|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
ravangorn
|
Post subject: Mrtvá mula Posted: 22:02 07. Jan 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
Měl jsem takovej problémek.. Sundali mi mulu (u ohnivců) a tak jsem si pořídil novou abych odvezl ty věci. Bohužel mi ji sundali taky, páč se stihli obnovit. A když jsem ji chtěl obrat tentokrát už bez muly, tak mi to napsalo, že cíl nemá žádné předměty ani zlato.  Ta poslední mula obrat šla, ale to mi bylo celkem na nic. Docela to naštve, když člověk kraftí hodinu a půl a pak jde pro další suroviny a má kulový zase + peníze co se do toho vloží a to z prodeje mohlo bejt. 
_________________ DM
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Mrtvá mula Posted: 22:42 07. Jan 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pokud v ni neco bylo, tak by z ni mel zbejt loot pytlik. Pokud nezbyl, tak byla asi fakt prazdna.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: Mrtvá mula Posted: 22:45 07. Jan 2009 |
|
|
Nic nezbylo, zůstala tam ležet a nešlo ji už označit, jen svítila při TABu. Jsem si 100% jistej, že byla naložená. To se mi stalo s jinou postavou už dlouho předtím u sněžnejch tygrů. prostě nešla obrat.
_________________ DM
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Mrtvá mula Posted: 23:04 07. Jan 2009 |
|
|
Obrat nejde, ale po chvili by ta mrtvola mela zmizet a pak po ni zustane loot.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: Mrtvá mula Posted: 00:08 08. Jan 2009 |
|
|
Zkusil jsem koupit další a nechal ji chcípnout. Teďka nejde obrat ta 2. v pořadí, ale zase jen ta poslední. Už je to možná druhá hodina a prasátko tak pořád leží a nejde obrat tak nevím 
_________________ DM
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Mrtvá mula Posted: 00:41 08. Jan 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Tak se ma to koukal.. je to nějakej bug, při tabulatoru se prasátko rozsvítí ale nejde na něj kliknou.. nic, prostě tam leží a nic s nim nejde dělat
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Mrtvá mula Posted: 01:29 08. Jan 2009 |
|
|
To je myslim celkem normalni chovani mrtvol v nwn. Nebo jsem to tak vidal aspon na jinejch serverech a nijak jsem nad tim nedumal. Jakmile na to jednou kliknes, stane se nenakliknutelnou a tudiz ji ani nemuzes okrast.
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: Mrtvá mula Posted: 02:03 08. Jan 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
kucik wrote: Jakmile na to jednou kliknes, stane se nenakliknutelnou a tudiz ji ani nemuzes okrast. nekdy se stane ze zustane po mule takovej modrej bod kterej jde otevrit stejne jak truhla a vyndat z nej veci bez kradeni ten modrej bod je pojmenovanej nejak divne s podtrzitkama ale uz nevim jak - videl sem to zatim jen asi 4x za celou hru a nemam moc jasno jestli to fakt vznikne zlikvidovanim mrtvoly muly nejakym kouzlem - nevite nekdo? mozna to stoji za vyzkouseni jak se dostat k tem vecem v mule bez kradeni
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Mrtvá mula Posted: 10:49 08. Jan 2009 |
|
|
Ta mrtvola by imho měla vždy po času zmizet a pokud v ní něco bylo, tak by se ten inventář měl v nějaký formě otevřít.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Mrtvá mula Posted: 13:34 08. Jan 2009 |
|
|
kucik wrote: To je myslim celkem normalni chovani mrtvol v nwn. Nebo jsem to tak vidal aspon na jinejch serverech a nijak jsem nad tim nedumal. Jakmile na to jednou kliknes, stane se nenakliknutelnou a tudiz ji ani nemuzes okrast. Jo tak, já měl pocit že na mrtvoly šlo vždycky "namířit" myšítkem
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: Mrtvá mula Posted: 14:07 08. Jan 2009 |
|
|
paja13 wrote: kucik wrote: Jakmile na to jednou kliknes, stane se nenakliknutelnou a tudiz ji ani nemuzes okrast. nekdy se stane ze zustane po mule takovej modrej bod kterej jde otevrit stejne jak truhla a vyndat z nej veci bez kradeni ten modrej bod je pojmenovanej nejak divne s podtrzitkama ale uz nevim jak - videl sem to zatim jen asi 4x za celou hru a nemam moc jasno jestli to fakt vznikne zlikvidovanim mrtvoly muly nejakym kouzlem - nevite nekdo? mozna to stoji za vyzkouseni jak se dostat k tem vecem v mule bez kradeni Jestli to spíš nebyla zakopaná truhla to cos viděl. Ta obsahuje v názvu podtržítka a je to jen takovej svítící bod a dá se otevřít normálně jako truhla, předtím šla vykopat a vykopals takovou pěknou truhličku  . Ta mula nezmizela ani po 3 hodinách a to se ti ohnivci respawnuli 2x. Tak je to asi nějakej bug. Asi to funguje tak, že po nákupu nový muly a jejím zabití se ta předchozí prostě vymaže a zůstane tam ležet jen tak a nejde obrat, resp. jde na ní kliknout jen jednou a to to ohlásí, že cíl nemá předměty ani zlato. Pak je už totálně ztracená. Jestli to není tim, že jí může obrat jen majitel tý muly a pokud má víc vytuhlejch tak se dá obrat jen ta poslední  .
_________________ DM
|
|
Top |
|
Godried
|
Post subject: Re: Mrtvá mula Posted: 14:13 08. Jan 2009 |
|
 |
Poutník |
|
|
Tez se mi jednou stalo, ze sem prisel o mulu, byla plne nalozena a nezli sem dobehl zpet s novou mulou, byl inventar poloprazdny, neni to nejak spise vazane casove? Od te doby radeji mrtvou mulu nejdrive vylozim a pak si jdu pro novou...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Mrtvá mula Posted: 15:41 08. Jan 2009 |
|
|
jesli tě mezi časem kdy si běžel pro mulu spíš někdo neokrad  .. mulu může zabít a obrat kdokoliv mám tušení
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: Mrtvá mula Posted: 19:16 08. Jan 2009 |
|
|
Me se to stalo taky a urco ji nikdo nevybral ale proste jak ma clovek novou mulu tak se uz do ty stary nedostane...Aspon me to tak udelalo
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|