|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Godried
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 09:38 04. Dec 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Tak sem udelal tez pokus, pixii - Neri prochazi ivory bez potizi, zadny strazny si ji ani nevsimne, zkouseno zatim jen v Ivory.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 10:52 04. Dec 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Mělo by být vyřešeno. Preventivně jsou odstranil zabíjení kohokoliv, mimo nemrtvých, ale pořád mi není jasný, proč útočily na nosná zvířata. U mě to fungovalo bez problému. Mrkněte tedy, jestli na muly nadávají.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 12:00 04. Dec 2008 |
|
|
Tak jsem si tedkonc koupil v Ivory mulu, a schvalne jsem sel pres vesnici az ke hrbitovu, nikdo nezautocil, ale tolikrat me servali at si to zvire odtahnu pryc, ze by to vyslo na povidku 
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 12:30 04. Dec 2008 |
|
|
a říkali to tobě nebo tej mule ?
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 12:45 04. Dec 2008 |
|
|
kaz wrote: Tak jsem si tedkonc koupil v Ivory mulu, a schvalne jsem sel pres vesnici az ke hrbitovu, nikdo nezautocil, ale tolikrat me servali at si to zvire odtahnu pryc, ze by to vyslo na povidku  Literární kritika takovýho kusu by asi nedostala plnej počet hvězdiček. Asi máte v Ivory nějaký divný muly, se na to ještě mrknu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 15:37 04. Dec 2008 |
|
|
V Ivory sa mula vola "vul"  ... mozno tam je zrada
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 16:18 04. Dec 2008 |
|
|
Což o to, na jméno nekoukám. I svini to poznalo správně.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 16:54 04. Dec 2008 |
|
|
No, aspon som to skusil 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Godried
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 22:47 04. Dec 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Tak tedy nevim, ale Neri si stale ani jeden strazny v Ivory ci v Karathe nevsima....
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 22:56 04. Dec 2008 |
|
|
Uprimne receno vubec netusim, co je to Neri.
|
|
Top |
|
Godried
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 23:22 04. Dec 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Muj pritelicek, pixii  ... Toz straze v Karathe nereaguji ani na vyvolaneho elementala, svazani plani, v Ivory zareagovali na elementala, ale na svazani plani tez ne... toz zatim to je vse co sem testnul...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 23:55 04. Dec 2008 |
|
|
Pixie by si vsimat nemeli. Neni to zvire, selma ani nic podobnyho, co by melo bejt nebezpecny. Straze v Karathe maj jinej problem. To vyresim, az se mi dostane modul do ruky.
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 18:54 05. Dec 2008 |
|
|
Stráže Karathy? Nemohlo by tou souviset s tou dlouhodobou chybou, že celé město je úplně duté a tupé, abych tak řekl? Jako by tam nefungovaly žádné proměnné na chůzi, vyvolávání hlasatele apod. Ani po waypointech. Jedno z těch nejstarších obydlených míst má podobný problém, jen si vzpomenout jaké...až se dostanu do hry, tak se na to podívám. Již kdysi jsem tuhle zaraženost někam psal...nejde o nic tak závažného, ale bylo by hezké, kdyby města opět ožila. 
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 19:15 05. Dec 2008 |
|
|
Souvisí. V karathe někdo zapomněl přidat scripty na lokaci.
|
|
Top |
|
MaSo
|
Post subject: Re: Stráže v Ivory útočí na transportní muly Posted: 08:46 06. Dec 2008 |
|
|
Jo koupil sem si koně...a sotva vyjdu ze stájí v ivory...tak asi tak 4 hlášky...odvěď si to zvíře pryč  tož to je bordel..mit tam staje a vyhanět mě když jim dělam tržbu...  a eště mi to psalo nějakou hlašku(tak co 5 sekund)...anglicky ale tu sem zapomněl  ale vim že někde v tom slovu bylo x , snad to pomuže 
_________________ Peace & Love
Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.
|
|
Top |
|