|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 15:05 10. Feb 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Měly by na to fungovat snad i voicesetové příkazy (klávesa v), které platí pro všechny v partě.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 15:16 10. Feb 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
a myslim že přítelíčci maj rozkaz "neutočit" ne?
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 15:18 10. Feb 2009 |
|
|
tyo? neútočit? to jsem si nikdy nevšiml :/ no já si to radši prvně doma pořádně prozkoumám... 
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 15:18 10. Feb 2009 |
|
|
Klikneš pravým tlačítkem na avatara, pak vydej příkaz a nakonec hlídej na místě (následuj), platí pro všechny summony. Co si pamatuju, tak ti summoni měli stejně často problém s poslušností, pak nezbylo, než si ten příkaz dát do lišty a klikat jak šílenec...
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 15:21 10. Feb 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Krata wrote: a myslim že přítelíčci maj rozkaz "neutočit" ne? ne  maji jenom stat na miste nebo nasleduj
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 15:22 10. Feb 2009 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
Theogil I wrote: Krata wrote: Drowové maj třeba odpor pořád, je to tvoje věc  .. a pokud zabil pastí dítě tam mi rovnou pošli do PM jeho jméno  Muhehe Kráťovi mlýny melou pomalu ale přece ..... já už slyším jejich hlas.  Rozlícený dav se už těší na spravedlivý soud ... kdepak je odsouzený? 
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 15:27 10. Feb 2009 |
|
|
Tretas wrote: Krata wrote: a myslim že přítelíčci maj rozkaz "neutočit" ne? ne  maji jenom stat na miste nebo nasleduj V singlu to umí přes dialog, na Thalii ta možnost není.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 15:28 10. Feb 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Anderson I wrote: Rozlícený dav se už těší na spravedlivý soud ... kdepak je odsouzený?  Pssst, ještě chvilku jen obviněný.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 00:06 11. Feb 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
smrt smrt smrt *tichym sycivym hlasem skanduje neustale dokola a mizi vdal*
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 00:22 11. Feb 2009 |
|
|
Dron wrote: Tak dobrý, já jen že se na mě nějaký hráč přes tell obořil, že si jentak nahazuju odpor na jeho postavu (po tom, co se vedle mě objevil, okradl mě a jeho past zabila na náměstí v Karatě dítě - alespoň jak to viděla moje postava). Pokad myslíš postavičku Anadriel Er´lof tak bych jen dodal že Tě neokradla, nemá ani žádné body v okrádání, ano past co zabila dítě. Tam blbě zrovna vlezlo. Jinak abych se k tomu vyjádřil - tys mi dal odpor, v pohode, paks vytahl zbran a zacal ke mne pristupovat, bez jakehokoliv slova ci tak. Tak jsem pak zacal zdrhat a lehce mne zarazilo jen to, zes vytahl zbran a zacal jit na mne. Pri toms nemohl vedet ze tu past tam dala ma postava  -> A jedna vec co jsem se tu nikde nedocetl, jak to je s pokladanim pasti na zem? Ve meste zakazano nebo jen pokad jsou v nedohlednu straze? A mimo mesto, vesnici, ci osadu dovoleno vsude? A jedna pripominka, nekolikrat se mi stalo, ze jsem polozil past na zem, chvilku ji sleduji a pak najednou zmizi.
_________________ -speck- : Yitro Al Zakkai Necrooo: Rot´Jare, Verens -darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 00:29 11. Feb 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
*zastaví se u výstavby šibenice* tak náhodička jo?! se ještě uvidí... *dodá tajemně a vrátí se k výstavbě* Na ty pastě dávej bacha, pokud vim tak při pokládání pastí se postavička ukáže a to znamená, že NPC okolo by tě uviděli a něco s tebou provedli 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 00:44 11. Feb 2009 |
|
|
Krata wrote: *zastaví se u výstavby šibenice* tak náhodička jo?! se ještě uvidí... *dodá tajemně a vrátí se k výstavbě* Na ty pastě dávej bacha, pokud vim tak při pokládání pastí se postavička ukáže a to znamená, že NPC okolo by tě uviděli a něco s tebou provedli  -> Jo začnu dávat, když vidím jak to tu vře  No, já mu to položil za zády že jo. Tak by mne neměl on vidět, ale ostatní NPC jsem nebral moc v potaz a pak se tam přimotalo dítě. Odted tedy budu brát zřetel na všechny okolní NPC, hlavně stráže. "z dálky se podívá na šibenici a vystřelí na ni přesný zapálený šíp. poté se ukryje do stínu a vše pozoruje z dálky"
_________________ -speck- : Yitro Al Zakkai Necrooo: Rot´Jare, Verens -darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 02:20 11. Feb 2009 |
|
|
........ja tu traverzu vopravdu nehodil tchyni na hlavu schvalne........sem nevinej 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 02:57 11. Feb 2009 |
|
|
Si byl někde na tahu? 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi Posted: 03:31 11. Feb 2009 |
|
|
Rejty wrote: Si byl někde na tahu?  ne u souseda prekopavat system a sem rad, ze sem doma 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|