|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 19:52 16. Dec 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Taky to občas padlo když se chtělo lognout DM
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 20:09 16. Dec 2008 |
|
|
kucik wrote: to musí bejt nějakej větší neřád No dobře, přiznávam se  Sem vždycky po resu šel vybrat loot a nechtěl sem čekat.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 20:11 16. Dec 2008 |
|
|
Ja zase ted nemam cas bejt ve hre, tak aspon necekane restartuju server, aby hraci chcipali. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 00:08 17. Dec 2008 |
|
 |
Pomocník |
|
|
no me se stalo ze kdyz sem prodaval nejaky craftovy veci tak to zrovna padlo...
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 19:06 17. Dec 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
kucik wrote: To bude nějaká jiná haluz. Scripty to podle mě neshazujou, to musí bejt nějakej větší neřád. haky ? taky jich posledni dobou pribylo dost.. nemuze byt nejakej blbej tileset treba? Neda se spustit nejaka diagnostika zateze serveru?? Osobne by men to celkem zajimalo, jak moc treba bere z vykonu serveru craft.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 19:15 17. Dec 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Teď jsem našel hak, kterej tam někdo zapomněl zkopírovat - ten to mohl dělat.
Zátěž serveru můžu sledovat a zajímavý bylo, že vytížení serveru ani moc nekorespondovalo s počtem hráčů na serveru. Craft je imho celkem malej kousek výkonu. Jinak už mám skoro hotovou testovací platformu, která by měla bejt přístupná z CZF a v budoucnu snad i z venku. Na ní by se pak mělo zkoušet kdeco, aniž by se to muselo dělat na ostrym serveru.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 20:19 17. Dec 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
toz to by bylo super, kdyby to byla takova prkotina a vse zase bezelo, jak ma.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 20:23 17. Dec 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Snad jo. Imho by se to mělo srovnat nejpozdějc až se přidá ten poslední tileset. Tzn. tak do tejdne.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 21:03 17. Dec 2008 |
|
|
Dnešní dva pády těsně za sebou po 10 hodině dopoledne odnesla Sandra úmrtím v době kdy si šla pro postup na 20 level - to jest skoro 10 K expů, a měla u sebe 125 000 zlatých. Děkuji tomu, kdo ty pády serveru způsobil !
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 21:14 17. Dec 2008 |
|
|
Hajzl ten, kdo to udelal schvalne!!!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 21:17 17. Dec 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
přesně to by se mělo potrestat!!! tak nechceš třeba říct nějakému ochotnému DM, který ti bude duvěřovat že jsi o to vše přišla kvuli vypadku?
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 21:47 17. Dec 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Za ty výpadky nemůžem... sice možná hledáte někoho na koho to svrhnout a koho zlinčovat ale my určitě nestojíma u talčítka (výpadek) a jen tak z hecu ho nemačkáme.. a už vůbec nekoukáme na to jak moc velký máte postupy aby sme vám to schodili v nejlepšim
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 22:01 17. Dec 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
tak to je nám snad všem jasné že jak vidíte někoho že si jde pro lvl že ho nazabijete  prostě se stává že to vypadává a prostě ztráta 125 000 opravdu DOST nase.. ale prostě se nedá nic dělat.  radši tu Thalii ted vubec nezapínejte jako já  (nezapínám protože nemám čas) 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 23:57 17. Dec 2008 |
|
|
Tretas wrote: přesně to by se mělo potrestat!!! tak nechceš třeba říct nějakému ochotnému DM, který ti bude duvěřovat že jsi o to vše přišla kvuli vypadku? O náhrady nežebrám, nahraju si to znova sám. Jen publikuji svoje rozhořčení nad tím, že to pořád padá.....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 00:01 18. Dec 2008 |
|
|
Tak se Krato priznej, ja to tlacitko videl... 
|
|
Top |
|