|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
photter
|
Post subject: Hezký svátky přeju Posted: 13:16 19. Dec 2008 |
|
|
jelikož sem dnes naposled letos onlajn, trochu se předběhnu s vánočním a novoročním přáním, neb čtvrtýho už je to poměrně prosraný
takže přeju příjemný a klidný prožití vánočních svátku všem lidem dobrý vůle i těm vostaním šmejdům mějte na paměti, že vánoční svátky dycky byly první a druhej, teda hod boží a štěpán, nenechte si vnutit ten upachtěně obžernej "ježíšek" v žádný podobě a v pokoře a rozjímání se radujte, že ten nejšedivější a nejkratší den roku, zimní slunovrat, je za náma a s optimismem a elánem vyhlížejte vzdálený ale přece jen už blížící se jaro... silvestra pak každýmu kolik snese a na novej rok milosrdnou kocovinu těm, co to blbě vodhadli... ...a samozřejmě hodně štěstí, zdraví a spokojenosti a ať vás maj v mezích možností všichni víceméně rádi
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Hezký svátky přeju Posted: 16:45 19. Dec 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
*pomalu zacne tleskat* Krasny lib by to nikdo nenapsal... TAkze ja jelikoz mam vysypanou hlavu, raci preju taky predcasne vsem hracum i nehracum  samy pekny veci, hafo darku pokud si je prejete. At nikomu nezaskoci kost, spoustu jidla a malo pohybu  . NA toho silvestra si nehrajte s tema bouchacima blbinama, a kdyz jo, tak zkuste zranit co nejmin prihlizejicich a aspoj jednu ruku a jedno oko si zachovejte !!! At se na dalsi seslosti sejdeme a pozname  v co ejvetsim mnozstvi 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Hezký svátky přeju Posted: 18:12 19. Dec 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Taky všem všechno nejlepšího  .. hodně dárků, a at vám vyjde novoroční předsevzetí, já se třeba už 3 roky snažim na novej rok přestat kouřit.. tak tenhle to třeba vyjde  Pěkný a bohatý vánoce a štastnej a veselej novej rok
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: Hezký svátky přeju Posted: 20:59 19. Dec 2008 |
|
|
Tak já vám všem přeju, ať si v klidu a bez stresu užijete tohle skvělý dlouhý volno, štědrý vánoce... a na Sylvestra vopatrně, ať se ve zdraví sejdem na dalším srazu 
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Hezký svátky přeju Posted: 21:49 19. Dec 2008 |
|
|
C...co, co, co? Jaký zase noce? Vá? Vánoce? *zvedne zarudlé oči od NWN* Cože? Jak pět dnů? Do čeho že zbejvaj? Jakejch Vánoc?! Nesmysl! U nás se vedou leda Thalovy oslavy rovnodennosti! Méně odlehčeně, neboli zatíženěji: Tak jo. Přeji Vám i Nám jenom všeho dobrého k Ježíšku a všemu s ním souvisejícímu, ať už si pod tím představujete cokoliv. V současnosti mi na Thalii času mnoho nezbývá a ten stav ještě chvilku potrvá, ale jsem přesvědčen, že stejně to tady po příští rok bude pořád pořádně žít! A do něj, tedy Nového roku, přeji kolegům DM mnoho dobrých hráčů a kolegům hráčům mnoho spokojených DM (spokojených pochopitelně díky dobrým hráčům). Všem WB a skripterům a craftmakerům přeji jednoduchost, Kronikářům dosti inspirace a stránkám soustavné a neutuchající aktualizace.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
jitka
|
Post subject: Re: Hezký svátky přeju Posted: 22:41 21. Dec 2008 |
|
|
Přišel mi ježíšek nadělit smůlu. Že ji měl dost, dal mi ji fůru. Povídám Ježíšku, co takhle štěstí? Listoval v seznamu, pak mi dal pěstí. Tak šťastné a veselé ! Všem klidné vánoce a do Nového roku atˇ vám vyjde vše co si přejete 
_________________ Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Hezký svátky přeju Posted: 13:31 22. Dec 2008 |
|
|
Taaaady daaaady daaa ... Vesele a prijemne prezitie sviatkov prajem 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Hezký svátky přeju Posted: 14:18 22. Dec 2008 |
|
|
Marvin wrote: Taaaady daaaady daaa ... Vesele a prijemne prezitie sviatkov prajem  A šťastný nový rok 
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Hezký svátky přeju Posted: 13:41 23. Dec 2008 |
|
|
Stastne a vesele svatky, spoustu odpocinku a dobre nalady a co NEJ rok 2009 
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Hezký svátky přeju Posted: 14:13 23. Dec 2008 |
|
|
Vesele vanoce,na tvari i v srdci usmev a i kdyz prijdou nejake ty smutne chvilky..a ze ony vzdycky prijdou potvory,tak je zdarne prekonejte a zivota si pekne uzivejte.))...wow..dokonce se mi i povedl vers na konec......Preje Vam vsem marii
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Hezký svátky přeju Posted: 14:40 23. Dec 2008 |
|
|
Šťastný a veselý!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Hezký svátky přeju Posted: 18:42 23. Dec 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
vesele vanoce..... a stastnej novej rok
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Dron
|
Post subject: Re: Hezký svátky přeju Posted: 00:29 24. Dec 2008 |
|
|
Hezký svátky všem se vším, co k tomu patří. 
_________________ Etrith Ethean - Svět byl na ni příliš krutý a tak se vrátila domů. Waldo Krown - Karatský rekrut, byl vojákem ještě než se narodil. Gwanunig Gaurwa - Podivné jméno, zjev i chování a bratr čtvernožec.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Hezký svátky přeju Posted: 11:02 24. Dec 2008 |
|
|
Jojo, šťastný a veselý....a úspěšnej novej...atd...
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Hezký svátky přeju Posted: 11:24 24. Dec 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
SendToAllPlayers [ (ctrl + C) (ctrl + V) + "bla bla bla" ] 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|