|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
monstera
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:21 29. Dec 2008 |
|
|
Theogil I wrote: Sorrow wrote: Postih na seslani kouzla plati jen pro magy a jine se stejnou magii. Takze, kdyz bude postih treba 50%, tak sesilana postava ma 50% uspesnost na seslani, neco jako kdyz se mag navlece do platovky. Bohuzel na kleriky a podone to neplati. Ted si nevybavuju to onaceni jejich magie. Díky za info. Na kleriky neplatí, neplatí, ne pla tííí .... notuje si. Takže jen -4 AC/AB. Nu potrénujeme a prozkoumáme.  Nevím, na schody Sandra omylem zabloudila a hned prchala pryč, protože se jí objevily šeredné červené ikony, mezi mezi nimi i omezení kouzel !
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:29 29. Dec 2008 |
|
|
Odzkoušeno, kouzlit jde ... dle mého se jedná pouze o označení daného efektu jež je platný pro uživatele elementární magie.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:34 29. Dec 2008 |
|
|
kucik wrote: Mno teoreticky by meli mit klerici vlastne taky nejakej postih, protoze svoji silu maj od svyho boha a ta je v danejch koncinach omezena. Takze by teoreticky slo udelat, aby mel kazdej podle prislusnosti ke svymu bohu a podle toho, kde se zrovna nachazi, urcitou pravdepodobnost selhani kouzla - proste protoze je tam moc jeho boha omezena. Tak jo podtemňáci nebudou kouzlit na povrchu se stejnýma postihama ju? Nevím proč zavádět další a další omezení, nejsem těchto zásahů zastáncem, ale pokud tak míníš pak stejným metrem na všechny ... pro by to měli odnést pouze určité druhy postav. Opět se dostáváme do debaty - něco tu je funguje, je nastaveno, tak proč to z předem nastavených pravidel jež všichni akceptovali a zařídili se podle nich nezměnit. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:38 29. Dec 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Kazdej dostane selhani mystickeho kouzla, takze mu tam sviti ta inkonka. Jenomze cast classu vcetne klerika to nemusi znepokojovat, protoze mysticka kouzla nepouziva. Theogil I wrote: Tak jo podtemňáci nebudou kouzlit na povrchu se stejnýma postihama ju?
V podstate by to tak melo bejt - jednoduse to nedelit jen na podtemno/povrch, ale obecne zjistovat, jakou moc ma dotcenej buh v danem miste. Theogil I wrote: Nevím proč zavádět další a další omezení, nejsem těchto zásahů zastáncem, ale pokud tak míníš pak stejným metrem na všechny ... pro by to měli odnést pouze určité druhy postav. Opět se dostáváme do debaty - něco tu je funguje, je nastaveno, tak proč to z předem nastavených pravidel jež všichni akceptovali a zařídili se podle nich nezměnit.  Protoze se ozyvaji hlasy, ze by to melo bejt jinak. Neni proc se rozcilovat, proste se jen diskutujou moznosti. Spousta veci se meni predelava a vyladuje. Je skoda, ze se neco nepodarilo stanovit hned na zacatku, ale porad je lepsi to z dobryho duvodu zmenit, nez ze setravacnosti nechavat puvodni stav.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:46 29. Dec 2008 |
|
|
kucik wrote: Protoze se ozyvaji hlasy, ze by to melo bejt jinak. Neni proc se rozcilovat, proste se jen diskutujou moznosti. Ještě se nerozčiluji, ber to tak, že mě se tento styl úrav prostě nelíbí a nesouhlasím s nimi. O vlivu božstev, modlení, chrámech se tu debatovalo a zkončilo to tak že někteří bohové prostě chrámy nemají atd. atd.. Na jednu stranu se bavíme o postizích a na druhou stranu se nechceme bavit o výhodách jež by mohla víra přinést. Já v tom prostě asi marně hledám systém a koncepci, jež tomu asi ještě chybí. Zatím to jsou jen jednotlivé střely bez domyšlení důsledků a ucelené koncepce. Ale dost o tom, nebudu tu zbytečně kalit vodu ... jdu si zahrát  ... zdrhl jsem z práce o pár hodinek dřív.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:39 29. Dec 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Tak tohle rozdělení se mi moc nelíbí.. samozřejmě by to mohlo takhle bejt ale já v tom vidim nevýhodu pro kleriky a žádnou výhodu
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:16 30. Dec 2008 |
|
|
A co teprv takovej bezvěrec? Trvalý postihy?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:02 30. Dec 2008 |
|
|
Bezverec, kterej bere svoji silu od boha? No ten ma asi docela prekerku 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:57 30. Dec 2008 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
chybi me popis co delat s balikem naboju do luku za tisicovku co nic nedela ani kdyz se pouzije jeho unikatni vlastnost
taky me chybi ze kovar v ivory ma v rozhovoru nabidku ze postave rekne kolik stoji vybava co si vybrala ale postava rovnou plati kdyz zkousi jeho veci - dost na nic teda :o/
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 00:56 31. Dec 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
tohle nepatří do přání ale spíš do chyb 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 01:25 31. Dec 2008 |
|
|
paja13 wrote: taky me chybi ze kovar v ivory ma v rozhovoru nabidku ze postave rekne kolik stoji vybava co si vybrala ale postava rovnou plati kdyz zkousi jeho veci - dost na nic teda  / Dival jsem se na to a zadnou chybu jsem tam nenasel. Urcite jsi neklikla vedle? Nikdo jinej to, pokud vim, nehlasil.
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 02:00 31. Dec 2008 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
kucik wrote: Dival jsem se na to a zadnou chybu jsem tam nenasel. Urcite jsi neklikla vedle? Nikdo jinej to, pokud vim, nehlasil. spis jde o nepochopeni u me protoze sem si myslel ze na vyzkouseni je vsechno i to co prodava sam kovar a ne jen to co ma v truhle - zblbla me ta moznost ze se muzu zeptat kolik stoji to co sem si vybral proste kovar v ivory prodava z truhly a tam zaplatim az kdyz odklepnu rozhovor ze chci koupit a pak prodava ze sebe a tam platim rovnou a to me blbne
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:44 14. Jan 2009 |
|
|
Poprve v životě jsem si udělal hobita a úplně mě zarazilo, že nemůžu zacházet s prakem! Musim si dat odbornost na jednoduché zbraně, to je šílený. Umím zacházet s težkou kuší, ale ne s prakem, to je nelogické a u hobita spíš absurdní :/ Možná by to stálo zato změnit, pro hobita je prak to same co pro elfa luk, to přece tvrdil i starej tolkien, jesi se nepletu. Divim se že na tohle biovare nemysleli.
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:52 14. Jan 2009 |
|
|
Budu hádat. Máš půlčíka wizarda. On třeba taky Tolkien taky představoval půlčíky spíš jako takový rogues. 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:16 14. Jan 2009 |
|
|
no, u biowarenemysleli ani na trpaslíky... krom elfů nikdo nemá rasový zbraně. kdyby tohle někdo dokázal vyřešit, poplácal bych ho po fórovym rameni...  ale ty nový featy se nikomu asi nechce dělat
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|