|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 2 posts ] |
|
Author |
Message |
Dilvish
|
Post subject: Paladinův kůň Posted: 03:43 30. Jan 2009 |
|
|
Trochu jsem to tu prolezl, ale nenašel jsem žádný již stvořený topic na toto téma, tak jsem si udělal svůj.
Paladinům mount, nebo jak se to pitomý zvíře ve hře jmenuje, je uzlíček bugů a nepříjemností.
Jako nejakutnější bych viděl tu drobnost, že jsem se jednoho večera odhlásil ze hry na koni a jiného večera se do ní přihlásil pod koněm. Vypadá to hodně divně, ale systém tohoto koně naprosto ignoruje, při pokusu slézt z něj píše, že tam žádný není. Dokonce si mohu vyvolat koně nového a jezdit na něm.
Jenomže je hodně problém hrát s koněm místo helmy. Při jízdě na jiném koni mizí, po sesednutí se zase vrací. Nelze se ho nijak zbavit.
(mimo to zvyšuje lagy, nejde odvolat a je dost silný na to, aby se dal použít jako přítelíček do boje)
_________________ Vrogdishnak "Kositel nepřátel" – Velmi ambiciózní ork.
pí ez: Neflejmuju. Z toho jsem vyrostl.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Paladinův kůň Posted: 10:43 30. Jan 2009 |
|
|
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 2 posts ] |
|