|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:20 14. Jan 2009 |
|
|
Spis ne ze nechce, ale zatim jsou veci, ktere maji vetsi prednost.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:43 14. Jan 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Já je stejně budu muset dělat, ale třeba se mi nechce dělat takový věci, jako například obrázky k těm featům. To je něco, co mi zabere dost času a přitom by to kdekdo zvládnul určitě líp 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:46 14. Jan 2009 |
|
|
Můj hobit mnich může prak normálně používat.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:12 14. Jan 2009 |
|
|
Protože mnich může prak používat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:05 19. Jan 2009 |
|
|
kouzelnici maji malou silu, co takhle udelat kouzlo kterým by si privolali nejakyho soumara, kterej by to za ne tahal?
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:08 19. Jan 2009 |
|
|
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:08 19. Jan 2009 |
|
|
Lol! Tak at si koupi mulu...
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:48 19. Jan 2009 |
|
|
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:04 19. Jan 2009 |
|
|
..se moc netlemte  kouzelnik si přece dokaže vyvolavat kde co, stačilo by aby si mezi tou havětí označil soumara a toho si vyvolal, no reknete ze to neni logický! Tyo, ae mě je to šumák, byl to jen nápad! Sice mě ta záloha 100 gp za mulu totalně zruinuje, ožebračí, přivede do bankrotu a muj kouzelnik kvuli vám skončí na dlažbě jako troska a bude se živit ho*nama..... Ach! Máte nasvědomí mého kouzelníka vy krutoni ukrutný!
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:53 19. Jan 2009 |
|
|
A kde je psano, ze musi mit kouzelnik malou silu? At si do ni da body, kdyz mu to tolik vadi...
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:39 19. Jan 2009 |
|
|
Nešlo by udělat něco s ukládáním postav? Ty pády jsou opravdu nepříjemné...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:42 19. Jan 2009 |
|
|
Resime to. Zkusime to ozkouset dneska v noci.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 07:52 20. Jan 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Miky wrote: Nešlo by udělat něco s ukládáním postav? Ty pády jsou opravdu nepříjemné... já nevím jestli mám šttěstí nebo co, ale mě se ještě nikdy nestalo že bych se připojil jinde než mi to spadlo  vždy mě to hodí na místo kde jsem se odpojil nebo jsem byl naposled před pádem
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:07 20. Jan 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
jo jo. hodi topostavu tam kde byla pred padem, hodi ji to i presne bankovni konto (kdyz treba vse vybrala), ale veci v inventari a nektere promenne (craft) to hodi zpet v case.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:44 20. Jan 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
nikdy jsem žádný taky problém neměl  mám štestí no
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|