|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Tretas
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:02 12. Feb 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
hehe  dobrodruh bude mít E-shop ------------------------------------------ Jo a když se ptáte Co nám na Thalii Chybí tak: Docela by se mi líbilo kdyby ve věznicích jak tam stojí ten strážný nebo dráb, takže by měl rozhovor, ve kterém by bylo možné mu zažádat o otevření jedné cely. Líbilo by se mi to protože naprosto nesnáším když chytnu zloděje a bohužel DM není k zastižení, tak ten zloděj musí čekat před celou a hrát že je uvnitř. Rozhovor by mohl vypadat například takhle: Dráb Hm dobrej, snad nám nevedeš nějakého zloděje (uličníka...) Postava Jo chytl jsem jednoho sviňaka, mohl bys mi otevřít jednu celu? Dráb Jo jasne, šupni ho tam *otevře ti celu* Zloděj*vleze do cely* Dráb*zavře celu* PostavaDíky
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:16 12. Feb 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
To stym vezenim je dobra blbost pac by tam za chvilku boli nahadzane vsetky dobre postavy. Uvedom si kto ma na servri najvyssi level.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Gorrgorroth
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:31 12. Feb 2009 |
|
Joined: 13:11 23. Oct 2008 Posts: 348 Location: Rožnov p. R.
|
_________________ DM-Gorrgorroth- NEEXISTUJÍCÍ
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:42 12. Feb 2009 |
|
|
ja nevím jestli jste to teďka nepochopili nebo si chcete do někoho rýpnout!? myslel jsem prostě že by ten Dráb pouze otevřel dveře a poté je zase zavřel. a nevím co to má za souvislost s Berserkem, protože mě se tak zdá že na Berserka automaticky stráže utočí ne? (míním podle kontrol stráží při kterých chcou odkrýt tvář) Jo a byl to jenom návrh, chtěl jsem se zeptat jestli to bylo možné, tak nechápu co mě hnedka odsuzujete 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:38 13. Feb 2009 |
|
|
leda by toho kdo ho přived šoupnul do druhý cely a řek, že musej počkat, dokud nepřijde vrchnost (DM) 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:11 13. Feb 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
[quote="Tretas"]myslel jsem prostě že by ten Dráb pouze otevřel dveře a poté je zase zavřel.quote]
A co by tam potom toho zlocinca drzalo ?
P.S. ak by si mal minimalny pristup na internet tiez by si rypal.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:35 14. Feb 2009 |
|
|
Neithan1 wrote: Tretas wrote: P.S. ak by si mal minimalny pristup na internet tiez by si rypal. nechapu no to je jedno, asi ty navrhy už psat nebudu
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:29 14. Feb 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Neberte vsechno tak vazne ... 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:35 14. Feb 2009 |
|
|
Nechcem vam do toho skakat, ale mne tu celkom chyba moznost stahovania lovnej zvere ako napriklad jelenov. Bolo by pekne, keby z nich slo aspon maso stahovat, zvysilo by sa im pripadne OC nech su tazsie zasiahnutelni, nastavilo by sa im nech len utekaju pred utocnikov a mohol by sa poriadat hon na tieto zvierata. : 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:16 14. Feb 2009 |
|
|
Marvin wrote: Nechcem vam do toho skakat, ale mne tu celkom chyba moznost stahovania lovnej zvere ako napriklad jelenov. Bolo by pekne, keby z nich slo aspon maso stahovat, zvysilo by sa im pripadne OC nech su tazsie zasiahnutelni, nastavilo by sa im nech len utekaju pred utocnikov a mohol by sa poriadat hon na tieto zvierata. :  A z jelenů parohy  To utíkání by bylo fajn a ještě by se mohli spawnovat jako stádo, kde jsou jeleni, laně, koloušci i srnky (mimochodem co je to "jelínek"? Znám jen produkty Rudolfa Jelínka)
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:24 15. Feb 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
hehe jop na Thalii nejsou koloušci , ale jelínci  , aj prase by se mohlo stahovat jako v Asterixovi hehe a Obelixovi kanší maso je dobrý 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:25 16. Feb 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
porad mi chybi zabetonovani potulnych alchimistu - v dilnach kupovat katalizatory fakt nejde protoze sileny klikani kdyz uz po sty vidim jak potulnej alkac vybiha od kotle po jezevci aby u nej chcipnul nebo se uz nevratil tak je to fakt o nervy
prosim dejte toho ivorskyho treba bliz k rybnicku ale neco s nim udelejte uz je to na spagat uz mesice
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:44 16. Feb 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Me chybi v dobrodruhove kraku nejaka vrhaci sekera s nekonecnym strelivem. Ne ze bych byl zrovna obratnej, ale nejaka takova magicka mrska by se mi moooc libila. nevidel sem tam jeste zadnou 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:09 17. Feb 2009 |
|
|
Slo by udelat aby jste cast vrhacich zbrani a streliva nasli v pozustatcich mrtvol?
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:10 17. Feb 2009 |
|
|
tao kan wrote: Slo by udelat aby jste cast vrhacich zbrani a streliva nasli v pozustatcich mrtvol? Ne. Je to zbytečný.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|