|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 12:37 05. Jan 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
DenGrasse wrote: Na EfU maj tohle řešený přes příkazy (lze dát odpor jednotlivý postavě nebo všem v dohledu nebo všem na serveru) a taky maj spešl item kterej se dá dát do rychlejch voken a kliknutím na něj a na postavu se nastaví dislike... je to celkem užitečná věc.
jinak, za útok bez dislike se na tomto serveru dává dočasný ban. To v příštim kole asi přidám mezi příkazy. Odpor všem v dohledu je dobrej nápad.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 16:54 05. Jan 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kucik wrote: DenGrasse wrote: Na EfU maj tohle řešený přes příkazy (lze dát odpor jednotlivý postavě nebo všem v dohledu nebo všem na serveru) a taky maj spešl item kterej se dá dát do rychlejch voken a kliknutím na něj a na postavu se nastaví dislike... je to celkem užitečná věc.
jinak, za útok bez dislike se na tomto serveru dává dočasný ban. To v příštim kole asi přidám mezi příkazy. Odpor všem v dohledu je dobrej nápad. pod tohle bych se taky podepsal, vcetne toho itemu nerikam, ze musite souhlasit se zpusobem, ale pokusil sem se myslim celkem srozumitelne vysvetlit, co k vyse popsanymu jednani vedlo, nerikam, ze s tim musi vsichni souhlasit, ale porad je to dle myho vetsi moznost, jak si zahrat (v praxi to tak skutecne je), nez kdyz nahodime odpor a berserk prvni ranou posle devastem nekoho do podsveti nikdy nebylo nasim cilem nekoho zabijet (ted myslim cilem hracu), a tomu se i hra prizpusobila, ale samozrejme se to da zmenit, pokud si bude vedeni myslet, ze to je spatne... akorat nevim, jestli to pak nevyvola jeste vetsi nevoli nez ted
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 17:41 05. Jan 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
jeste muzem vsichni hazet odpor vsem krome party  - nikdy clovek nevi kdy bude bojovat ze jo... stejne jsou dobrodruzi jen banda hrdlorezu, aneb kdo neprolil krev tisíců at prvni hodi kamenem 
_________________ nwn
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 18:28 05. Jan 2009 |
|
|
nomis_b wrote: jenze u tebe bersi uz je to tezky.. vono i z IC fora je videt, ze s tim pulorkem s obri sekerou asi nebude zadna sranda. I kdyby si nemel ke mna odpor, tak se od tebe budu drzet radsi dal. Nebo naopak hned zautocim, abych dostal kyzenou odmenu   dyt ja vim... ale je tu i mensina hracu, ktera necte forum neboj ja ti to za toho zlyho M'elzara voplatim 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 10:47 06. Jan 2009 |
|
|
Sveneld wrote: jeste muzem vsichni hazet odpor vsem krome party  - nikdy clovek nevi kdy bude bojovat ze jo... stejne jsou dobrodruzi jen banda hrdlorezu, aneb kdo neprolil krev tisíců at prvni hodi kamenem  tumáš! já eště nejsem ani u stovek!  (a nemrtví krev beztak nemají...  )
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Dark_Sidius
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 19:42 07. Jan 2009 |
|
|
Odpor vždy, všude a na všechny! 
_________________ Gerda Rudá
Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.
Titulní strana Knihy Řetězů
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 21:32 07. Jan 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Dark_Sidius wrote: Odpor vždy, všude a na všechny!  jo, asi taky zacnu provozovat  souhlasim ve vsech bodech 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Dron
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 13:48 10. Feb 2009 |
|
|
Ohledně odporu mám ještě jeden dotaz: Je nutné to dát pouze v případě, že opravdu má postava jasný úmysl někoho napadnout a napadne ho a nebo je to možné dávat i jako takový poslední stupeň, než k něčemu dojde, aniž by k tomu muselo dojít? Nebo tedy je to jen jakýsi systémový stav sloužící k nastavení správných hodnot během boje a nebo to lze použít jako zobrazení nálady postavy k jiné bez toho, že to ještě musí znamenat útok a je možné to třeba během rozhovoru odvolat?
_________________ Etrith Ethean - Svět byl na ni příliš krutý a tak se vrátila domů. Waldo Krown - Karatský rekrut, byl vojákem ještě než se narodil. Gwanunig Gaurwa - Podivné jméno, zjev i chování a bratr čtvernožec.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 13:53 10. Feb 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Obecně když dáš někomu odpor, tak to nemůže bejt na škodu až na nějaké vyjímečné případy. Například pokud se potřebuješ vyspat a někdo ti dá odpor, tak nemůže být blízko (ikdyž mám pocit, že se spánkem jaký funguje teď to už neplatí), nebo se na tebe může vrhnout jeho přítelíček - ale to je jeho chyba. Spousta lidí dává odpor všem hned při loginu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Dron
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 14:00 10. Feb 2009 |
|
|
Tak dobrý, já jen že se na mě nějaký hráč přes tell obořil, že si jentak nahazuju odpor na jeho postavu (po tom, co se vedle mě objevil, okradl mě a jeho past zabila na náměstí v Karatě dítě - alespoň jak to viděla moje postava).
_________________ Etrith Ethean - Svět byl na ni příliš krutý a tak se vrátila domů. Waldo Krown - Karatský rekrut, byl vojákem ještě než se narodil. Gwanunig Gaurwa - Podivné jméno, zjev i chování a bratr čtvernožec.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 14:26 10. Feb 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Drowové maj třeba odpor pořád, je to tvoje věc  .. a pokud zabil pastí dítě tam mi rovnou pošli do PM jeho jméno 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 14:29 10. Feb 2009 |
|
|
Krata wrote: Drowové maj třeba odpor pořád, je to tvoje věc  .. a pokud zabil pastí dítě tam mi rovnou pošli do PM jeho jméno  Muhehe Kráťovi mlýny melou pomalu ale přece ..... já už slyším jejich hlas. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 14:47 10. Feb 2009 |
|
|
Jak se to vlastně řeší s přátelíčkama a vyvolanou havětí, když mě má někdo v nepřátelství? Existuje nějaký rozkaz, aby ho hnedka nenapadli a čekali na můj povel? Dám příklad. Až zase potkám parchanta který už mě dvakrát spráskal bez vyhlášení nepřátelství, tak si budu muset dát hned odpor abych měl šanci se ubránit, protože je o 11 lvl výš než já. Jenže moje vyvolané potvory se na něj hned vrhnou a nedojde ani k žádnému rozhovoru :/ jak to mám udělat aby jsme se na sebe hnedka od pohledu nevrhli, jde to nějak?
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 14:48 10. Feb 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
nefunguje mu dát jenom příkaz stuj na mistě?
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 15:00 10. Feb 2009 |
|
|
aha, to by mohlo fungovat, zkusím to, ale když těch potvor mám víc, tak to asi nestihnu :/ asi snad nějakým rychlým způsobem klepnout na nepřátelsví a je rychle zastavit....
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|