|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|
Author |
Message |
ravangorn
|
Post subject: Mrtvola Posted: 22:36 16. Jan 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
Chtěl jsem se zeptat jak dlouho vydrží mrtvola na místě? A jestli vydrží po odlogování, protože když jsem utíkal před Lambertem a tim druhym při kliknutí na portál mi hra spadla a došlo k odlogování samozřejmě. Bohužel DM nepomůže, protože by se mohlo jednat o podvrh, což chápu  příště budou parťáci screenovat  . Díky
_________________ DM
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Mrtvola Posted: 23:00 16. Jan 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Okolo dvaceti minut, ale nemusi to platit vzdy.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Mrtvola Posted: 23:27 16. Jan 2009 |
|
|
kucik wrote: Okolo dvaceti minut, ale nemusi to platit vzdy. Myslím ale , že v inventáři kamaráda vydrží pořád - nevím určitě, ale v invu aby měla přežít i restart , je to tak ? ( pěkná blbost říkat že mrtvola by měla přežít... )
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: Mrtvola Posted: 00:08 17. Jan 2009 |
|
|
kucik wrote: Okolo dvaceti minut, ale nemusi to platit vzdy. A jak je to po odlogování? Zůstane tam?
_________________ DM
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Mrtvola Posted: 00:19 17. Jan 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Odlog nema na mrtvolu v jakymkoliv stavu vliv.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: Mrtvola Posted: 11:11 17. Jan 2009 |
|
|
Akorat ze musis byt primo logly aby sla ozivit
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Mrtvola Posted: 12:26 17. Jan 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Me se stava, ze kdyz nekdo chcipne, kdyz prechazi, ci zrtovna prechazel z lokace do lokace (napr tim, ze se tam PC postava nacte tak, ze ho NPC zabijou drive, nez se tam dostane i Hrac, ovladajici PC postavu aneb prima teleportace do pekla zmenou loadcsreenu), tak dochazi k tomu, ze mrtvola nejni nikde k nalezeni. Tedy ani v prechode pred, ani za. proste se vypari. Vono se rekne zachranovat utekem pres prechod, bo tam potvora nemuze.. ale nejaky potvory davaj kritiku za 80, a to clovek utika jeste zcela zivy a dobehne zcela mrtvy 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
loadr
|
Post subject: Re: Mrtvola Posted: 12:57 17. Jan 2009 |
|
|
jak jsem chcip u prechodu tak mrtvola taky zmizela
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: Mrtvola Posted: 20:05 17. Jan 2009 |
|
|
no ona se asi chtela spravne vytvorit na aktualnim miste...tedy "mezi" prechody, kde ji uz asi nikdo nenalezne 
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: Mrtvola Posted: 21:08 17. Jan 2009 |
|
|
jaara wrote: no ona se asi chtela spravne vytvorit na aktualnim miste...tedy "mezi" prechody, kde ji uz asi nikdo nenalezne  No já v tu chvíli zrovinka klikal na portál v Lambertově hrobce a v tu ránu to padlo  Tak to byl asi podobnej případ, cestou moje zbytky spadli asi do tý propasti 
_________________ DM
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|