|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Salyr
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:42 26. Dec 2008 |
|
|
na jaky nepristupny misto si ho zakopal? 
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
http://www.powerplaymanager.com/r213127
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:06 26. Dec 2008 |
|
|
Jo jo staci hledat ja jsem je taky videl ale me sou k nicemu....
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:29 27. Dec 2008 |
|
|
Z dobrou turistickou mapu Thalie bych byla schopna zaplatit i několik desítek tisíc, říká Sandra .
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:15 27. Dec 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:22 27. Dec 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Podtemno není turistické místo  .. tam je záměrně nebezpečno a normální člověk se tam ztratí, i drowové se tam ztráceli než sme se naučili cesty 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:37 27. Dec 2008 |
|
|
Krata wrote: .. tam je záměrně nebezpečno.. opět snaha o zabíjení hráčů  chudák Pajky, včera potupně umřela na schodišti... Krata wrote: drowové se tam ztráceli než sme se naučili cesty  ... se tam ztráceli než Kazuko začal kreslit mapy 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:28 27. Dec 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
igor wrote: ... se tam ztráceli než Kazuko začal kreslit mapy  Pche, to bych nikdy nerek, sam sem znal dost zkratek a veci, kde si nikdy nebyl.. to myslim vis sam. i Photter, co to delal, se dostkrat ztracel. Jde o to, ze se tam clovek musi pohybovat nonstop a zkouset vsechny mozne vylezy, tunely, prulezy a hlavne zapomenout na to ze je to 2D. Ono to podtemno je totiz 3D a dokud si to neuvedomite, tak ste v *** Spojnice mezi 2 ruznymi misty se vetsinou da uskutecnit tak 10ti ruznymi zpusoby a jde o to najit tu nejjednodussi. Existuje jen malo mist, mezi kterymi byla jen 1 mozna cesta. Timto Photterovi dekuji za to, jak to udelal nadherne a rozlehle 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:38 27. Dec 2008 |
|
|
nomis_b wrote: ... Já vim, myslel jsem to napůl ze srandy *zatváří se napůl vážně*. Pamatuju si jak jsem s Berserkem hledal šíleně dlouho vchod k doupěti hákovejch ďasů, prolezli jsme snad všechno a strávili tim řekl bych pár hodin in real (stejně sme to nenašli). Je to hodně propletený a to je dobře, i to 3D. Pořádně se tam vyzná jen ten nejlepší z nejlepších 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:41 27. Dec 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
No ,ale mapa povrchu by neuskodila, uz hodnekrat sem se chtel podivat kam az sem se to dostal, kdyz sem vylez zase u more... 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:00 27. Dec 2008 |
|
|
Kazdej ma moznost prispet.Kdyz ji potrebujes, zkus ji udelat a ne jen laterit na foru 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:12 27. Dec 2008 |
|
|
Tak si kresli na papír lokace nebo si screenuj minimapy a pak to poskládej, já takhle RP *kreslil* mapy povrchu
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:21 27. Dec 2008 |
|
|
Prooblem neni to, ze nevim kde co je, po tejdnu kaz takz hrani vim presne kde sem, jenom sem se voptal, kam se podela z webu...no a pro informaci ja ji mam pro jistotu snad este nekde stazenou. Sou jiny co ji jiste potrebujou vic.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:37 27. Dec 2008 |
|
|
Ale ta z webu tam mela neco opacne, jestli si pamatuju, takze by stejne nepomohla.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:50 27. Dec 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Mapa z webu se zatoulala mezi zemepis povrchu a zda se, ze se ji tam zalibilo a tak tam zustane.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:04 27. Dec 2008 |
|
|
Sorrow wrote: Ale ta z webu tam mela neco opacne, jestli si pamatuju, takze by stejne nepomohla. mela ale asi chvili protoze pak se otocili lokace mam takovej pocit, takze v zaveru bylo vsecko dobre a jednalo se o poust a jeden z mniskych chramu takovej ten brutalni ( asi jeden z nejbrutalnejsich) byl myslim na vychod misto na zapad.
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|