|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 10:23 29. Nov 2008 |
|
|
Ja kdyz vidim nektere slovensky prispevky, tak ani nevim, jestli tam nejakou gramatiku maji. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 11:20 29. Nov 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: kazdy vie ze thalia je domov gramatickych chyb, ale aj tak to nyekto furt riesi  Nejde o gramatiku, když mu nejde, tak mu nejde... ale to, že někdo buší do klávesnice písmena v jinym pořadí, protože píše moc rychle, to ovlivnit snad jde ne?
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 11:23 29. Nov 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
v zapale zaujatosti nejde ovladat rychlost pisma. A predsa sa riesi ! Quote: Ja kdyz vidim nektere slovensk é prispevky, tak ani nevim, jestli tam nejakou gramatiku maji.  toto bola rana pod pas
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 16:20 29. Nov 2008 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Tak dotyčný taky musí chodit do práce a nemá tolik času.Přiznávám že to bylo porušení pravidel a přijmu za to potrestání.Jak bylo psáno výše stejná pravidla pro všechny.To vyvolání přítelíčka byla prostě nepřiměřená obrana a přiznávám svou chybu.Tímto se omlouvám všem co toto chování znepříjemnilo hru.A jen pro info nekromant opravdu nejsem
Info pro Rejtyho acc. vejk postava Carcaroth Benseph
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 16:32 29. Nov 2008 |
|
|
Radim wrote: Tak dotyčný taky musí chodit do práce a nemá tolik času. To má bejt jako výmluva? Já třeba chodim do školy a když přijdu domů tak pořád musim do tý školy x věcí udělat. Kdybych chodil do práce tak mam práci a doma pak relativně volno. A tak jako tak to neomlouvá, to je jak když bych šel nakoupit a s pistolí v ruce šel rovnou ke kase s tim že nemam čas čekat ve frontě, protože pracuju a nemam čas. 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 16:36 29. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nejde o nejaky tresty. Spis snahu hrat tak, aby to bylo ku zabave vsech pritomnych. Neni potreba delat z komara sudokopytnika.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 16:37 29. Nov 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Radim wrote: ... Info pro Rejtyho acc. vejk postava Carcaroth Benseph To se hodnoti...teda ja to hodnotim (kladne). igor wrote: Radim wrote: Tak dotyčný taky musí chodit do práce a nemá tolik času. To má bejt jako výmluva? Já třeba chodim do školy a když přijdu domů tak pořád musim do tý školy x věcí udělat. Kdybych chodil do práce tak mam práci a doma pak relativně volno. A tak jako tak to neomlouvá, to je jak když bych šel nakoupit a s pistolí v ruce šel rovnou ke kase s tim že nemam čas čekat ve frontě, protože pracuju a nemam čas.  ty si nikdy asi nepracoval, vid? btw kdyz uz se bylo takovou dobu OT, tka casova primka v Knihovne zada upravu, nebo je soucasnost stale 1375? +- 150let?
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 16:44 29. Nov 2008 |
|
|
Kiri wrote: ty si nikdy asi nepracoval, vid? Na plnej úvazek ne. Tak mě můžeš poučit... třeba žiju v omylu.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 16:52 29. Nov 2008 |
|
|
igor wrote: Kiri wrote: ty si nikdy asi nepracoval, vid? Na plnej úvazek ne. Tak mě můžeš poučit... třeba žiju v omylu. Te poucuju o tom, ze nemas vubc pravdu. Pri skole mas nescetne krat vetsi volno, urcite vic jak 5 tejdnu  a ve skole nemas kazdej den do 1600 - 2000 (stim ze rano vstavas kolem 0600 (kdyz mas stest, ze pracujes od 0800) 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 17:10 29. Nov 2008 |
|
|
Kiri wrote: Te poucuju o tom, ze nemas vubc pravdu. Pri skole mas nescetne krat vetsi volno, urcite vic jak 5 tejdnu  a ve skole nemas kazdej den do 1600 - 2000 (stim ze rano vstavas kolem 0600 (kdyz mas stest, ze pracujes od 0800)  No nesčetněkrát větší volno máš možná když si naplánuješ bakaláře na 5 let (nic ve zlym). Já třeba tolik volna nemam. A když děláš každej den 8 - 12 hodin v práci s tim, že potřebuješ 2 hodiny na dojíždení tam a třeba hodinu zpátky... jo tak třeba uznávam že tenhle pracující nemá tolik času, ale když budeš dělat v Plzni od 7 do 15ti hod tak máš času dost. Každopádně to že nemam čas neznamená že budu porušovat pravidla.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 17:15 29. Nov 2008 |
|
|
igor wrote: ... o to prece nejde, jde o to, ze se nestih driv doznat, ne? zacni cist celou stranku od zacatku 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 17:20 29. Nov 2008 |
|
|
Kiri wrote: o to prece nejde, jde o to, ze se nestih driv doznat, ne? zacni cist celou stranku od zacatku  Četl sem to. Reagoval jsem na to že je pracující a nemá čas, potom na tvojí připomínku že sem nikdy nepracoval... o to tu šlo 
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 17:39 29. Nov 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
no ja nepracujem, studujem externe a tiez vobec nic nestiham lebo stale spim  //nejde o to ci je postava v reali nekromant alebo nie, ci si ju tak myslel alebo nie..ale o to ako moze posobit pre postavy ktore ju nepoznaju..a ked po niekom kto ta naserie posles nieco nemrtve tak to tak trosku vyzera.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 19:16 29. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Necromant možná nejsi ale nosíš s sebou oživlej kus masa.. je jedno jesli je to z králika, mrtvol ze stok nebo že je hodnej a přítulnej.. prostě je to mrtvola a na to lidi reagujou jako na necromanta
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Godried
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 20:24 29. Nov 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Ono to nemusi byt az tak uplne pravda, nevim jaky uz je to presne okruh kouzel, myslim, ze to byl asi 6 da se vyvolat povolany, tak se bohuzel objevi nekdy i nemrtvy golem, sam sem s tim mel problemy... mozna by to chtelo trochu pozmenit tohle vyvolavani podle presvedceni ci zamereni na magii, pokud by to bylo mozne.
|
|
Top |
|