|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Theo
|
Post subject: Posted: 19:40 13. Jul 2007 |
|
|
Sylmael wrote: Muhehe to bude take PvP ze sa z toho vsetci poseru. Bo v takej situacii je akekolvek vyjednavanie zbytocne. Ale co si davame nadeje. ZLO vzdy vyhra , pretoze Vrog dosiahne vsade a ma znamosti aj u Astarotha.
Vrog je celkem fajn, jedine oco si ziada je len byt v kurze, v strede zaujmu  Existuje len jedna zbran co ho zabije a tou je Nicota pohlcujuca svet fantazie, ale tu predsa nikto znas nechce.
Takze popocitali sme si, ale bolo by dobre uz flame ukoncit, aby to nepreslo do osobnej roviny 
_________________ Ora et Labora
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Posted: 19:40 13. Jul 2007 |
|
|
uz s te se pomilovaly a pomnozily jak sem psal na predchozi strane ?
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 19:42 13. Jul 2007 |
|
Joined: 22:49 27. Apr 2007 Posts: 473 Location: The Oblivion
|
Koho zaujima nejake IC ci OOC i tak kazdy o vsetkom a vsetkych viete bo si o tom radi pokecate ci uz na ICQ ci cez TeamSpeak alebo u piva. A boh vas chran kto povie ze ne!
_________________ Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Posted: 19:50 13. Jul 2007 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
K tomu co psal Daanri že se nebude připojovat do domobrany zloděj, jak někdo může poznat že je dotyčej zloděj a že je v zlodějský gildě, krade loupí a vraždí za peníze a ted zrovna jde na špionáž... nevim já takovýhle věci na první pohled nepoznám vy jo? 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 19:52 13. Jul 2007 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
No zrovna ty a Frem ste to krasne jednou zahrali (lolek), ale prezili sme to 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 19:59 13. Jul 2007 |
|
|
Neviem ci dobre citas Krata ale pisal som ze sa budu konkretne pripady riesit ked k nim dojde. Takze asi tolko k teme. Holt uvazujte logicky a to uplne staci.
Myslim, ze toto vlakno uz k nicomu novemu nevedie. Navrhujem ho uzavriet.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Posted: 20:08 13. Jul 2007 |
|
|
no stejne je to o nicem clovek se snazi prispet do diskuze a nic, asi metamorfuju zas do veverky
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Posted: 20:09 13. Jul 2007 |
|
|
*zatleská* Tak, děkuji všem účinkujícím za názornou ukázku ve scénce "Život postav a hráčů se skutečně prolíná!" Souhlasím s Kirim, Daanrim a dalšími, že pokud už nikdo nemá žádnou repliku, toto téma bych uzavřel.
Možná jen opět raději zopakuji původní zápletku: Hrát víc postav za různé strany není příznivé, neboť lze i nevědomky využívat tímto nabyté informace a kazit si společný/společenský zážitek. Děkuji za pozornost.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Posted: 20:10 13. Jul 2007 |
|
|
melvik wrote: no stejne je to o nicem clovek se snazi prispet do diskuze a nic, asi metamorfuju zas do veverky
Málem bych zapomněl.... dosud netušil jsem, že další evoluční stupeň pozemní veverky je Bůh. 
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Posted: 20:12 13. Jul 2007 |
|
|
naopak musim oponovat a rici, ze obe strany jsou STEJNE DULEZITE a ze je treba chodit na obe. Protoze pokud zacnete jednu stranu vynechavat projevi se to na znecisteni obleceni a zvysene frekvence prani pradla. To nemluvim o esteticke strance veci.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Posted: 20:16 13. Jul 2007 |
|
|
takze shrnuti " Kazda postava by mela chodit na obě strany, jak na velkou tak na malou"
Nekde vyhrabu veverku, protoze stejne vidim ze mi nikdo nerozumi 
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Posted: 20:19 13. Jul 2007 |
|
|
melvik wrote: naopak musim oponovat a rici, ze obe strany jsou STEJNE DULEZITE a ze je treba chodit na obe. Protoze pokud zacnete jednu stranu vynechavat projevi se to na znecisteni obleceni a zvysene frekvence prani pradla. To nemluvim o esteticke strance veci.
Ale opatrně! Každá strana má dvě stránky věci, dva úhly pohledu! Pokud si pamatuji, využil jsem výrazu "kopat" za/na obě strany, což kvapně obrací stránku! Ono kopnutí do strany A může mít za určitých okolností negativnější důsledky než kopnutí do strany B, a já se tedy ptám: "JE svět rovnoprávný a spravedlivý?" A odpovím si: "Ne, není!"
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Posted: 20:27 13. Jul 2007 |
|
|
Žorž wrote: melvik wrote: naopak musim oponovat a rici, ze obe strany jsou STEJNE DULEZITE a ze je treba chodit na obe. Protoze pokud zacnete jednu stranu vynechavat projevi se to na znecisteni obleceni a zvysene frekvence prani pradla. To nemluvim o esteticke strance veci. Ale opatrně! Každá strana má dvě stránky věci, dva úhly pohledu! Pokud si pamatuji, využil jsem výrazu "kopat" za/na obě strany, což kvapně obrací stránku! Ono kopnutí do strany A může mít za určitých okolností negativnější důsledky než kopnutí do strany B, a já se tedy ptám: "JE svět rovnoprávný a spravedlivý?" A odpovím si: "Ne, není!"
Ja bych do tech stran moc nekopal, protoze nikdo nemuze rict o zadne ze stran dulezitejsi a spravnejsi nez ta druha stran. Obe jsou potrebne. Snad je statni strany ty jsou na ***** *chvilku mu trvalo nez spravne spocital pocet hvezdicek, prerikavajic si v duchu slovo "nic"*
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Posted: 20:31 13. Jul 2007 |
|
|
melvik wrote: Žorž wrote: melvik wrote: naopak musim oponovat a rici, ze obe strany jsou STEJNE DULEZITE a ze je treba chodit na obe. Protoze pokud zacnete jednu stranu vynechavat projevi se to na znecisteni obleceni a zvysene frekvence prani pradla. To nemluvim o esteticke strance veci. Ale opatrně! Každá strana má dvě stránky věci, dva úhly pohledu! Pokud si pamatuji, využil jsem výrazu "kopat" za/na obě strany, což kvapně obrací stránku! Ono kopnutí do strany A může mít za určitých okolností negativnější důsledky než kopnutí do strany B, a já se tedy ptám: "JE svět rovnoprávný a spravedlivý?" A odpovím si: "Ne, není!" Ja bych do tech stran moc nekopal, protoze nikdo nemuze rict o zadne ze stran dulezitejsi a spravnejsi nez ta druha stran. Obe jsou potrebne. Snad je statni strany ty jsou na ***** *chvilku mu trvalo nez spravne spocital pocet hvezdicek, prerikavajic si v duchu slovo "nic"*
S tím by se dalo souhlasit, ale pokud obrátíme stránku na politické strany, ono kopnutí vych nevylučoval (eh, už jsme tam zase  ). Zde může mít u některých vesměs kladné efekty, například v případě stran komunistických a extrémistických... i když je pravda, že kopnutí je jen pro naše uspokojení, neboť se tyto strany nikdy nepoučí, oklepou se a vrátí vám to na obě strany....a to i když nastavíte druhou, zdůrazňuji.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Posted: 20:36 13. Jul 2007 |
|
|
Žorž wrote: melvik wrote: Žorž wrote: melvik wrote: naopak musim oponovat a rici, ze obe strany jsou STEJNE DULEZITE a ze je treba chodit na obe. Protoze pokud zacnete jednu stranu vynechavat projevi se to na znecisteni obleceni a zvysene frekvence prani pradla. To nemluvim o esteticke strance veci. Ale opatrně! Každá strana má dvě stránky věci, dva úhly pohledu! Pokud si pamatuji, využil jsem výrazu "kopat" za/na obě strany, což kvapně obrací stránku! Ono kopnutí do strany A může mít za určitých okolností negativnější důsledky než kopnutí do strany B, a já se tedy ptám: "JE svět rovnoprávný a spravedlivý?" A odpovím si: "Ne, není!" Ja bych do tech stran moc nekopal, protoze nikdo nemuze rict o zadne ze stran dulezitejsi a spravnejsi nez ta druha stran. Obe jsou potrebne. Snad je statni strany ty jsou na ***** *chvilku mu trvalo nez spravne spocital pocet hvezdicek, prerikavajic si v duchu slovo "nic"* S tím by se dalo souhlasit, ale pokud obrátíme stránku na politické strany, ono kopnutí vych nevylučoval (eh, už jsme tam zase  ). Zde může mít u některých vesměs kladné efekty, například v případě stran komunistických a extrémistických... i když je pravda, že kopnutí je jen pro naše uspokojení, neboť se tyto strany nikdy nepoučí, oklepou se a vrátí vám to na obě strany....a to i když nastavíte druhou, zdůrazňuji.
Ano v nekterych bodech se schodneme. Hlavne ocenuji to ze sme tento topic osvetlily siroke verejnosti a vnesli do veci jasno. To bloudeni ve tme vsech prispivajichich jsem nemohl nechat jen tak.
Ted prejdeme k tomu co sem psal jiz drive
"milujme se a mnozme se"
|
|
Top |
|