|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
zachy
|
Post subject: sekyrka Posted: 14:05 04. Jan 2009 |
|
|
Je to normální, že nemůžu vzit drevorubeckou sekyrku do ruky?? Rad bych totiž dělal násady na zbraně a nemůžu... (mám čaroděje se sílou 8 jestli to něco ovlivnuje)
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 15:10 04. Jan 2009 |
|
|
Ja som s mojou bardkou tiez nemohol craftit.Problem je v tom ze sekyrka patri medzi smrtiace zbrane a na to musis zobrat feat.Viem ze uz sa to na fore riesilo ale neviem s akym zaverom. Tak si najmi nejakeho drevorubca Das mu par zlatakov a hotovo.Aspon ja som to tak robil kym ma to neprestalo bavit.... je to otrava byt na niekoho odkazany.
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 15:14 04. Jan 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Dyk se snad budou dělat ty rukavice pracovní nebo ne?
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 15:19 04. Jan 2009 |
|
|
Ne.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 15:21 04. Jan 2009 |
|
|
Ja neviem... fakt? No viem ze sa to riesilo a ze padol aj tento napad len som si nebol isty ci to preslo a nechcel som davat neoverene informacie
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 08:16 05. Jan 2009 |
|
|
Nechci se vyjadřotat jako ignorat a neznaboh, ale neřeší prvě tohle Kucikův hak na "zbraně" (neměl řešit)? Já od té změny můžu krupáč do ruky vzít - mohl jsem cca týden zpátky - a už jsem s ním i pracoval na kopání a slévačství. Takže si myslím, že tady v tom to snad obtíž ani není nebo se pletu? Spíš by mě zajímalo zda ta sekyra byla z pokladu nebo koupená, třeba je pes zakopaný tam.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 11:20 05. Jan 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
V tom by neměl být rozdíl, ale přiznám se, že nevim jestli jsem upravoval featy i pro sekyru. Tam je trochu na hraně, jestli je to craferské náčiní nebo bojové, protože v boji je ta sekera dost účinná.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 11:22 05. Jan 2009 |
|
|
Tak se tem craftovejm zbranim nastavi nejaky postihy, treba na zasah a zraneni...
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 11:51 05. Jan 2009 |
|
|
Klucííí nechcu kecat, ale vždyť to tak je ne? Myslím, že dřevorubecký sekyrka má nějaký postih nebo se pletu. Mistře Kuciku, to samé co píšeš o sekyrce by pak platilo pro lehké kladivo na kování a stahovací kudlu. Já jsem žil v přesvědčení, že jsi konkrétním nástrojům jako je právě "dřevorubecká sekyrka", "kovářské kladivo", "hornický krumpáč" atd. nastavil vlastnost, díky které to mohou používat všechny skupiny postav. Z toho co píšeš jsem vyrozuměl, že to takto nelze udělat a musíš se zaměřit na celou danou skupinu zbraně a pak mi opravdu přijde lepší zavést pracovní rukavice pro všechny s významnými postihy na AB/AC/DMG bez možnosti bugu ... tedy sundání si rukavic během práce a je od toho pokoj a je to spláchnuté jedním předmětem.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 11:55 05. Jan 2009 |
|
|
To by znamenalo rukavice s featem. Musim se podivat, jestli na sobe muzou mit rukavice feat - v tom případě to neni problém, ale zas je tu otázka, jak to těm rukavicím zvedne cenu a tím pádem i minimální level. Další možnost je udělat každýmu z těch crafterskej předmětů sólo kategorii, podobně jako je krátký a dlouhý kopí.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 12:02 05. Jan 2009 |
|
|
Jsem proti pracovnim rukavicim. At tu sekeru muze pouzivat kazdej a je to. Nebojim se invaze magu ohanejicimi se dvema sekerkami!
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 12:11 05. Jan 2009 |
|
|
Rejty wrote: Jsem proti pracovnim rukavicim. At tu sekeru muze pouzivat kazdej a je to. Nebojim se invaze magu ohanejicimi se dvema sekerkami! Z toho bych taky strach neměl  . Ale ta představa mě velmi pobavila. Kuciku, rukavicím jde přiřadit feat, ale Rejty je dlouhodobě proti, tak bych to zbytečně přes koleno nelámal.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 12:36 05. Jan 2009 |
|
|
Rejty wrote: Jsem proti pracovnim rukavicim. At tu sekeru muze pouzivat kazdej a je to. Nebojim se invaze magu ohanejicimi se dvema sekerkami! ... ta slova mi zní povědomě... v haku nastavuješ tyhle věci pro baseitem (čili nelze rozlišit dřevorubeckou a jinou sekyru), jen ty kategorie co NWN zná (lehká, velká atd.). Můžeš se tedy rozhodnout, že např. lehkou sekeru dovolíš používat všem a i když v toolu vyrobíš dřevorubeckou sekeru s postihy, ta lehká bude pořád použitelná pro všechny - všechny její klony). Leda pokud by někdo uměl v haku udělat novej baseitem pro tuhle speciální sekeru, tak by to šlo (pokud to někdo umí, pošlete mi prosím do PM nebo mailu návod, rád bych to uměl taky... díky!).
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 12:38 05. Jan 2009 |
|
|
OK, upravim takhle i sekyry.
Přiznám se ale, že z těch skřetů se sekerou v každý ruce mam doteď husí kůži.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: sekyrka Posted: 12:44 05. Jan 2009 |
|
|
kucik wrote: Přiznám se ale, že z těch skřetů se sekerou v každý ruce mam doteď husí kůži. .. skřetí mulidřevorubec? multirubec? 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|