacovat bágl, než se nervovat se sháněním peněz jinde. Nešlo by do třeba do hůlky "duše bytosti" nacpat něco jako "sdílet inventář"?
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Oživování Posted: 12:07 12. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tak tohle se tu už dřív řešilo. V reálu bys taky netahal kdejakou neznámou mrtvolu ke knězi jen proto, že's jí našel na cestě. A pokud už někoho takhle někam táhneš, tak jsi buď dobrák a trouba, nebo jseš si jistej, že z toho něco budeš mít - tzn. že ti to zdechlina aspoň zaplatí.
Čimdáltim víc by se mi líbily lootovatelný mrtvoly PC. Nech svý tělo ležet někde v prachu cesty. Možná tě někdo zachrání a možná okrade.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Oživování Posted: 12:22 12. Nov 2008 |
|
|
kucik wrote: Tak tohle se tu už dřív řešilo. V reálu bys taky netahal kdejakou neznámou mrtvolu ke knězi jen proto, že's jí našel na cestě. A pokud už někoho takhle někam táhneš, tak jsi buď dobrák a trouba, nebo jseš si jistej, že z toho něco budeš mít - tzn. že ti to zdechlina aspoň zaplatí. muhehehehe! tyo, o tohle tu nejde Já samozřejmě mluvil o sdružení zoufalých sociálů čvachta, derek, garett Chcípáme pořád a často na potvoru fialovou slizkou má prachy ten co skapal Kdyby čvachta našla na cestě mrtvolu nekoho koho nezná, tak ji leda tak usekne nohy, otevře břicho a vykokoná si do něj potřebu a podobně a odtahne ho ještě víc na cestu aby šel ještě víc vidět
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Oživování Posted: 18:18 12. Nov 2008 |
|
|
kucik wrote: Tak tohle se tu už dřív řešilo. V reálu bys taky netahal kdejakou neznámou mrtvolu ke knězi jen proto, že's jí našel na cestě. A pokud už někoho takhle někam táhneš, tak jsi buď dobrák a trouba, nebo jseš si jistej, že z toho něco budeš mít - tzn. že ti to zdechlina aspoň zaplatí.
Čimdáltim víc by se mi líbily lootovatelný mrtvoly PC. Nech svý tělo ležet někde v prachu cesty. Možná tě někdo zachrání a možná okrade. to by se mi taky libilo... nebo aspon u zmrzacenyho videt kolik ma u sebe penez 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Oživování Posted: 14:33 19. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Tebe by víc než peníze zajímalo kolik má oddělitelných končetin 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Oživování Posted: 19:32 21. Nov 2008 |
|
|
to uz sem navrhoval tady ..nevim jak se to zavrhlo, kdyz bude lezet telo bezvladne na zemi budes mu moct ....sebrat prachy, uriznout ucho, prst, ruku, voko a nebo hlavu a to by ho automaticky hodilo do podsveti.... v toolu sou nato uz pripraveny obrazky nejlepe aby se u tech par uch a hlav nahodne generovali obrazky vzhledu  ...proste me to tak chybi kdyz vidim nekoho mrtvyho u jezevcu si nesebrat kebuli 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Oživování Posted: 21:05 21. Nov 2008 |
|
|
Lord_Berserk wrote: to uz sem navrhoval tady ..nevim jak se to zavrhlo, kdyz bude lezet telo bezvladne na zemi budes mu moct ....sebrat prachy, uriznout ucho, prst, ruku, voko a nebo hlavu a to by ho automaticky hodilo do podsveti.... v toolu sou nato uz pripraveny obrazky nejlepe aby se u tech par uch a hlav nahodne generovali obrazky vzhledu  ...proste me to tak chybi kdyz vidim nekoho mrtvyho u jezevcu si nesebrat kebuli  HEH, sem četl uříznout břicho xD
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Oživování Posted: 03:36 23. Nov 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
ja bych chtel trebas strzenej nehet, a kdo da do kupy prvnich 20 (+-) vygeenerovl by se nejaky nahrdelnik  treba i s nakym bonusem  zlym  hm?!
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Oživování Posted: 11:38 23. Nov 2008 |
|
|
To Kiri : Treba takovej nahrdelnik se zavesenejma nuzkama +3 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Oživování Posted: 11:53 23. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
No, mne napada jina vec. nyni je klerik uplne na hovno co se tyce ozivovani, protoze kazdej si radsi priplati a necha se ozivit v chramu, protoze mu to zachrani vice zkusenosti.
Co takhel zavest pro kouzlo Ressurection (vzkriseni) nejakou materialni slozku, treba za 10.000, a diky ji by se pak klerikovo ressurection povazovalo za stejne, jako oziveni v chramu (tedy s uplne stejnou ztratou xpu) ? Neslo by to zenuzivat, bo by to stalo hafo penez a prece jen by klerik mel trosku vetsi vyuziti (tedy halvne co se tyka ozivovani).
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: Oživování Posted: 13:10 23. Nov 2008 |
|
|
Jo, za klerika jsem uz apeloval, at ozivuje se stejnou ztratou jak v chramu. Snad se toho nekdo chytne a predela to 
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Oživování Posted: 14:31 23. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Teda u nas, chudsich to chodilo tak, ze se mrtvola donesla do chramu a tam se ozivila svitkem, protoze kneze nikdo nezaplatil.
Nebo je tu jeste moznost, udalat ztratu xp zavislou na dobe, mezi smrti a vzkrisenim. Pak by se vyplatilo krisit na miste.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Oživování Posted: 17:26 23. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
kucik wrote: Teda u nas, chudsich to chodilo tak, ze se mrtvola donesla do chramu a tam se ozivila svitkem, protoze kneze nikdo nezaplatil.
Nebo je tu jeste moznost, udalat ztratu xp zavislou na dobe, mezi smrti a vzkrisenim. Pak by se vyplatilo krisit na miste. hm.. no jenze pak by to kvuli mrtvole nekde dole v dungeonu byl silenej uprk nekde do chramu... to by bylo sileny.. videt naspeedovaneho bojovnika j ak utika halva nehlava jen aby usetril par stovek xpu kamosovy. To radsi tu jednotnou cenu z anejake to vzkriseni. aprave ta cena 10.000 je +/- vetsi i nez ten svitek ressu, pokud se nemylim.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Oživování Posted: 19:05 23. Nov 2008 |
|
|
kucik wrote: Nebo je tu jeste moznost, udalat ztratu xp zavislou na dobe, mezi smrti a vzkrisenim. Pak by se vyplatilo krisit na miste. to se mi zdá děsně nevyrovnaný z pohledu nosnosti postav.. si vem že někam půjdou jen 2, nebudou oba silový povolání a dotahnou toho druhýho do chrámu za bůh ví kdy, než kdyby spolu byli 2 bojovníci
|
|
Top |
|