|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
pepa48
|
Post subject: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 13:39 24. Jan 2009 |
|
|
Je to nástřel dungů, který mě zrovna v týhle chvíli napadaj kromě draků, tak pište, který se vám zdaj nejobtížnější, popř. proč? 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 13:48 24. Jan 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
není tam Jezevčí jeskyně 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 14:19 24. Jan 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
nejtežšíííí jsou samozřejmě dračí dungeony  ale ej orpavdu velký hřích , že tu nění jezevčí jeskyně
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 14:37 24. Jan 2009 |
|
|
však proto jsem napsal možnost "jiný" 
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 14:47 24. Jan 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Krata wrote: není tam Jezevčí jeskyně  tiez sa pozeram... najtazsi dung v ktorom Sigurd bol je jednoznacne jaskyna v prahvozde, sidlo poloprinca (?).
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 16:49 24. Jan 2009 |
|
|
No, v Prahvozdu jsem byl s trpaslikem jen jedinkrat a kdesi jsem tam v dungu umrel, takze byl asi těžkej. U vlkodlaku jsem byl taky jednou, a po te co me jakasi mega drsna potvora(nakej super vlkodlak) profackovala a ja umřel, tak bych to tam videl jako těžkej. No a u kyklopu jsem umřel dvakrat, takze je asi dvakrat tak těžkej. Tak davam kylopy, pač asi jiny dungy neznam 
|
|
Top |
|
Godried
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 19:05 24. Jan 2009 |
|
 |
Poutník |
|
|
Kyklopi sou prochazka ruzovym sadem narozdil od vlkodlaku, o dracich a prahvozdu radeji ani nemluvim  .
|
|
Top |
|
loadr
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 19:49 24. Jan 2009 |
|
|
to radsi budu mlatit vklkodlaky nez kyklopi 
|
|
Top |
|
Raziel
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 20:01 24. Jan 2009 |
|
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 22:54 24. Jan 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Z tech kde sem mel cest byt, tak DRAIX. Nebyl sem sice v prahvozdu, ale z draixu sme v 10ti lidech meli problem zabit prvniho koho sme potkali u vstupu a to jeste mezitim stihl umlatit 280HP summona s kamenkou a vylepsenou nevyditelnosti. Ani nechcu vedet co se tam dole skryva za zazraky.. 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 23:24 24. Jan 2009 |
|
|
Tady je vidět že většina lidí ještě v Draixu nebyla 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 12:35 25. Jan 2009 |
|
|
jojo jasne Draix... prvni vyprava s 6 cernejma dopadla blede, uz prvni Trolok nam slusne zatopil, ale pak s 2 duergarama sme ho dali celej...ale 2x uz sem mel na kahanku  pak mi este napada zapomenutej chram v dorenskym hvozde a nebo ta hrobka v udoli vetru na hrbitove
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 13:09 25. Jan 2009 |
|
|
Duergaři byli hrozný PG 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 08:17 26. Jan 2009 |
|
|
Tak tedy, pokud bych to měl vzít na počet úmrtí tak vedou jezevci a hned za nimi se v závěsu drží troglogliti .... do těch tunelů mě nikdo nedostane ani heverem .... prostě hnus. Otázka ale zněla jinak, no vzhledem k tomu jak padají alisijští kyklopové a vlkouši u kterých jsme sice zařvali, ale byla to naše hloupost tak dávám prahvozd. Jedna pitomá opice co vypadá jak makak a dva trpaslíci brali dráhu k čvelfounům a nechali stráže ji sejmout. Ani ve snu mě nenapadlo, že by mohl dostávat brácha takový kapky od něčeho tak malýho a napohled neškodnýho. Takže prahvozd.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Last edited by Theogil I on 14:45 26. Jan 2009, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
fuxxo
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 14:37 26. Jan 2009 |
|
|
nooo tak tie opice su fakt zakerne ale staci ti na ne OC tak 40 mna celkom prekvapkali aj komare... a o tych zombikoch ani nevravim a to som este nebol ani v tej hrobke... Rakshary su dost drsne... hlavne ta Urozena Rakshara ta je husta ale u vlkousu je to dost tazke lebo uz tam dole je ich ako nasr... a ked si kazdy povola mumiu... no moj zaver je taky ze kazdy dung je tazky pokial tam ide zle zohrata particka alebo particka ktora nema pestre zlozenie... ak sa zohraju 3-4 postavy tak podla mna daju vsetko ale zas ide aj o lvl
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|