Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 23:46 17. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 79 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:24 13. Jul 2007 
Šlechtic
 Profile

@Morn -> Rovno narovinu ti poviem toto: Ked vstupi do domobrany ta tvoja ruzova pulorcice tak z nej vystupim ja! Btw Morn ked si v temnej legii s inou postavou co, preboha chces este skusat v domobrane s druhou postavou? Asi to na tom nieje logicke ze?

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 18:28 13. Jul 2007 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Morn wrote:
Nevím co je na tom logický :?

Určitě ostatní nevědí že ta postava je ostrova a co když tam chce vztoupit ne kvůly špionáži ale uplně kvůly něčemu jinýmu :oops:

A já nevím, o čem jiném mluvíš. ;) :D Najív už tolikrát té tvé strategické zbrani opakoval, že se musí jednat čistě o pracovní vztah. :D

Opět shrnu, Daanri tím myslí VÍCE POSTAV, zkrátka něco jako střet zájmů! Pokud je někdo Ostrovan a někam se vemlouvá v domnění ostatních, že pochází z Pevniny, je to IC hra a já to považuji s přihlédnutím k překážkám, které Photter popsal, za proveditelné a možné!

Ale pokud se hraje víc postav, ani ten nejzodpovědnější hráč nikdy nemůže zaručit, že například tendlecten poznatek z Pevniny mimoděk nepoužije při boji za Ostrovy! Přece si nelze pamatovat, kde a za koho jsem co četl, já jako hráč mám nadhled a širší informace než má postava každopádně. Ale vžívám se do ní natolik, že prostě kopu za její tým, když jsem v její kůži...proto si nebudu zbytečně ničit zážitek tím, že všechno vím. Proto, mám za to, nepomůže před vše zveřejněné napsat: "To si běžná postava z Karathy nemá jak zjistit." Vždy zapracuje podvědomí, tedy musíme mu nastavit bariéru, abychom hráli naplno.

Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 18:36 13. Jul 2007 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Sylmael wrote:
@Morn -> Rovno narovinu ti poviem toto: Ked vstupi do domobrany ta tvoja ruzova pulorcice tak z nej vystupim ja! Btw Morn ked si v temnej legii s inou postavou co, preboha chces este skusat v domobrane s druhou postavou? Asi to na tom nieje logicke ze?

Jej, to zní vyhroceně....já bych v tom takový problém nehledal, přece jde o zábavu! Ale s tou druhou postavou to je pravda, to jsem nevěděl, že Zayll je v Legii....hernajz...a je to tady zase, vím něco, co jsem vědět nechtěl a budu se podle toho chovat, ať je mi libo nebo ne! :D

A jinak...Domobranu bych nepovažoval přímo za gildu, jen takovou polohráčskou organizaci pro spestření a oživení, není výdělečná, bere kohokoliv, ne podle povolání...a podobně. Takže mít v ní postavu, přestože jiná je členem nějakého cechu, by snad nemusela být překážka? No, raději ať se k tomu vyjádří Daanrinm, nerad bych blábolil dokonce ina klávesnici. Hmmm.... tak mne napadlo...je klávesnice odvozena od vesnice? Safra, co jsem psal o tom blábolení! :lol:

Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 18:52 13. Jul 2007 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Myslim ze rozoberat tu konkretny pripade ako pisete vyssie je skor vecou IC hry, ale nech nikto necaka, ze v domobrane bude viac takych najivnych ludi ako je Najiv...

To o com som ja vravel popisal jasne Zorz. Myslel som hracov, ktory maju postavy jak na jednej strane tak na druhej. Pamatam si este jasne konflikt par "zlych" postav pri ktorom zahynuli naky pevninania ("dobre" postavy), pak sa hraci tych "zlych" postav relogli za svoje "dobre" postavy a prisli zistovat do Ivory medzi tych hracov co sa bude diat. Vela ludi to bralo vtedy ako hodne velku provokaciu a bol z toho zbytocny konflikt aj mimo hry. Takze toto je jeden z dovodov preco nie, dalsim su prave tie informacie.

Co sa tyka clenstva v domobrane, to by som riesil uz u konkretnych pripadov, kde to bude vychadzat z logiky. Akceptoval by som povedzme clena nakeho rytierskeho radu, ktory je aj clenom domobrany, ale uz by mi prislo divne napr clen zlodejskej gildy ako clen domobrany (okrem IC spionaze), takze staci zapojit jednoduchu logiku a zistite kto moze byt clenom domobrany a kto nie.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 18:55 13. Jul 2007 
Šlechtic
 Profile

Gilda ci spolok to som sa davno presvedcil ze su obe ... *pocut splachnutie po dlhsom case*. A s tou domobranou som to myslel vazne. Ked tam ja uvidim pulorka smejdit tak bohuzial. Dufam potom Najive ze sa ti s mornom ktory hraje viac za ostrovana zayla ako za pulorcicu grutu bude dobre hrat pche!

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 18:58 13. Jul 2007 
Obyvatel
 Profile

Žorž wrote:

A já nevím, o čem jiném mluvíš. ;) :D Najív už tolikrát té tvé strategické zbrani opakoval, že se musí jednat čistě o pracovní vztah. :D

Pokud Najív nepřestat lákat na milostná vztah Grůta do domobrana ... Vrog přitáhnout s velká armáda a rozdupat Ivory i s celá domobrana ! TAK ! :twisted:

A nebýt problém s dvojí gildou ! Grůta sedět doma a vařit žrádlo pro Vrog !

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 19:03 13. Jul 2007 
Šlechtic
 Profile

Pokial Vrog vybehne konecne z kanalov kde lovi denno denne krysy a zavita do Ivory aby tam provokoval slusnych obyvatelov. Tak prisaham ze mu taku capnem po chobote ze mu Ivorska zidka streli dalsiu ranu z milosti.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 19:06 13. Jul 2007 
Poutník
 ICQ  Profile

Nevím kde se bere v tobě tolik "nenávisti" dáli se to tak říct proti Grůtě a Vrogovi ?

Gruta nikomu zatím neublížila a myslím si že ani neublíží zatím :?

jo nemusíšse bát a vyhrožovat svým odchodem stejně Grůta tam nevstoupí neboj člověče..............

ΕIΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟYΣ ΓΙΑ OΛΕΣ ΤΙΣ ΝIΚΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤI ΟΙ ΘΕΟI ΚΑΤΑΡAΣΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟYΣ ΑΠO ΔΕΙΛIΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣIΑ

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 19:07 13. Jul 2007 
Obyvatel
 Profile

Až se v Ivory sejdou všichni co s Vrogem spolupracují , špehují pro něj , obchodují nebo jen vyjednávají ... tak se v tom davu ani nerozpřáhneš na tož abys dosáhl na Vroga ! :twisted: :twisted:

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 19:09 13. Jul 2007 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Sylmael wrote:
Pokial Vrog vybehne konecne z kanalov kde lovi denno denne krysy a zavita do Ivory aby tam provokoval slusnych obyvatelov. Tak prisaham ze mu taku capnem po chobote ze mu Ivorska zidka streli dalsiu ranu z milosti.

:D :lol: :D Tak toto je výborný příklad, Sylme....jak jsem psal výše, hráč si prostě musí vybrat, na čí straně stojí podle své postavy, protože vžití se do role obránce Ivory je s plným nasazením! Takže žádné oboustranné myšlení není...myslitelné.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 19:12 13. Jul 2007 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Fidorka wrote:
Až se v Ivory sejdou všichni co s Vrogem spolupracují , špehují pro něj , obchodují nebo jen vyjednávají ... tak se v tom davu ani nerozpřáhneš na tož abys dosáhl na Vroga ! :twisted: :twisted:

Vrog by raději měl konečně začít řešit fyziologický problém, že přes svou prostorovou objemnost nedosáhne na zem. :twisted:

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 19:13 13. Jul 2007 
Měšťan
 Profile

Fidorka wrote:

Az sa tam stretnu chcem vidiet co urobia chaotic evil postavy, co urobia NPC, co urobia dobry bohovia... FIDORKA JA SA TAK TESIM.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 19:16 13. Jul 2007 
Šlechtic
 Profile

Vrog ma svoje hnaty vsade. Staci ak luskne a hned sa k nemu rozbehnu tisicky vernych poddanych aby mu vylestili boty.
A co ty Morn tu pleties o nenavisti? To je skor lutost z mojej strany. A mimochodom ak si si neprecital nazov topiku tak ti to sem napisem FLAMES!

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 19:17 13. Jul 2007 
Šlechtic
 Profile

Theo wrote:
Fidorka wrote:

Az sa tam stretnu chcem vidiet co urobia chaotic evil postavy, co urobia NPC, co urobia dobry bohovia... FIDORKA JA SA TAK TESIM.

Muhehe to bude take PvP ze sa z toho vsetci poseru. Bo v takej situacii je akekolvek vyjednavanie zbytocne. Ale co si davame nadeje. ZLO vzdy vyhra , pretoze Vrog dosiahne vsade a ma znamosti aj u Astarotha.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 19:30 13. Jul 2007 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Mno ja bych to ukoncil protoze IC a OOC se t ukrapet prolinaji a kazi pak dojem v hre (to uz i me) - postavy se vyvijeji vprubehu deje, proto spekulace kdo ma na sve strane vic postav sou jednak offtopic a jednak jen poburuji...Zlo Dobro do nekonecna velke rozepre, bohuzel i mezi hraci. Proto se nemuzu vyadrit. :) vse teprve vyvyne.

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 79 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]