|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Phantorris
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 21:56 04. Sep 2008 |
|
|
Jj, taky si řikam co se stalo s podtmnem... 
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 22:00 04. Sep 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Podtemno hakuje, vegeti na prazdninach a turuje motorku.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 20:35 05. Sep 2008 |
|
|
kucik wrote: Podtemno hakuje, vegeti na prazdninach a turuje motorku. Typuju... Photter? 
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 21:18 05. Sep 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To bylo mysleno souhrne.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 21:27 05. Sep 2008 |
|
|
Ale ten poslední popis právě Photterovi skutečně odpovídá nejvíc. Sakra, už aby zase bylo škaredo a chladnokrevní jako drowáci, hadi a štíři zalezli zpátky do svých škvír a jeskyní.  Každopádně vás budu potřebovat, abyste poku možno v určitou dobu hráli...až přijde ten pravý čas, napíšu to do OOC sekce Podtemna. *tajemně se zatváří*
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 12:09 07. Sep 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Phantorris wrote: Jj, taky si řikam co se stalo s podtemnem...  se venuju craftu, no.. ale ted je dodelana dalsi velka kapitola(mate se na co tesit  ), takze se zase do hrani vracim. Snad budou mit pochopeni i pritelkyne, skola a pivo 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 14:39 19. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Neuděláme soutěž o největšího spamera na foru? nebo největšiho creepera?
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 22:09 26. Dec 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Krata wrote: Neuděláme soutěž o největšího spamera na foru? nebo největšiho creepera? tohle jsem si přečetl až teď a odpovídám ze dvou důvodů  1 je že už budu mít konečně 300 příspěvků  a druhý je že ty sis krato zasoutěžil aniž by ta soutěž byla vyhlášená 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 22:10 26. Dec 2008 |
|
|
jupí jsem šlechtic  ale tu soutěž by jsme mohli vyhlásit!
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 22:10 26. Dec 2008 |
|
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 22:12 26. Dec 2008 |
|
|
Lord_Berserk wrote: Tretasovi zrejme se nejde pripojit do hry ze expi na foru  ne ale do hry se mi nechce protože jsem dneska ztratil 2000 XP takže si dám chvilu pauzu, no a když jsem dnes začínal s 283 příspěvkama tak jsem si říkal že těch 300 už dám 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 22:21 26. Dec 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
hm, cas vas nekde zamestnat. Nechce nekdo vysvetlit po SKYPU treba scriptovani, nebo toolset, ze by mi pomohl  nebo pls aspon odbugovavani veci..
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 22:22 26. Dec 2008 |
|
|
jo chci!  ale někdy jindy. tak jakože klidně bych se to naučil, ale dnes už jdu spat, zitra brzo vstávám
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 02:37 27. Dec 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
ne to nechcme! radši budem soamovat než se učit tyhle nepotřebný blbosti NEBERTE NÁM SPAM NEBERTE NÁM SPAM NEBERTE NÁM SPAM
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 04:10 27. Dec 2008 |
|
|
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|