Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
cau, chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví čím to může bejt že mi nejde hudba v lokacích. pro jistotu jsem si ještě jednou stahl hudbu z netu ale nepomohlo to. v nastavení mám hudbu na 100%.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
jojo mám ji tam
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
tyjo toho jsem si nevšim. tož samo že mám
mas je v eletrice a pripojene ku compu a nejde ti jen hudba alebo ani efekty a hlasy??
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
jdou mi zbuky ptáků i zvuky boje, jenom hudba nejde
teda zvuky
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
Imho to nema s hrou samotnou moc spolecnyho, pokud se to deje i pro jiny aplikace.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
kam se to má přesně stáhnout? jenom music nebo music area?
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
ale přijdeš o požítek z hudby.. když dělám Q tak občas muziku změnim aby odpovídala situaci a ted je v mnoha lokacích fakt pěkná muzika
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
mno prave, ze mi uz prijde hodne naposlouchana... Q co to je? Navic vecinou v nebezpecne lokaci se hudba utlumi (to mi prislo jako pro me zbytecna informace)
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum