|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Tretas
|
Post subject: soudky piva Posted: 11:29 13. Jan 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
zdravím měl bych taky navrh. např v hospodě by se prodávaly soudky piva (přibližně 5 litru-10 piv) no a ty by fungovaly bud jako kontejner (otevřeš a vevnitř máš 10 piv, nebojako toulce šípů-dáš požít a vypadne z toho jedno točené co vy na to?
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: soudky piva Posted: 12:43 13. Jan 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Vyborny a ten sud budes nosit na zadech? copa kdyz ti u ohnivcu chytne? Nebo snim budes porat nekde v zime aby si udrzoval dobrou teplotu? Mne by se libil jako soucast vybavy nejakyho domova postavy  neco jako persist na pivo ---> a este si pivo varit sam. Napad se mi libi!!!
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: soudky piva Posted: 12:50 13. Jan 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Vzniklo to na trpasličim forum, každej trpaslík má jako povinou výbavu soudek piva.. když mu schoří nebo se rozbije tak o opláče a jde dál, ale nebylo by to špatný kdyby se třeba v trpasličím městě prodával soudek piva  , nebo i jinde
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: soudky piva Posted: 12:58 13. Jan 2009 |
|
|
přesně tak  vono když se má udělat nějaká velká trpasličí akce a není tam točené, tak to je jak jít do boje s drakem beze zbraně myslel jsem jako že by sis koupil soudek kterej by vážil třeba 100 liber došel bys na nějaké místo a tam by se to začalo pít.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: soudky piva Posted: 13:04 13. Jan 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Jo od dob Koigana zacinam mit trpaslici chovani a napady rad  kdy a kde? Vobece se kanec, nebo rovnou ten drak? at je co zapijet!!!
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: soudky piva Posted: 15:50 13. Jan 2009 |
|
|
a co nějaky WB? šlo by to udělat?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: soudky piva Posted: 15:56 13. Jan 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Určitě šlo. Jenom domyslet, jak by to přesně mělo fungovat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: soudky piva Posted: 15:59 13. Jan 2009 |
|
|
Rekl bych, ze to staci udelat uplne stejne jako jedno pivo, akorat dat vic pouziti. Ale nevim, jestli ma cenu pro ty NE DOBRY HRACE, co tu jsou vubec neco delat... 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: soudky piva Posted: 16:01 13. Jan 2009 |
|
|
no tak uplně ideální by bylo vytvořit nějaký korbel, kterej by byl nutný pro čepování zakoupit třeba u veteše. člověk (teda trpaslík  ) by dal použít na soudek a místo prázdneho korbelu by se mu v invu vytvořil plný korbel, z kterého by šlo pít, stejně jako z láhve nebo jednodušší verze by byla že by s toho soudku po použití vypadlo jedno láhvový (hrálo by se že to je točený  )
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: soudky piva Posted: 16:02 13. Jan 2009 |
|
|
Korbely s chlastem do hospody planuju, az se v obchodech dostanu k jidlu a piti...
Zase to nekomplikujte. Ale pro zmlsany by sel urcite udelat polozitelnej soudek, z kteryho by slo tocit. Ale zname to, zase plno srani a pouzije se to dvakrat. Sahnete si do svedomi, kdo pouziva stany, deky, svicky, zviratka a ja nevim jaky picovinky...
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: soudky piva Posted: 16:03 13. Jan 2009 |
|
|
Rejty wrote: Rekl bych, ze to staci udelat uplne stejne jako jedno pivo, akorat dat vic pouziti. Ale nevim, jestli ma cenu pro ty NE DOBRY HRACE, co tu jsou vubec neco delat...  ti NE DOBŘÍ HRÁČI neví ani proč se tak jmenujou neumí to vysvětlit tak s nima bych to nerozebíral 
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: soudky piva Posted: 16:03 13. Jan 2009 |
|
|
Rejty wrote: Korbely s chlastem do hospody planuju, az se v obchodech dostanu k jidlu a piti... tak to by se mohlo spojit v jednu věc  jenom by k tomu přibyl soudek
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: soudky piva Posted: 16:05 13. Jan 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
BTW taky jsou ve hře ty korbele do ruky. Kdyby je někdo přidal někam do krámu... 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: soudky piva Posted: 16:06 13. Jan 2009 |
|
|
vony už jsou vyrobené, ale jen nejsou v krámu  ?
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: soudky piva Posted: 16:07 13. Jan 2009 |
|
|
kucik wrote: BTW taky jsou ve hře ty korbele do ruky. Kdyby je někdo přidal někam do krámu...  Co myslis, ze jsem mel na mysli? Urcite to bude lepsi nez ty desny flasky...
|
|
Top |
|