|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:45 05. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Drogy ve hre jsou. Daj se vyrobit jak v alchymii, tak bezne koupit u dealeru v zapadlych ulickach.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:57 05. Nov 2008 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
Mě by se líbil dynamický spawn pastí. Pasti na bednách, tělech a podobně už dynamické jsou, což je super. Ale ty volně na zemi jsou stále na stejných místech. Dungeon stačí projít jednou a pak už si zapínat hledání jen na vybraných místech. Nebo mi to tak alespoň připadá, podle podzemí Karathského a Kel - A - Hazrského. A možná rozhodit pár pastí volně po krajině - menší zpestření pro notorické běhavce. 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:44 05. Nov 2008 |
|
|
Dynamicky spawn pasti na zemi je problem, protoze to jde spatne skloubit s vlastnimi frakcemi modulu. Moznosti, jak neco takoveho udelat jsou dost omezene, ale porad jsem to jeste nevzdal a snad to pujde, jakmile se jaarovi podari na serveru rozbehnout NWNeXalt knihovnu. V zaloze mam jeste jednu moznost, jak to udelat, takze verim, ze se to podari.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:35 06. Nov 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
chapu ze pasti a zamky sou nejvic dulezita vec, ale nekdy mi to dokaze stejne akorat odtravit romantickou prochazku kanalama.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:29 19. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
SI vodíš holky do kanálu Kiri? 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:37 19. Nov 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
na thalii mi chyba viac skupiniek banditov.. s novym mecom od kratu mozem sundat piatich banditov naraz (krasny zvuk, dakujem ti fireballe) .. nemohli by sa pred karathu pridat dalsie dve skupinky.. najlepsie tesne zomknute u seba ?
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:24 19. Nov 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Krata wrote: SI vodíš holky do kanálu Kiri?  no ukazuju jim ruzne exemplare zmutovanych krys a lidi...bys neveril jak malo se lisi reakce od ruznych typu holek 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:12 20. Nov 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: na thalii mi chyba viac skupiniek banditov.. s novym mecom od kratu mozem sundat piatich banditov naraz (krasny zvuk, dakujem ti fireballe) .. nemohli by sa pred karathu pridat dalsie dve skupinky.. najlepsie tesne zomknute u seba ? nač chodit někam daleko? požádej rejtyho o spawn u postele  abys je měl po ruce hned jak postava vstane....
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:23 21. Nov 2008 |
|
|
bohuzial moja postava nema postel 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:33 21. Nov 2008 |
|
|
to může být závažný problém, ale věřím že rejty si s tím nějak poradí  například ti zřídí pevný spawn point v katakombách 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:34 21. Nov 2008 |
|
|
Rejty uzamkne forum a zabanuje acc. nejtan...
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:42 23. Nov 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:58 23. Nov 2008 |
|
|
Pajule wrote: vuá proč sou u skoro každýho obrázku lokace jen baby?? pač ty loadscreeny dělal ňákej zvrhlík asi :-Ł
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:34 24. Nov 2008 |
|
|
Ukažme si na něj! /|\
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:59 24. Nov 2008 |
|
|
nebuď svině a vyrob pro pajky nějakýho svalovce... kde máš oblíbenou lokaci, pajky? 
|
|
Top |
|