|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
Salyr
|
Post subject: smrt pri ozivovani Posted: 16:54 26. Dec 2008 |
|
|
takze mam dve veci dve vazne veci.sel sem na lov bylo na vic a vzhledem k tomu ze to bylo prehusteny tak se mi to seklo a spadlo mi cely nwn kdyz sem se prihlasi tak sem se nalogoval v podsveti(2K exp v haji diky lagu).a druha vec.tuhle sme resili s matlafouskem uz vcera.kdyz sem zemrel vzal me klerik(vysi lvl umi ozivit mrtve)kdyz me zkusil ozivit zemrel sem automaticky znova(a zadna nekromancie tam nebyla jedinej evil co by mi moh uzirnout hlavu byl mrtvej).zajimavy ze za ctvr hodiny zhruba ozivil dalsiho a uplne v pohode.matlafousek vce rek ze je to bug ale aby se stal me dvakrat behem dvou dnu divny ne?
prosim pomoct prisel sem tim behem minuty o 4 Kexp.
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
http://www.powerplaymanager.com/r213127
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: smrt pri ozivovani Posted: 17:01 26. Dec 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
tak 2 nebo 4 K XPu to bylo?
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: smrt pri ozivovani Posted: 17:08 26. Dec 2008 |
|
|
calkem 4Kexp
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: smrt pri ozivovani Posted: 20:52 26. Dec 2008 |
|
|
Chapu ze ti to lagne a ty chcipnes to ja taky dneska jsem to mel za 10k xp a to boli hodne....Hodne lidi umiralo pri tech padech a co ja vim tak nikdo nedostal nic zpet a pokud ti to buguje pri ozivivani to musi vyresit DM
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: smrt pri ozivovani Posted: 09:35 30. Dec 2008 |
|
|
nemohl by s tim nekdo uz neco udelat?to je po ctvrty co sem prisel o expy jenom diky bugu a dela to jenom me.  uz ani nepocitam kolik expu to je. -nemuze to byt tim ze mam udelanou subrasu?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: smrt pri ozivovani Posted: 14:59 30. Dec 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Udelanou subrasu?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: smrt pri ozivovani Posted: 15:25 30. Dec 2008 |
|
|
no jako ze sem severskej pulork a to povazovano za subrasu.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: smrt pri ozivovani Posted: 15:44 30. Dec 2008 |
|
|
Hmm, severskej pulork ma zvysenou odolnost, ze jo? To muze bejt tim. Zrovna se mi povedlo rozchodit na lokale novou nwnx knihovnu (konecne!  ), s jejiz pomoci se ty subrasy predelaj, to by melo problem vyresit.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: smrt pri ozivovani Posted: 09:36 31. Dec 2008 |
|
|
aha ale doufam ze se nejak nezmeni bonusy u podras me se odolnost 20 libi ale hlavne ze to bude spraveny az to bude tak pisni az to bude opraveny dostane tagar expi zpet?ono jich bylo za ten bug docelo dost ztraceno 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: smrt pri ozivovani Posted: 12:24 31. Dec 2008 |
|
|
V zasade se nezmeni. Jenom asi dve rasy dostanou mirny vylepseni. Hlavne jde o to, ze ten bonus nebude jako boost, ale tu hodnotu ability bude mit postava uz v zakladu, takze se konecne vyresi spousta tech drobnejch nedokonalosti.
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: smrt pri ozivovani Posted: 13:07 31. Dec 2008 |
|
|
hlavne kdyz uz nebudu umirat pri ozivovani.chudak klreik co me ozivuje ten ma pak spatny vedomi ze to neumi 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: smrt pri ozivovani Posted: 04:44 01. Jan 2009 |
|
|
dostanu body do skillů zpětně? 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: smrt pri ozivovani Posted: 00:21 02. Jan 2009 |
|
|
Urcite.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: smrt pri ozivovani Posted: 01:00 02. Jan 2009 |
|
|
Cool! 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|