|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: stráže a kápě Posted: 14:42 13. Dec 2008 |
|
|
stráže v kel-a-hazru mě vyzvaly k identifikaci sejmutím kápě. fajnová věc! moc chválim, je to povedená věc.... snad jen detail: byly to stráže v přístavu poté, co jsem přišel z palácové čtvrti... spíš by to mělo být obráceně, při vstupu. ale chápu, že to asi nejde rozlišit, jak se ocitne postava v detekční vzdálenosti, takže v poho. fakt dobrý!
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: stráže a kápě Posted: 18:48 13. Dec 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
To jsou spíš preventivní prohlídky pro každého.. ne jen pro příchozí
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: stráže a kápě Posted: 11:58 15. Dec 2008 |
|
|
no já spíš myslel, jeslti je tam nějaká proměnná, která určuje pravděpodobnost spuštění, jestli by nestálo za to jí nastavit u každýho strážnýho jinak (třeba úalác 100% atd.), ale asi je to zbyečná práce.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: stráže a kápě Posted: 12:07 15. Dec 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To už je trochu moc komplikovaný.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|