|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|
Author |
Message |
klodiator
|
Post subject: Náboje do luku Posted: 20:49 17. Dec 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
Koupil jsem si elektricke náboje do luku a chci se zeptat, jak to funguje?
_________________ Rigrin Dlouhoprstý - Půlčík, obchodník, alchymista, zdechlý chodit pěšky...raději na poníkovi...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Náboje do luku Posted: 21:13 17. Dec 2008 |
|
|
Jeste nijak. V nejblizsi dobe ale bude. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Náboje do luku Posted: 11:35 18. Dec 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Já jsem ti řikal, abys do těch krámů ještě nedával.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Náboje do luku Posted: 11:52 18. Dec 2008 |
|
|
postava: šopak to je za hežoučké žbožíčko? elktro-elktrole-elelole-tfuj, to je slovo,a le jak hezoušky to jiskřiškuje, vezmu si jednu jiskřišku.. uááááááááááááááá !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Náboje do luku Posted: 11:58 18. Dec 2008 |
|
|
kucik wrote: Já jsem ti řikal, abys do těch krámů ještě nedával. A já ti říkal, ať už to naskriptuješ. 
|
|
Top |
|
fuxxo
|
Post subject: Re: Náboje do luku Posted: 21:03 18. Dec 2008 |
|
|
takze ta nova municia este nefunguje? a myslim ze staru som uz nevidel?! neviem mozno som si len nevsimol.... a ako by to malo fungovat?? lebo je to dost drahe a tazke....
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Náboje do luku Posted: 21:22 18. Dec 2008 |
|
|
Melo by to fungovat tak, ze z toho budou padat sipy. Resili jsme to takhle, protoze byl problem, nastavit cenu sipu dost nizko.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Náboje do luku Posted: 21:49 18. Dec 2008 |
|
|
Oproti stary munici to bude sakra levny...
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Náboje do luku Posted: 23:22 18. Dec 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
kucik wrote: Melo by to fungovat tak, ze z toho budou padat sipy. Resili jsme to takhle, protoze byl problem, nastavit cenu sipu dost nizko. z coho budu padat sipy ?
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Náboje do luku Posted: 00:51 19. Dec 2008 |
|
|
Z toulce, kterej si koupis. Jde o to, ze by mel pojmout asi 10 000 sipu.
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Náboje do luku Posted: 08:24 19. Dec 2008 |
|
|
VOV.... 10 000? Teda ak som to spravne pochopil ked si kupim tulec sipov alebo sipiek do kuse tak tam bude 10 000 kusov? Plati to aj pre vrhacie sekery?
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Náboje do luku Posted: 08:33 19. Dec 2008 |
|
|
Prometheus wrote: VOV.... 10 000? Teda ak som to spravne pochopil ked si kupim tulec sipov alebo sipiek do kuse tak tam bude 10 000 kusov? Plati to aj pre vrhacie sekery? No jasně, ale váha jedné sady (20 seker) tedy 50,5 lb. zůstala zachovaná .... a máš to  .
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Náboje do luku Posted: 01:57 03. Jan 2009 |
|
|
kdy uz ty naboje do luku budou fungovat?
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Náboje do luku Posted: 02:09 03. Jan 2009 |
|
|
Delam na tom.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Náboje do luku Posted: 02:14 03. Jan 2009 |
|
|
Garett wrote: kdy uz ty naboje do luku budou fungovat? Ještě něco co by jsme pro tebe mohli udělat? Nějak mi z tvejch posledních dvou příspěvků přijde, že jseš někdo kdo si tu může diktovat... neni tomu tak 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|