Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 22:49 26. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 88 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: Když to už někdo posílá na cizí fóra...
PostPosted: 14:16 07. Feb 2009 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

2Piano: Postni taky odkaz na tuhle diskusi na to vaše fórum, ať si tam nedělaj zbytečně předsudky z informací podaný z jedný strany ;)

Reply with quote  

PostPosted: 14:31 07. Feb 2009 
Šlechtic
 Profile

Zajimalo by me,jeslti by ti tohle povolili na tom tvem HCRP serveru :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 14:55 07. Feb 2009 
Měšťan
 ICQ  Profile

Dobře takže vy tvrdítě, že ja pomlouvám. Přitom tu ale odvás letá na mě jedna urážka a pomluva za druhou, vypadato jako by jste se v tom přímo vyžívali. Jeden z důvodu proč jsem to nepsal jsem je jasný, protože by se každý hned zastával rejtyho a tím bych se nazory ostatnich na to vlastne nedozvěděl. Na to HCRP sevru by mi to bezproblému dovolili tam bych o to ani nemusel žádat, protože je normální že si tam hraje každy svojí fantasii a svou postavu.
Abych to ukončil. Dobře všichni jste naprosto úžasný, bez chyby a jenom já jsem ten vůl tady co se pokusil o něco žádat a bylo mu to naprosto normalni formalni cestou bez urážek a vysměchu odmítnuto.

Už bych se opravdu nechtěl o tom bavit.

Reply with quote  

PostPosted: 15:01 07. Feb 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Quote:
Dobře takže vy tvrdítě, že ja pomlouvám. Přitom tu ale odvás letá na mě jedna urážka a pomluva za druhou, vypadato jako by jste se v tom přímo vyžívali.

Píšu jen holá fakta, neurážím tě. S urážkami jsi začal ty!

Quote:
Jeden z důvodu proč jsem to nepsal jsem je jasný, protože by se každý hned zastával rejtyho a tím bych se nazory ostatnich na to vlastne nedozvěděl.

Jistě, lepší je to řešit s tvýma kámošema a vybrečet se jim na jiném fóru tak, aby do toho nemohli lidi, co o tom něco ví, mluvit. Pokud stený názor zastává většina lidí, tak bys měl vědět, že je u tebe zřejmě něco špatně.

Aneb všichni jsou blázni, jen já jsem letadlo...

Quote:
Na to HCRP sevru by mi to bezproblému dovolili tam bych o to ani nemusel žádat, protože je normální že si tam hraje každy svojí fantasii a svou postavu.

Na NAŠEM severu platí NAŠE pravidla. Jestli si to ještě nezjistil a nedokážel odlišit jeden server od druhého. Pokud se s tím nejsi schopen vyrovnat, tak odejdi, nikdo tě tu nedrží. Buď rád, že jsi za tvé nadávky nedostal rovnou Ban. Místo toho jsi dostal možnost se k tomu na fóru vyjádřit. Stejně jako ostatní.

Quote:
Abych to ukončil. Dobře všichni jste naprosto úžasný, bez chyby a jenom já jsem ten vůl tady co se pokusil o něco žádat a bylo mu to naprosto normalni formalni cestou bez urážek a vysměchu odmítnuto.

Jednal jsem s tebou slušně. Narozdíl od tebe. Za vrchol neslušného chování a naprostý podraz považuju zveřejnění soukromé zprávy.

Quote:

Jasně, lepší je utéct, když se debata neubírala směrem, jaký si předpokládal.

Reply with quote  

PostPosted: 15:03 07. Feb 2009 
Poutník
 Profile

[quote="PiAn0"]

Tohle uz bylo preci jen trochu moc, nemyslis? Ono se chtelo nad sebou jen trochu zamyslet a vybrat si trochu jine povolani, pokud si chtel hrat to cos psal, Mohls hrat trebas zaklinace, ten ma kouzla vrozena, casem je rozviji a kombinovat tuhle postavu, jeste s jinym povolanim dle tve dalsi predstavy...

Reply with quote  

PostPosted: 15:05 07. Feb 2009 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

PiAn0 wrote:
Dobře takže vy tvrdítě, že ja pomlouvám. Přitom tu ale odvás letá na mě jedna urážka a pomluva za druhou, vypadato jako by jste se v tom přímo vyžívali. Jeden z důvodu proč jsem to nepsal jsem je jasný, protože by se každý hned zastával rejtyho a tím bych se nazory ostatnich na to vlastne nedozvěděl. Na to HCRP sevru by mi to bezproblému dovolili tam bych o to ani nemusel žádat, protože je normální že si tam hraje každy svojí fantasii a svou postavu.

:lol: Jo, asi začnu používat tvojí nepomlouvačnou mluvu vypatlanej ubožáku :D
Jaký urážky? Většina akorát psala že chce vědět čim je Rejtyho chování tak hrozný a kupodivu i většina s nim souhlasila... místo toho si napsal na nějaký pro mě cizí fórum kde ti daj za pravdu ty co o tom nic neví nebo ty co tu už nehrajou.

Reply with quote  

PostPosted: 15:14 07. Feb 2009 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Piano prijed na sraz... muzete si to vyrikat :mrgreen:

Erik The Viking

Reply with quote  

PostPosted: 15:33 07. Feb 2009 
Bůh
 Profile

Mě se zdá že ty si nepochopil o co tady jde.. na jinejch servrech maj třeba uvolněnější pojem o RP a dovolej ti hodně jenom aby ses ty vyřádil (to mimochodem neni HCRP, jen hraješ něco jinýho než je normální) ale na Thalii tohle neplatí, tady se držíme logickejch pravidel světa a hráči v něm žijou.. postavu si rozvíjej i ve hře, budu to opakovat ale rejty ti vyšel dost vstříc, nabídnul ti relevl a to co bylo pro svět mimo ptavidla, řekl že je blbost.. ty ses asi urazil a musel si to ukázat jinejm lidem, kterým dění na Thalii je nejspíš putna a reagovali jenom na to co viděli

Proč myslíš že celej server reagoval tak jak reagoval, že by sme všichni do jednoho byli omezenci?.. možná by ses měl zamyslet, jesli neni špátně náááhodou to, co píšeš ty

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 15:40 07. Feb 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Jediny co Rejtymu muzu doporucit dle citatu "cim vic se do hovna ryje, tim vic smrdi", ostatne uz jeho avatar a styl jednaji, chovani napovida skym mate tu cest. 8)

Reply with quote  

PostPosted: 15:47 07. Feb 2009 
Bůh
 Profile

Piano: Já si myslim že to je akorád vypatlanej ubožák, ktery nachází útěchu a radost v pomluvách a buzerací ostatních.

Opravud sme začali pomlouvat my tebe?

zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 16:22 07. Feb 2009 
Měšťan
 Profile

Klucí, nechte to vyšumět, teď do sebe akorát budete rýt... počkejte pár dní, pak se třeba uklidníte... někteří to samozřejmě přehání, je to z afektu (slovo poradil Bas, tak bych se já nevyjadřoval), znám to. xD

Reply with quote  

PostPosted: 17:09 07. Feb 2009 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

LOL Piano ty seš fakt tragéd
Piano kdesi na jinym fóru wrote:
Mě nešlo o hádání, jen jsem chtěl slyšet nazor ostatních na to a ktomu jsem napsal svůj názor. To co tam vyvádějí na foru Thalie, to nemá naprosto žádnou úrověn mozná bych měl i nad tím brečet, ale je to k smíchu. Okecavají se tam a vrhají špatné světlo na sebe ledatak, už tak mají dost špatnou pověst, že mi tam pořád cpou něco o pravidlech a otom že bylo správne to zakázat xD ježiši!! To nevím jestli měli težkou noc, nebo už jim došli argumenty a tak tam pořád cpou tohle. Ale ja se jim tam furt nebudu opakovat o co mi jde...

Chtěl si slyšet názor ostatních, tak buď chlap a ty názory zkousni. Co my tady vyvádíme? Spíš co tady vyvádíš ty... mi tak trochu přijde, že jakmile neni podle tvýho, tak začneš rozesílat soukromý rozhovory a tvrdit něco o nějakym chování když sám se chováš jak retardovanej.
Půlku flejmu tu nejseš schopnej objasnit v čem je Rejtyho chování špatný a nakonec z tebe vypadne, že tě tu pomlouváme. Přečti si párkrát začátek toho textu, zamysli se, uvědom si kdo začal pomlouvat jako první a pak tu něco můžeš řikat o úrovni diskuse nebo o tom komu došly argumenty.
Opakovat se pořád dokola taky nemusíš, stačí se umět vyjadřovat a napsat to jednou. Ale radši si jdi zamachrovat na jiný fórum kde seš pro ostatní asi king. Nazdar

Tohle neni vyjádření teamu.

Reply with quote  

PostPosted: 17:10 07. Feb 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

PiAn0 wrote:
Dobře všichni jste naprosto úžasný, bez chyby a jenom já jsem ten vůl

Neviem preco to dalej rozoberate, ved je evidentne ze to uz pochopil :D

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 17:16 07. Feb 2009 
Bůh
 Profile

Na to už ani neni co říct... seš frajer Pian0, fakt jo :) , škoda že neuděláš takovéhle ramena i tady před náma

zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 18:44 07. Feb 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

igor wrote:
Chtěl si slyšet názor ostatních, tak buď chlap a ty názory zkousni.

jinak dostanes nabidku ktera se neodmita

Marvine, zase je tu po dlhej dobe flame (aj ked jednostrany) a ty uz ho chces ukoncit ! ?

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 88 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]