|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sorrow
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 12:55 31. Jan 2009 |
|
|
Rejty wrote: Hrobnik bude uctivat boha dany oblasti, treba Karathskej hrobnik bude uctivat Thala... Ja myslim ze karatskej hrobnik bude spis uctivat rum 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 13:34 02. Feb 2009 |
|
|
Já myslim že ne, Thala se bojí, na rum se těší 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 13:44 03. Feb 2009 |
|
|
Protože tu teď začínám hrát podívína s lehkými sklony k necromancii, přečetl jsem si tenhle topic. Hodně vás tu píše, že by měl býz zlého přesvědčení. To podle mě vůbec nemusí být pravda a i podle predpokladu pro PM to může být v klidu uplný neutrál. Tenhle charakter má širokou škálu charakterů k zahrání....od hrobníka až po šíleného licha. No a k těm omezením a ostatním. Každé takové omezování charakterů akorát povede k omezení a rozsahu RP hry. Omezení a zákazy ohledně kouzlení atd by se daly vyštourat na každé povolání. Jen názor, nekamenovat ...
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 13:58 03. Feb 2009 |
|
|
Tak jestli neutral tak podle mě urcite ne zákonej, ale chaotic neutral je podle mě přijatelnej. Ale hlavne to podle mě ovlivnuje to jak je postavenej svet a vztah k nekromancii v nem. Ale taky se moc nediv, kdyz te nekdo majzne bez otazek bastardem pres hlavu 
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 15:18 03. Feb 2009 |
|
|
tao kan wrote: No a k těm omezením a ostatním. Každé takové omezování charakterů akorát povede k omezení a rozsahu RP hry. Omezení a zákazy ohledně kouzlení atd by se daly vyštourat na každé povolání. Jen názor, nekamenovat ... Jop, přesně stebou souhlasím  , ale tady neni Rp podporováno 
_________________ Victor Gall - G14 Vojta(podsluncem) - Víly neexistují!
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 15:47 03. Feb 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
PiAn0 wrote: ale tady neni Rp podporováno No asi se divis ze ti do toho budu kecat, ale cirou nahodou vim, na co narazis .. a ani nemam chut to komentovat. SPis je podporovano RP v ramci pravidel a ne zhlediska vymyslu. Kdyby si chtel napr nekdo hrat postavu golema, kterou vyrobyli trpaslici a gnomove z zeleza a magie tak to taky bude ne RP, i kdyz je obkecatelny vznik a puvod postavy 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 16:11 03. Feb 2009 |
|
|
PiAn0 wrote: Jop, přesně stebou souhlasím  , ale tady neni Rp podporováno  Jistě, rádoby RP dle tvého pohledu aneb chci povolání jen kvůli statistikám, ale jeho charakter hrát nebudu a nebo takové výmysly jako chci být syn Xi´An není podporováno a nikdy nebude...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 16:16 03. Feb 2009 |
|
|
Phantorris wrote: Tak jestli neutral tak podle mě urcite ne zákonej, ale chaotic neutral je podle mě přijatelnej. Ale hlavne to podle mě ovlivnuje to jak je postavenej svet a vztah k nekromancii v nem. Ale taky se moc nediv, kdyz te nekdo majzne bez otazek bastardem pres hlavu  No nevím, ale systém to podporuje a vím jak bych si představoval zahraného zákoně neutrálního PM. S tímto nesouhlasím. Nic to však nemění na tom, že bych se s tímto charakterem držel daleko od fanatických paladinů a jejich chrámu ... s těma fanatikama se totiž nedá většinou rozumně mluvit a pokud vidí kostěnou ruku tak se ani mluvením nezabývají - tasí a sekají.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 16:44 03. Feb 2009 |
|
|
Bral sem to tak ze zakona postava se rídí zákonama a nekromacie asi neni v souladu se zákonama karathského království...ale je pravda, a to me pri psaní predchozího prispevku nenapadlo, ze se nemusi řídit zákonama karathskeho kralovstvi. Takže asi ano, taky si to dokažu predstavit.
EDIT: Já už sem možná moc zblblej z toho Dei-Anangova poskoka...
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 18:58 03. Feb 2009 |
|
|
Rejty wrote: Jistě, rádoby RP dle tvého pohledu aneb chci povolání jen kvůli statistikám, ale jeho charakter hrát nebudu a nebo takové výmysly jako chci být syn Xi´An není podporováno a nikdy nebude... Nevim proc to sem píšeš, já tohle nemyslel. A prosil bych te, aby kdyz uz o me neco zacnes psát, abys nezapojoval svoji fantasii. Díky
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 19:03 03. Feb 2009 |
|
|
PiAn0 wrote: Rejty wrote: Jistě, rádoby RP dle tvého pohledu aneb chci povolání jen kvůli statistikám, ale jeho charakter hrát nebudu a nebo takové výmysly jako chci být syn Xi´An není podporováno a nikdy nebude... Nevim proc to sem píšeš, já tohle nemyslel. A prosil bych te, aby kdyz uz o me neco zacnes psát, abys nezapojoval svoji fantasii. Díky Že by platilo ,,potrefená husa" se vždycky ozve?  PS: Na výmysly jseš tu expert ty, synu Xi´An...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 19:12 03. Feb 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Ano hraj si PM s neutralem, ale PM má skolny k necromancii, už kvůli jeho ruce... je to kostěná ruka a v provozu je díky kouzlum a co je mrtvého a hejbe se je necromancie Thalie má necromancii stíhanou, můžou bejt lidi, co na to budou reagovat jinak ale městské stráže (dobrých měst, tudiž Ivory a určitě Karatha) se k tomu budou tvářit špatně a paladinové tě budou sekat, v jiných městech zas bude normální člověk a paladinové tam zas nemaj co dělat.. Piano: v čem pak ti zakazujem hrát RP?  .. Proto že se držíme pravidel? Proto že trháme zláky od dobráků? Proto že zakazujem paskvili typu "sem zlák ale v duchu sem hodnej a budu si chodit do měst" .. nerejpu do tebe ale když už z něčeho takového obviníš svět, tak to vysvětli
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 19:34 03. Feb 2009 |
|
|
Rejty wrote: Že by platilo ,,potrefená husa" se vždycky ozve?  PS: Na výmysly jseš tu expert ty, synu Xi´An... Na tohle mužu říct tak ledatak LOL xDxDxD
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 21:06 03. Feb 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Já pořád čekám na tvoje vysvětlení 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Mrtváci a pán smrti Posted: 21:13 03. Feb 2009 |
|
|
Krata wrote: Já pořád čekám na tvoje vysvětlení  Lepší to zamluvit. 
|
|
Top |
|