|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|
Author |
Message |
klodiator
|
Post subject: Ponik Posted: 18:08 29. Nov 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
Chtěl bych se zeptat jestli ma cenu kupovat ponika jestli je rychlejsi nez postava:?:
_________________ Rigrin Dlouhoprsty
_________________ Rigrin Dlouhoprstý - Půlčík, obchodník, alchymista, zdechlý chodit pěšky...raději na poníkovi...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Ponik Posted: 19:07 29. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
kazdopadne si rychlejsi. asi tak, jako s HASTE. ale presne ted nevim, jak ej to s jezdenim. Pulcici = ponik, a tusim, ze kone nemuzou ale treba u trpasliku nevim, jeslti muzou oboje. Lide vetsinou maji jen kone.. no asi by ti mel odpovedet nekdo povolanejsi, ale urcite je to super vec.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Ponik Posted: 19:09 29. Nov 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
trpaslik moze aj na kona aj na ponika, akurat trpaslikovi na ponikovi sa zle zobrazuju casti zbroje (tusim) a trpaslik na koni je tiez zabugovany, znizenim rychlosti.(takze trpaslik na koni je rovnako rychly ako trpaslik pohybujuci sa pesi). u pulciku neviem ci mozu jazdit na konoch ale ponik by mal byt OK.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Ponik Posted: 19:17 29. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Já myslim že každej může všechno, jen jde o vzhel.. vlastnosti zůstavaj stejný.. myslim 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Ponik Posted: 19:45 29. Nov 2008 |
|
|
Krata wrote: Já myslim že každej může všechno, jen jde o vzhel.. vlastnosti zůstavaj stejný.. myslim  Opak je pravdou, potvrdzujem Neithanove slova. Za Mannaza som skusal i ponika (bug so zobrazovanim zbroje) i kona (bug s rychlostou-ziadne zvysenie a obcas nereagoval vobec na prikazy)
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Ponik Posted: 20:35 29. Nov 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Marvin wrote: Krata wrote: Já myslim že každej může všechno, jen jde o vzhel.. vlastnosti zůstavaj stejný.. myslim  Opak je pravdou, potvrdzujem Neithanove slova. Za Mannaza som skusal i ponika (bug so zobrazovanim zbroje) i kona (bug s rychlostou-ziadne zvysenie a obcas nereagoval vobec na prikazy) teraz aspon uz nereaguju ani normalne 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Ponik Posted: 20:49 29. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
no originálně sem myslel.. to že to buguje už je věc jiná
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
klodiator
|
Post subject: Re: Ponik Posted: 20:56 29. Nov 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
No zkusim si ho koupit a doufam ze to bude OK _________________ Rigrin Dlouhoprsty
_________________ Rigrin Dlouhoprstý - Půlčík, obchodník, alchymista, zdechlý chodit pěšky...raději na poníkovi...
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Ponik Posted: 20:59 29. Nov 2008 |
|
|
klodiator wrote: No zkusim si ho koupit a doufam ze to bude OK U pulcika by problem byt nemal.
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
klodiator
|
Post subject: Re: Ponik Posted: 21:53 29. Nov 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
No tak koupil jsem si ponika a je vsechno ok _________________ Rigrin Dlouhoprsty
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|