Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 23:28 26. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 88 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: Když to už někdo posílá na cizí fóra...
PostPosted: 21:54 07. Feb 2009 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Rejty je mekkej.....

BAN BAN BAN BAN....BAN :twisted:

btw, taky s vecinou nekdy nesouhlasim,ale BAN sem nikdy este nedostal :D , takze sem ve finale rad, ze si muzu RPit obycejnyho jedinacka bez rodicu, co nema zadnou moc vod boha, i kdyz ho tak moc zboznuje, ale jenom ze skoly stok - (normlani je skola ulice). Stejnak vsem uriznu hlavicky, at je jakej je ;-)

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 22:46 07. Feb 2009 
Bůh
 Profile

Kiri wrote:
Rejty je mekkej.....

BAN BAN BAN BAN....BAN :twisted:

btw, taky s vecinou nekdy nesouhlasim,ale BAN sem nikdy este nedostal :D , takze sem ve finale rad, ze si muzu RPit obycejnyho jedinacka bez rodicu, co nema zadnou moc vod boha, i kdyz ho tak moc zboznuje, ale jenom ze skoly stok - (normlani je skola ulice). Stejnak vsem uriznu hlavicky, at je jakej je ;-)

CHACHA to by bylo , aby ty ses nevozval se t a tvoje řezání hlaviček viid?To bych se fakt divila....
btw. stejně ti uříznu ručičky a nožičky a pak se ti vysměju chacha :twisted:

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

Reply with quote  

PostPosted: 01:31 08. Feb 2009 
Měšťan
 Profile

Zajimave tema, kdyz uz jsem to cetl, tak se taky trochu rozepisu.... :wink:

Pokud to dobre chapu, resi se tu rozhovor mezi Rejtym a PiAnem (PiAn0em), kde se Rejty dopustil pomluvy :?: , a proto to PiAn0 hodil kamaradum na stranky, aby vsichni videli jakej Rejty je....
Sice nechapu smysl tohoto jednani, proc nekdo zverejnuje soukromej rozhovor, ale to je vedlejsi.

Precetl jsem to dvakrat, ale sakra porad nemuzu najit tu pomluvu-jedina pomluva kterou vidim je treti veta....
-Já si myslim že to je akorád vypatlanej ubožák, ktery nachází útěchu a radost v pomluvách a buzerací ostatních.-(citace)
Pokud nekoho PiAn0 takto oznacis, proc se divis ze to Rejty postnul zase tady, aby to videla "druha strana" a ne jen tvoji kamaradi, kteri pokud zde nehrajou a neznaji pravidla, tak stejne tezko ti muzou poskytnout nazory o ktere ti tak jde.
Pokud chces opravdu slyset nazory ostatnich(coz v tomhle pripade nechapu na co ty nazory maji byt zamerene), hod to nekam, kde se k tomu muzou vyjadrit uplne nestranni lide, jinak me to trochu pripada jako ze se snazis aby tvoji kamaradi podporili tvuj nazor na Rejtyho a ty ses mohl poplacat, jak jsi mel zase jednou pravdu.

Jinak ackoliv porad pises, ze chces znat jen nazor na "pomlouvacne a buzerujici jednani" Rejtyho (ktere jaksi nikde nevidim) a vubec ti nejde o to, ze tvuj napad byl zamitnut, mam z tvych prispevku prave opacny dojem.

Vsechno se tu toci jen kolem toho, ze tvuj napad nebyl akceptovan a ze ti Thalie nevysla vstric.
Proc je pro tebe tak strasne tezke zkousnout fakt, ze Thalie ma jina pravidla, (a DM se jimi ridi) nez svet na ktery se odvolavas a ktery oznacujes HCRP? Pokud jsi takovy hrac, tak bys s timto nemel mit absolutne zadny problem. Proc jsi treba nezkusil hrat toho sveho cerneho strazce, ktery mel neustale svadet svuj vnitrni boj s temnotou tak, ze by ses choval jako kladna postava, a DM kteri by museli na tvou hru reagovat, by ti menili presvedceni na dobre za tve dobre skutky. Slo ti prece o jedinecny charakter a timto bys mel jedinecnou postavu-pravda asi bys prisel o nejake schopnosti postavy, ale to by prece pro opravdoveho RP hrace nemel byt problem...

Z tveho psani mam trochu pocit, ze pokud ti nekdo nevyjde vstric (na coz si asi zvykly) tak je automaticky blbec. A jak se zda, nestaci ti jednou rict ne (pac to pro tebe neni akceptovatelna odpoved) a zkousis to znovu s tim samym v blede modrym. Musis si ale uvedomit, ze tvurci sveta maji o nem sve predstavy, a nebudou je menit podle toho, jak se nam hracum bude chtit zrovna hrat.

No koncim, za chvilku bych tady napsal asi nakej roman :lol: , snad ti nazory tvych kamaradu pomohly, aby ses citil lip :wink:

Reply with quote  

Post subject: Rozhodnutí týmu
PostPosted: 13:03 08. Feb 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Nadávat tímto způsobem komukoliv z nás trpět nebudeme. Když se ti tu nelíbí, tak tu nehraj, s čímž ti jistě pomůže ban do hry.

Víceméně nás to po tobě ani nebaví číst, takže se můžeš do večera vyjádřit a pak dostaneš ban i na fórum.

Reply with quote  

PostPosted: 17:15 08. Feb 2009 
Měšťan
 ICQ  Profile

Edit: http://sferie.roleplaylife.net/vse-nety ... 6.htm#1570

Jak jsem nazval Rejtyho bylo opravdu extremne prehnane, jeden z duvodu tohoto meho pocinani, byly problemy v mem realnem zivotě. Však mohli byste aspon trošičku přiznat, že jste mi svými příspěvky zrovna do uklidnění nepřidávali 8)

Edit: Velké dík patři Granovi, protože jako jediný si o tom semnou v klidu promluvil.

Last edited by PiAn0 on 20:21 08. Feb 2009, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 17:23 08. Feb 2009 
Měšťan
 Profile

No tak je jen na zvážení Rajtyho zda jeho omluvu přijme.
Ale tady bych se lehce zastal Piana, ze po precteni celeho topicu, jste se do nej hezky pustili. Defakto i ty co s tim nemaj "co do cineni" - protoze to vse bylo mysleno jen na Rejtyho ze.

Protoze se nekdy ma lidem odpoustet, tak ja bych mu dal sanci.

Reply with quote  

PostPosted: 18:11 08. Feb 2009 
Měšťan
 Profile

-speck- wrote:
No tak je jen na zvážení Rajtyho zda jeho omluvu přijme.
Ale tady bych se lehce zastal Piana, ze po precteni celeho topicu, jste se do nej hezky pustili. Defakto i ty co s tim nemaj "co do cineni" - protoze to vse bylo mysleno jen na Rejtyho ze.

Protoze se nekdy ma lidem odpoustet, tak ja bych mu dal sanci.

Co do činění s tim mají, hodně lidí tu Rejtyho zná a PiAn0 se do něj bezohledně, bezdůvodně a ještě za jeho zády naváží. Navíc poškozuje pověst Thalie a tím všech lidí co tu hrajou, takže je jasné že tu neuslyší nezaujatou diskusi na jeho "build"...jak se do lesa volá...
Jinak, PiAn0, na Rejtyho místě bych ti ho taky neuznal. Pokud si děláš postavu, která se vymaňuje pravidlům NWN i reáliím světa, máš to konzultovat dopředu, takhle jsi dost hrubě porušil pravidla a měl bys být rád, že ti byl nabídnut relevel. S těma schopnostma by to šlo vymyslet i jinak než si dát celé prestižní povolání...ale to už by Victor nebyl tak silný že? BTW je celkem kabrňák že si v 17ti zbouchnul nejmíň o sto let starší elfku :mrgreen:..no a že máš potíže v reálu tě neomluvá. Jsi snad dospělý, pokud máš potíže vyznat se ve svých niterných pocitech a vybíjíš se na lidech kteří s nima nesouvisí, možná by ses měl trávit víc času a duševně rozvíjet v opravdovém životě...

Reply with quote  

PostPosted: 21:17 08. Feb 2009 
Měšťan
 ICQ  Profile

vim že nemam do toho moc co kecat ale znám PiAn0 delší dobu a mohu potvrdit že je to dobrej RP hrač a to co udělal je uplně poprvé takže si pls o nim nemyslete že to dělá pořád jen pro pobavení po pravdě řečeno byl ten den dost otrávený z real života a odpovědi na jeho pm byli asi poslední hřebík přišli mu hodně uražlivé(myslim že když se na to lidi podívají pořádně a budou číst mezi řádky zjistí že se rejty choval jako elf k trpaslíkovi pardon za přirovnání ale tak si to myslím) taky mi docela vrtá hlavou většina(opakuji většina) postav tady jsou docela dost powerbuildy a jsou mnohonasobně silnější než by kdy Black guard mohl být a v pm rejtyho to znělo jako že neschvaluje obkecání powerbuildu přitom někteří to maji obkecané o mnoho hůře(nedej bože vůbec :lol: ) a litaji tam kolem a creepi co to dá(v mezích) takže promiňte jestli sem vas nějak popudil ale takhle si to myslím.

"Na mě je spolech asi tak jako na odhad v opravně aut" Arnold J. Rimmer
"přestali sme kontrolovat nestvůry pod postelí,když sme si uvědomili že jsou uvnitř nás" autor neznámý

Reply with quote  

PostPosted: 22:01 08. Feb 2009 
Bůh
 Profile

Pokud si neokecaj nějak divně ten PB tak at ho klidně má, je to věc hráče :) .. pokud to ale bude mimo pravidla tak se to zarazí, DM nemůžou být ve hře pořád a hlídaj jen to co viději v tu dobu, co tam jsou

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 23:35 08. Feb 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Abych se k tomu vyjádřil já...

Omluvu přijímám, ale na BANu trvám. Na omluvy bylo času dost a tohle se mě dotklo. Soukromé problémy nikoho neomlouvají. K hráčům se chovám slušně a vždy se jim snažím vyjít vstříc. Starostí mám v normálním životě TAKY dost a nemám zapotřebí, aby mě tu někdo bezdůvodně pranýřoval, pomlouval či dokonce nadávkami urážel. I přes to se snažím najít si čas a chuť, abych se Thalii věnoval, i když jsem toho poslední dobu měl moc. Všichni z týmu tu děláme zadarmo a ve svém volném čase a nervy máme jen jedny.

Jinak to rozhodnutí o BANu je rozhodnutím celého týmu Thalie.

Reply with quote  

PostPosted: 07:31 09. Feb 2009 
Šlechtic
 Profile

Ja by som k tomu asi uz len dodal ze v ramci Thalie je naozaj mozne skoro vsetko ale ta posatava pre to musi nieco urobit.Ono ked si hrac vytvori postavu nemoze cakat ze pisne DM a dostane hned vsetko.Vyvoj postavy by mal trvat nejaku dobu.Hrac sa musi snazit naozaj hrat v ramci nejakeho svojho charakteru a dufat ze si jeho hru vsimne i DM.No a postupne tak moze dosiahnut naozaj vela.
Len chcem povedat ze nestaci zalozit postavu a napisat je taka a taka a poslat do DM.Vtedy sa moze hracovi dostat hned zvoleja odmietava odpoved.Vsadil by som na postupny a dlhotrvajuci vyvoj postavy... asi tak

A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.

Reply with quote  

PostPosted: 11:01 09. Feb 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Tak nevim, jestli už PiAn0 má, nebo nemá ban a jestli si to tudíž může, nebo nemůže přečíst. Nicméně pravidla, na kterých Rejty trval nejsou samoúčelná a fakt tam nejsou jen z nějakýho prapodivnýho hnutí mysli. Například pravidla ohledně povolání navazujících na božskou moc mají, nebo budou mít systémový podklad a povolit jednu vyjímku znamená zabřednout do dalších několika problémů, posléze řešit další vyjímky nakonec vysvětlovat proč to systém neumí, když to DM povolil. Navíc Rejty tohle řešil i s ostatními a skutečně to není tak, že bysme se dodatečně Rejtyho zastávali, ale názor, že tahle vyjímka už je moc, zastávali asi všichni, kdo se k tomu vyjádřili.

K tomu, jakým způsobem to bylo podáno, už bylo nakecáno dost a asi nemá smysl se v tom dál patlat. Každý si dokáže udělat názor svůj.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 10:15 10. Feb 2009 
Nováček
 Profile

Njn, holt se stal Piano po zkušenostech s jedním členem týmu jiného světa (serveru) poněkud citlivější na některé věci, takže si některé části Rejtyho textu (takové ty, co se dají vykládat, jakože je Rejty pobouřen tím, co to Piano vůbec vymyslel ;)) vyložil negativněji, než jak jsou ve skutečnosti míněny. No a v kombinaci s jinými věcmi (předchozí zkušenosti + blbej den .)) ho to holt vytočilo tak, že vzal celou věc za hodně špatný konec...
Shit happens ;)

P.S. Yop, protože to tu vypadá, že už se to uzavře, nemohl jsem nic nenapsat, když už jsem to přečetl a vlastně se i angažoval... ;)

Reply with quote  

PostPosted: 10:57 10. Feb 2009 
Nováček
 ICQ  Profile

PiAnO po prvním slušném odmítnutí chtěl normálně Thalii slušně opustit. Bohužel se tu našli tací (např. já), kteří do něj hučeli ať zůstane. Proto přišel s druhou verzí a víme, jak to dopadlo...a tak to chodí když se někdo montuje s dobrým úmyslem do něčeho, po čem mu nic neni a tlačí někoho někam, kam nechce.

Reply with quote  

PostPosted: 11:31 10. Feb 2009 
Ďábel
 WWW  Profile

K věci chci říct pár slov:

1) Vůbec si neumím představit, co by se dělo, kdyby na místě Rejtyho byl Daanri :twisted: Myslím, že by debata byla mnohem akčnější... :mrgreen:

2) Problémy přenesené z jiných serverů sem prostě nepatří. Pokud jste naštvaní na někoho jinýho, nevylévejte si to tady.

3) Pravidla světa tu nejsou (pracně vymyšlený) proto, aby se z nich dělaly výjimky. To by se nedělalo nic jiného.

4) Bez ohledu na to, jaké důvody PiAnO měl, použité výrazivo bylo vysoko mimo limit sebevětší tolerance.

5) Rejty si nic takovýho nezaslouží, pač je to dobrej chlap a pro Thalii dělá spoustu práce.

6) Lidi by měli víc jezdit na srazy, když se poznaj mezi sebou, málokdy si pak sprostě nadávaj.

7) Pokud jste na serveru noví a chcete vymýšlet příběh postavy (a nechcete rovnou testovat trpělivost DM, která nemusí být neomezená), konzultujte to s nějakým zkušenějším hráčem (třeba se mnou). Pravděpodobně vám tyhle mouchy pomůže vychytat už před "ostrou" verzí a tím se třecí plochy sníží na minimum.

8) Vzhledem k omluvě se přimlouvám, aby ban pro PiAnO byl dočasný. Nejlepší by bylo, kdyby přijel na sraz a vyřešilo se to face to face.

9) když máte špatnej den, nepouštějte se do konverzace. Můžete naštvat spoustu lidí a úplně zbytečně.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 88 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]