Rejty wrote:
Korbely s chlastem do hospody planuju, az se v obchodech dostanu k jidlu a piti...
Zase to nekomplikujte. Ale pro zmlsany by sel urcite udelat polozitelnej soudek, z kteryho by slo tocit. Ale zname to, zase plno srani a pouzije se to dvakrat. Sahnete si do svedomi, kdo pouziva stany, deky, svicky, zviratka a ja nevim jaky picovinky...
Dle rozkazu šéfe *začne se vrtat ve svědomí*
Tákže stan ... nikdy jsem ho nevlastnil a prozatím ho neplánuji, jo kdyby takhle uměl trošku léčit a trošku snižoval únavu, když si ho někde postavím a dáchnu si, kvalita odpočinku by se posuzovala dle komfortu a kvality stanu a ta by se posuzovala dle váhy jo to by se mi líbílo moc, zatím to je pro mě drahá věc, co je těžká, zabírá místo v invu a beztak mi ji během 2 dnů od zakoupení ukradnou, takže tak se stanem.
Deka ... totéž jako stan
Svíčky ... pokud do toho spadají i lucerny, louče atd. pak lucerna je pro trpaslíka skoro povinností, sháním kupuji
Zvířátka ... nu co vybrat trpaslík s kočkou, trpaslík s ptákem (opeřeným) ... leda trpaslík se psem a i to mi moc nelíbí ... možná ti mastifové a zase bych si dokázal představit i jinou než ozdobnou funkci zvířátka ... třeba sílu jezevce ať je ze začátku platným společníkem a posléze hrdinným vysloužilcem
Po čem dlouhodobě pasu je kniha a jakmile najdu nějakou s hezký přebalem jdu do ní, kalamář a brk již mám.
Co by se mi dále líbilo jsou prapory - použití místo štítu pouze s jednoruční zbraní, prapory od obyčejných až po epické kolem nichž se šíří různé aury.
Jak vidno jsem prototipem velmi špatného RP hráče myslícího pouze na boj, loot, creep, CRAFT a praktické využití dostupných věcí. No co už, s tím už se asi moc nadělat nedá. Tímto zalézám zase do své nory pod třetím kamenem zleva od křižovatky k medvědím lovištím v pravo. Neklepat na kemeny nebo vaše zadnice bude obdarována tisovou šipkou s mitrilovým hrotem.