|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 22:38 13. Jan 2009 |
|
|
Vrahovi nedava silu buh, ale jeho trenink.
Od boha ziskava paladin, cernej strazce a klerici.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 23:04 13. Jan 2009 |
|
|
A PM studium Jasně, někteří bohové a povolání se k sobě hodí, ale podle mě je lepší to nechat na hráčích. Navíc mi přijde škoda PM omezit jen na zlo...
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 08:29 14. Jan 2009 |
|
|
Rád bych se vás zeptal na jednu věc. Zatímco u černého strážce je podmínkou prestižního povolaní zlé přesvědčení u pána smrti tomu tak není, tam je to jakékoli ne dobré. Na jednom světě jsem viděl naprosto úžasně hraného zákonně neutrálního pána smrti, jež byl správcem, soudcem a katem (vykonavatelem spravedlnosti) ve městě jako je na Thalii Hag Grar. Z toho co jsem si tu přečetl jsem vyrozuměl, že na Thalii by to bylo přinejmenším nevhodné ne-li nepřijatelné. Nebylo by tedy vhodnější, pokud by se Kucik pustil do úpravy tohoto povolání mu zadat stejný parametr co se týče přesvědčení jako je u černého strážce?
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 10:36 14. Jan 2009 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
kucik wrote: Že by se sčítal level čaroděje a PM? To by snad šlo udělat. Osobně doufám, že je to jen vtip. To, že se mu to nezapočítává je, podle mě, právě „odměna“ za maličkosti, jako zvýšený AC a imunita na critical a sneak - proč z toho dělat čaroděje, co má jako bonus zvýšené AC, imunity na critical a sneak a „přítelíčka“ navíc?
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 10:40 14. Jan 2009 |
|
|
Anderson I wrote: ... Kdyz by sis precetl popis povolani, tak vis, ze se mu ma pocitat jen 1/2 levelu PM...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 10:44 14. Jan 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Theogil I wrote: Rád bych se vás zeptal na jednu věc. Zatímco u černého strážce je podmínkou prestižního povolaní zlé přesvědčení u pána smrti tomu tak není, tam je to jakékoli ne dobré. Na jednom světě jsem viděl naprosto úžasně hraného zákonně neutrálního pána smrti, jež byl správcem, soudcem a katem (vykonavatelem spravedlnosti) ve městě jako je na Thalii Hag Grar. Z toho co jsem si tu přečetl jsem vyrozuměl, že na Thalii by to bylo přinejmenším nevhodné ne-li nepřijatelné. Nebylo by tedy vhodnější, pokud by se Kucik pustil do úpravy tohoto povolání mu zadat stejný parametr co se týče přesvědčení jako je u černého strážce? To si rozhodně nemyslim a imho neni zrovna správná cesta něco bezdůvodně omezovat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 10:53 14. Jan 2009 |
|
|
detect evil - hlavně to proboha nezavádějte! úplně zbytečná a hlavně dosti škodlivá informace" dodnes pamatuju, jak jsem musel (na jinym serveru) zavraždit jednoho paladina, protože s tim furt votravoval a pokřikoval o mý postavě, že je zlá... kdyby to nevěděl, moh bejt eště naživu...
co se týče povolání a bohů, myslel bych to tak, že pán smrti by měl uctívat někoho z temné trojice, nejlépe zeira, vrah si může uctívat koho chce (protože xian je rasově diferencované božstvo a vrah na povrchu se o ní sice může asi dozvědět, ale také nemusí) a helgaronovi slouží válečníci a černís trážci, ale černí strážci mohou sloužit i těm druhým dvěma.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 11:01 14. Jan 2009 |
|
|
kucik wrote: Theogil I wrote: Rád bych se vás zeptal na jednu věc. Zatímco u černého strážce je podmínkou prestižního povolaní zlé přesvědčení u pána smrti tomu tak není, tam je to jakékoli ne dobré. Na jednom světě jsem viděl naprosto úžasně hraného zákonně neutrálního pána smrti, jež byl správcem, soudcem a katem (vykonavatelem spravedlnosti) ve městě jako je na Thalii Hag Grar. Z toho co jsem si tu přečetl jsem vyrozuměl, že na Thalii by to bylo přinejmenším nevhodné ne-li nepřijatelné. Nebylo by tedy vhodnější, pokud by se Kucik pustil do úpravy tohoto povolání mu zadat stejný parametr co se týče přesvědčení jako je u černého strážce? To si rozhodně nemyslim a imho neni zrovna správná cesta něco bezdůvodně omezovat. U mě naprostý souhlas, jen po té smršti kdy se tu o PM psalo jako o něčem co musím být zlé a tudíž okamžitě sejmuto, jsem měl neutuchající touhu tento dotaz položit a nechat si to objasnit.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 11:10 14. Jan 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
@Theogil I: Ono se tady řešilo, co s PaleMasterem na procházce v Ivory. Tam by se ho asi dav snažil zbavit, protože nekromancie je v Karathskym království zapovězená. Těžko by se asi obhajoval něčim ve smyslu, že vlastně neni vůbec zlej.
@DenGrasse: Xi-an měla v době zapečetění podtemna početnou pátou kolonu v Har Ganethu, která z větší části padla a z menší časti se přesunula do Hag Graru - blíže podtemnu. Její uctívači se hojně, ikdyž skrytě, pohybovali i po Karathském království. To jen na okraj.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 11:13 14. Jan 2009 |
|
|
kucik wrote: Xi-an měla v době zapečetění podtemna početnou pátou kolonu v Har Ganethu, která z větší části padla a z menší časti se přesunula do Hag Graru - blíže podtemnu. Její uctívači se hojně, ikdyž skrytě, pohybovali i po Karathském království. To jen na okraj. jj, říkal jsem si že to asi nějak tak bude  ale i když měla nějaký uctívače mezi lidmi na povrchu, nebyli vázáni na povolání, resp. nebyla patronkou nějakého cechu vrahů, ne?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 11:32 14. Jan 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Byla ptronka cechu vrahů a ten existuje nadále PM má kostěnou ruku a teda kostěnou i kůži, jelikož je v Karathském království zakázaná necromancie tak by ho měli upalovat. Vůbec bych se nedivil kdyby se s nim nějakej paladin seznámil a skamarádil, ted sem slyšel od jednoho hráče že assimar chránil "hodného" vyvolaného zombíka jeho společníka... kdybych to viděl tak mu urvu křídla a hodim přesvědčení na neutrální 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 02:27 15. Jan 2009 |
|
|
Krata wrote: Byla ptronka cechu vrahů a ten existuje nadále PM má kostěnou ruku a teda kostěnou i kůži, jelikož je v Karathském království zakázaná necromancie tak by ho měli upalovat. Vůbec bych se nedivil kdyby se s nim nějakej paladin seznámil a skamarádil, ted sem slyšel od jednoho hráče že assimar chránil "hodného" vyvolaného zombíka jeho společníka... kdybych to viděl tak mu urvu křídla a hodim přesvědčení na neutrální  Omluvám se jestli je to v reálíích, zatím jsem se nedokopal je naštudovat, ale ta nekromancie je zakázaná komplet jako obor magie nebo jen povolávání nemrtvých? Takže kůže je nakonec kostěná? Jinak bych netvrdil, že ta jeho hnáta je "nekromancie". Prostě si svojí ruku ufikne a nahradí nemrtváckou protézou, magie v tom není. ...chudák zachy, přijde s návrhem a dopadne to tak, že mu upálíme avatara 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 10:09 15. Jan 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
a co jaok nemrtvacka proteza je? Prisiti cizi ruky ke svojemu pahylu? A jak to funguje: Pomoci Nekromancie, takze je to zakazane.
Kdyby to byla mechanicka ruka, tak by to slo. Ale ruka a kuze pana smrti je myslim jednoznacne necromantska.
btw: necromancie je zakazana komplet. Napr kouzlo kvileni banshee, ktere vysava duse, ci dotek upira opravdu jsou zakazane take.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 17:57 15. Jan 2009 |
|
|
nomis_b wrote: a co jaok nemrtvacka proteza je? Prisiti cizi ruky ke svojemu pahylu? A jak to funguje: Pomoci Nekromancie, takze je to zakazane.
Kdyby to byla mechanicka ruka, tak by to slo. Ale ruka a kuze pana smrti je myslim jednoznacne necromantska.
btw: necromancie je zakazana komplet. Napr kouzlo kvileni banshee, ktere vysava duse, ci dotek upira opravdu jsou zakazane take. Protetická končetina nemrtvého. Nekromancie je škola magie, nepřijde mi, že by s ní jeho ruka moc souvisela. PM který ji má, muže být dost mizerný kouzelník, který se v magii nevyzná. Ale myslím že obyvatelům království bude jedno, co je jeho ruka zač. Jak je to s kůží pořád nevím, jeden tvrdí že ji zpevní bůh, druhý že zkostnatí...podle mě by bylo lepší mu buď udělat zbroj z kostí jak je to v dnd, nebo ho brát tak, že mu zranění tolik neubližují. V nwn je to sice animované tak, že útočník mine, ale je to blbost. Stejně jako když má někdo plátovou zbroj, útoky ho zasahujou, ale nezraňujou, protože se postupně mumifikuje. Pokud má mít kostnatou kůži, projeví se to vizuálně, takže ho čeká hranice a bude ještě hůř hratelný. Začínám se bát hry za čaroděje, jestli se tu za "zničení nemrtvého" nebo "vyčištění mysli" upaluje. Kvílení nevysává duše. Pokud vím, je podobné jako přízračný zabiják. Halucinace ječící bánší (bytost ohašující smrt), pokud se bojíš, jekot se zesílí a zemřeš. Asi to není příjemná smrt, ale lepší než upálení cejchem.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 18:53 15. Jan 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Kvílení banší i přízračný zabiják je necromancie, stejně jako vytváření zombii a dávání do pohybu mrtvé těla.. taky necromancie.. jesli ti nemrtvá ruka, jenom kostra, na tělě mága připadá jako normální protéza.. no nevim ale jako paladin bych tě na místě zabil
Necromacie a temná magie je tu zakázaná, teda v Karathském království, v Hag-Graru je cech černokněžníků a necromantů
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|