|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Posted: 13:09 04. Jun 2007 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zajimavou veci je taky modlitebni knizka. Postava ji pouzije, nejakou dobu se modli a na konci modlitby ma nejakou pravdepodobnost, ze dostane nejaky pozehnani/posileni atd. V praxi to pak vypada, ze druzina pred narocnou vypravou zaklekne do kruhu a par minut se modli.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Sven
|
Post subject: Posted: 13:13 04. Jun 2007 |
|
 |
Nováček |
|
|
modlitebni knizka, napad hezky ale zni to jak z katolicky skoly 
|
|
Top |
|
Michal
|
Post subject: Posted: 15:23 04. Jun 2007 |
|
|
Já sem udělal Modlitební knížky jako RP předměty, i když teda fungovaly jinak, v celku byly na nic, ale mě se líbily 
_________________ DM
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Posted: 16:52 04. Jun 2007 |
|
|
kucik wrote: Zajimavou veci je taky modlitebni knizka. Postava ji pouzije, nejakou dobu se modli a na konci modlitby ma nejakou pravdepodobnost, ze dostane nejaky pozehnani/posileni atd. V praxi to pak vypada, ze druzina pred narocnou vypravou zaklekne do kruhu a par minut se modli.
Je známo z EQ, podle doby modlení to přidávalo +1 nebo +2 k vlastnostem -
většinou se modlili klerici a přidávali si moudrost nebo sílu.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Posted: 16:53 04. Jun 2007 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
jo, jednou sem jednu dostal, sice mi byla tak nejak k nicemu ale mel sem z ni radost 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Posted: 17:03 04. Jun 2007 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
monstera wrote: kucik wrote: Zajimavou veci je taky modlitebni knizka. Postava ji pouzije, nejakou dobu se modli a na konci modlitby ma nejakou pravdepodobnost, ze dostane nejaky pozehnani/posileni atd. V praxi to pak vypada, ze druzina pred narocnou vypravou zaklekne do kruhu a par minut se modli. Je známo z EQ, podle doby modlení to přidávalo +1 nebo +2 k vlastnostem - většinou se modlili klerici a přidávali si moudrost nebo sílu. Proto to sem pisu  Je jedno, co to ma pridavat, ale to posileni modlitbou je myslim dobra vec. Zaroven to nebylo vyuzivany nejak masivne pokud vim, takze zadnej velkej zasah do chodu sveta.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
steel_martin
|
Post subject: Posted: 14:14 06. Jun 2007 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
A co takhle kdyby bůh po modlitbě přidal do vlastností náhodně? Tzn. že by se nemodlilo přímo za nějakou vlastnost, ale bůh by sám rozhodl, kterou vlastnost postavě dočasně navýší / nenavýší.
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 14:37 06. Jun 2007 |
|
|
No s kludom taky moznost...skor by sa mi pacili ale tie veci ako Pozehnanie, pripadne nieco ako Uzdrav, Bozska sila atd...proste rozne klericke posilujuce kuzla...povedzme s nakou predlzenou dobou trvania  samozrejme tak by uspech bol nahodny a nie vzdy zaruceny...proste niekedy vyslisi boh modlenie a niekedy nevyslisi.
edit: este ma napadlo ze s nakou minimalnou sancou (0,1%) by mohol boh poslat na pomoc nakeho pomocnika....u zlych povedzme demona a u dobrych naku andelsku bytost  ... ale to vazne len vynimocne, ale aby ta moznost proste bola co poviete?
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
OneIceOne
|
Post subject: Posted: 15:20 06. Jun 2007 |
|
|
monstera wrote: Je známo z EQ, podle doby modlení to přidávalo +1 nebo +2 k vlastnostem - většinou se modlili klerici a přidávali si moudrost nebo sílu.
Bonusy +1 až +3 do atributů a nebo do záchraných hodů.
_________________ Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
|
|
Top |
|
Fidorka
|
Post subject: Posted: 08:13 10. Jul 2007 |
|
|
Po dohodě s hlavním DM je na Thalii jedna testovací funkční miska na milodary...
Je na veřejném málo navštěvovaném místě a přesto se v ní začali už oběvovat první dary... Děkuji všem , kterým se ten nápad zalíbil a do misky něco vložili. Třeba jednou v ruletě boží přízně vyhrajete a drobný dárek způsobí , že přežijete s tou poslední kapkou života... 
|
|
Top |
|
566344
|
Post subject: Posted: 18:19 10. Jul 2007 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Daanri wrote: No s kludom taky moznost...skor by sa mi pacili ale tie veci ako Pozehnanie, pripadne nieco ako Uzdrav, Bozska sila atd...proste rozne klericke posilujuce kuzla...povedzme s nakou predlzenou dobou trvania  samozrejme tak by uspech bol nahodny a nie vzdy zaruceny...proste niekedy vyslisi boh modlenie a niekedy nevyslisi. Nevim - ale prijde mi, ze delat nejaky de facto item, aby slouzil misto boostera do party. To se mi nelibi. Uz takhle je dost silene sledovat, co vse zvlada mezi dvema spanky nakouskovat, rozsekat a rozctvrtit jeden klerik. Delat jeste nejaky dodatecny support bojovymi kouzly... Daanri wrote: este ma napadlo ze s nakou minimalnou sancou (0,1%) by mohol boh poslat na pomoc nakeho pomocnika....u zlych povedzme demona a u dobrych naku andelsku bytost  ... ale to vazne len vynimocne, ale aby ta moznost proste bola co poviete? Cimz bude okamzite videt presvedceni... Nemluve o tom, ze tezko bude miska na milodary nekde v divocine. COz dle soucasnych nazoru WB/DM + jimi vygenerovanych, ale z fora utokem smazanych vyhlasek o zakazu vodeni summonu do civilizovanych oblasti znamena, ze je "drobny" problem.
Mimochodem, nebylo kdesi cosi psano o povolavani nemrtvych sluzebniku? Ze jsem v posledni dobe se svou postavou videl takovychto procesi uz nekolik. 
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Posted: 18:25 10. Jul 2007 |
|
|
Pambíčkáři 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 18:25 10. Jul 2007 |
|
|
Neberies to z celkoveho pohladu. Takze nesuhlasim s tym co pises. To sa tyka nakeho suportu a zosielania boostov...jedna sa o velku vynimocnost. Co znamena sanca mozno 1% na takuto vec.
Quote: COz dle soucasnych nazoru WB/DM + jimi vygenerovanych, ale z fora utokem smazanych vyhlasek o zakazu vodeni summonu do civilizovanych oblasti znamena, ze je "drobny" problem. No ak si precitas Karathsky zakonnik, ktory tu na fore urcite niekde je, tak zistis ze tam je zakaz vodit vseliaku havet jasne napisany a je tam jedna dolezita vec, ktoru kazdy prehliada "Bez povoleni". [/quote]
Co se tyka nemrtvych...no inkvizice ma momentalne ine starosti, ale ked ich uvidi tak hranica na upalovanie je nachystana. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
566344
|
Post subject: Posted: 18:47 10. Jul 2007 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Daanri wrote: No ak si precitas Karathsky zakonnik, ktory tu na fore urcite niekde je... Zkousel jsem hledat slova "zakonik", "zakonnik" pres buttonek hledat. Nasel jsem jen v kosi par pretrasanych problematik na tema zakoniku. JInak nic. :/ Dle vseho to vzalo za sve pri utoku na forum. Daanri wrote: ... tak zistis ze tam je zakaz vodit vseliaku havet jasne napisany a je tam jedna dolezita vec, ktoru kazdy prehliada "Bez povoleni". Prave se mi nezda, aby vysel z chramu nejaky stastlivec, nasledovany (trebas) demonem nebo sukkubou nebo hell houndem nebo ohnivym elementalem. Tezko by na to mel povoleni. A zcela jiste to neni nic, co se bude bezne producirovat po meste. (aspon doufam)  OT: No a co se tyce vodeni vselijake haveti - zkousel jsem presvedcit nejmenovane pomocne ponocne, ze mnozi elfove jsou taky havet a kde kdo je do mesta vodi...  Daanri wrote: ...Co se tyka nemrtvych...no inkvizice ma momentalne ine starosti, ale ked ich uvidi tak hranica na upalovanie je nachystana.  *mne si ruce*
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 19:10 10. Jul 2007 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
JEstli semohu vlozit...
o zakonik jsem jiz zadal, ale taky ho nemohu najit...Rejtyho ho sem urcite dodaval jiz po utoku. Neni mi jasne cim to, ze najednou nikde neni.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|