Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 11:27 26. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 26 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Asi nějaký Q nebo co...
PostPosted: 23:16 23. Jan 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Zdravím, poté co byl vydán zatykač na Jareda sme ho náhodou potkali, tak sme se za ním rozběhli. V další lokaci sem mu dal kouzlo drž osobu a povedlo se! Když sme k němu doběhli(Oss, Helm, Dano, Krombo Ombork), napsal sem: *srazí ho z koně*, po krátkých neshodách Jared usoudil že asi fakt spadl. Když ležel an zemi, napsal sem: *šlpne mu na krk*pánové držte ho!....naskočil na něj helm, dano i pulork. Jenže co se nestalo...po tellu sem se dozveděl že Jared je nesmírná korba a po pár vteřinách vstal a začal nás mlátit...utek. Začla dlouhá honička, mezizím se obě strany léčily a používaly ne zrovna rp styly, ale co už, vyléčil se jared a potom já. když utíkal v dorenském hvozdu, povedlo se nám ho sejmuli do bezvědomí. Až tam začal docela spolupracovat, i když byly řeči o tom že sem se léčil a že to není vůči němu fér. tady se stala chybička ze strany dana, který vyvolal psa a ten automaticky zabil jareda, donesli sme ho tedy do vězení karaty a že ho dano oživí, jenže najednou ho oživil zeir...jak smutné...

Tak se chci zeptat všech kterých se toto tykalo jak to vidí, mě to přišlo dsot nefér a hlavně by mě zajímalo dmko, jak to vlastně má být, když ho konečně dovedem a osvobodí ho ,,bůh,,. Taky Jareda proč mi furt psal něco o expech, o tom že příště mě bije bez stínových a proč mi píše jaký je chudák.

Dík čau.nejsem nervák :arrow: :mrgreen:

smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou

Reply with quote  

Post subject: Re: Asi nějaký Q nebo co...
PostPosted: 23:18 23. Jan 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ted nějak nechápu, k čemu má tenhle příspěvek vést...

Reply with quote  

PostPosted: 23:21 23. Jan 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
asi k objasneni situace a zeptani se , jak to vidi ostatni strany, co se tam melo semlit a odmenu za uloveneho Jareda, misto toho, aby se prochazel po svete, protoze ho mezitim obzivil jeho buh, nez ho dovedli do vezeni :?:

Reply with quote  

PostPosted: 23:24 23. Jan 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Quote:
donesli sme ho tedy do vězení karaty a že ho dano oživí, jenže najednou ho oživil zeir...jak smutné...

Do toho, proc a jestli ozivil Jareda buh vam nic neni. Mame spolu dozdelany Q a detaily vi jen DM. Nechapu tohle nesmyslne vynaseni IC informaci...

Quote:
Taky Jareda proč mi furt psal něco o expech, o tom že příště mě bije bez stínových a proč mi píše jaký je chudák.

Stinovy zraneni nejsou opatreni proti ztrate expu, ale na to, kdyz nechcete nekoho zabit, napr. kvuli tomu, ze ho chcete nekam odvest, ne kvuli tomu, aby neprisel o expy...

Reply with quote  

PostPosted: 23:26 23. Jan 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Byl si ve hře ty?
chci vědět o co šlo, jestli ho dm oživil proto že byl nespravedlivě a ne RP polapenej, porstě aby rychlým tahem vyřešil ty nesrovnalosti(myslím rp hru, léčení po boji, neustálé běhání ve zbroji....), nebo protože jeden z mála hráčů na thalii dostává božskou milost a je to třeba záměr pro další Q, obvykle v takových situacích se dává nějakej trest.

A taky to tu dávám aby se hassan trochu podíval jak to bylo a jak se mu to zdá ohledně rp.

dik čau. možná sem trochu nervák :arrow: :|

Reply with quote  

PostPosted: 23:28 23. Jan 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Ono to bylo s tim zabitím tak:
Povolal jsem archona aby nám zase neutekl. Ten se do něj pustil, ale dorazil jsem ho já. A stínohý zranění jsem měl zaplý tak nevim proč umřel.

Reply with quote  

PostPosted: 23:31 23. Jan 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Quote:
Byl si ve hře ty?

Ano.

Quote:
chci vědět o co šlo, jestli ho dm oživil proto že byl nespravedlivě a ne RP polapenej, porstě aby rychlým tahem vyřešil ty nesrovnalosti(myslím rp hru, léčení po boji, neustálé běhání ve zbroji....)

S timhle to nema nic spolecnyho, ani sem nevidel to vase honeni od zacatku. Videl jsem jen zmateny pobihani...

Quote:
nebo protože jeden z mála hráčů na thalii dostává božskou milost a je to třeba záměr pro další Q

Jak uz jsem psal, nevite zadny IC pozadi danyho cinu a ani vam do nej nic neni. Myslim si, ze sanci nekoho polapit budete mit jeste dost.

Reply with quote  

PostPosted: 23:32 23. Jan 2009 
Poutník
 ICQ  Profile

tak :-) rad bych vyjadřil svuj nazor to že ho oživil jeho buh či co....to mě ani nezajima...možne je přece všechno ;-)....ale to..co se dělo během cele hry...neřikam že sám sem největší RP hráč...sem tam něco zdrbu...budiž...ale tak když už teda...tak u te hry trochu uvažuju :-D...k situaci kdy jared ležel na zemi stal mu na krku snad 300kilovy puldrak :-D a drželi ho tři...ne zas tak slabi chlapi...tak že se z toho dostal...budiž...asi to je fakt vazba...ale když pak běhá...všeci ho mlati...dokud neni teměř mrtev...a on furt běži jak kdyby měl sil na rozdavani :-D...z toho nemužu...neřeknu když je ček někde sam...tak se třeba nebude zdržovat nějakym moc hranim rp...ale když už fakt hraje vic lidi... tak běhat ani nevim jak dlouho už...ve stavu...kdy je ček prakticky rad že vubec leži na zemi a dýchá :-D....no...dále bych pak poukazal na takovou dalši čast logickeho přemyšleni...když už sem teda hledaný zločinec...tak přece nezdrham před pronasledovateli přes farmy, kolbiště a těsne kolem hradeb :-D ...no nic...já sem se vyjadřil...nechci nijak přehnaně na nic naražet...jenom...teda když už...tak trochu přemyšlet u toho hrani :-)

Inak ale diky za tu hru...takhle dlouho sem snad eště nikdy nikoho nenaháněl :-D
Ale hlavně děcka peace & love

Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.

Reply with quote  

PostPosted: 23:34 23. Jan 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

jak už napsal Rejty, to oživení je snad věc toho DM a ostatním to může bejt putna... nebo se nedokážete přenest přes to, že ten bídák neni polapenej a nesedí v cele? :roll: záměry DM můžou bejt jakýkoliv a je si myslim zbytečný se o tom tady dohadovat

Reply with quote  

Šlechtic
 ICQ  Profile

Beru, asi máš nějakej určitej záměr, přece by nečekal na polapení než dokončí svůj Q jen tak. A aby se vědělo, sťal sem mu umyslně koně, aby neujel.

Reply with quote  

Velmistr
 Profile

Byl jsem u toho... a připouštím, že po tom všem co jsme udělali to bylo trosku divny... že se v žaláři jeho mrtvola zapálí... vyskočej 3 kostrouni a Jared zmizí a žije si v klidu dál...

Když se na to člověk podívá nezaujatě... tak to že má tolik "štěstí" a že se nad ním slituje i smrt a pošle ho zpět do světa a že pak Dei Anaguv Inkvizitor nehne ani prstem jenom nám popřeje hodně štěstí at ho zase chytíme... že se to nestalo i Dano Diamovi kteryho Jared zabil v questu a musel se oživit sám... :?

Podivné... ale jestli je to něco duležityho mezi hračem a DM tak budiž... Jen bych chtěl vysvětlení :roll:

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

Reply with quote  

Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Jak rikam, to vase nahaneni jsem nevidel cely. To si musi kazdej sahnout do svedomi. :roll:

Reply with quote  

PostPosted: 23:37 23. Jan 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Quote:
Podivné... ale jestli je to něco duležityho mezi hračem a DM tak budiž... Jen bych chtěl vysvětlení :roll:

Nemam tu co vysvetlovat, jen tu vynasite IC informace. Jinak tvyho neustalyho spamu DM kanalu mam taky plny zuby a nehlede na tvy nahly prelogovani se mezi postavama...

Jinak to mel ten inkvizitor delat? Reagovat na vase chytry narazny, at privola Jareda zpet? :shock:

Reply with quote  

PostPosted: 23:41 23. Jan 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

To si myslím bylo jen pro zpestření, mě to teda docela pobavilo jak tam nekromantka bušila do dveří :)

Ale Lacarant mohl něco aspoň říct, protože to vypadalo skoro jako kdyby někdo plivl do fontány a řešili sme to. Prostě v klidu. :( Není potom divu, že se ostatní ptaj co se děje. :?

Reply with quote  

PostPosted: 23:41 23. Jan 2009 
Velmistr
 Profile

Dobrá to se omlouvám :oops:
Nooo ale prostě se mi to zdá trošku nefér...

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 26 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]