|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Dron
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:15 17. Feb 2009 |
|
|
Mě začínají chybět hráči, kterým není craft hlavní náplní času stráveného na Thalii. Je stále těžší potkat někoho, kdo nejde pro suroviny s mulou nebo se nevrací do dílny. A to nemluvím o tom, že hráč začne kurvovat kvůli tomu, že projdu s přítelíčkem po cestě kolem hřbitova a uteče mu alchymista viz. výše nebo že mu někdo vytěžil suroviny apod.
_________________ Etrith Ethean - Svět byl na ni příliš krutý a tak se vrátila domů. Waldo Krown - Karatský rekrut, byl vojákem ještě než se narodil. Gwanunig Gaurwa - Podivné jméno, zjev i chování a bratr čtvernožec.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:30 17. Feb 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
tao kan wrote: Slo by udelat aby jste cast vrhacich zbrani a streliva nasli v pozustatcich mrtvol? Šlo, ale silně pochybuju, že by si někdo z každýho skřeta tahal šípy. Dron wrote: Mě začínají chybět hráči, kterým není craft hlavní náplní času stráveného na Thalii. Je stále těžší potkat někoho, kdo nejde pro suroviny s mulou nebo se nevrací do dílny. A to nemluvím o tom, že hráč začne kurvovat kvůli tomu, že projdu s přítelíčkem po cestě kolem hřbitova a uteče mu alchymista viz. výše nebo že mu někdo vytěžil suroviny apod. Mno tak je přesvědč, ať jdou s tebou dělat něco jinýho 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:37 17. Feb 2009 |
|
|
a možná se craft upraví směrem k nižší surovinový spotřebě, pak bude řemeslník častejc k zastížení v dílně, než se stádem mul na výpravě...ale to je teprv v jednání 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Dron
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:42 17. Feb 2009 |
|
|
kucik wrote: Dron wrote: Mě začínají chybět hráči, kterým není craft hlavní náplní času stráveného na Thalii. Je stále těžší potkat někoho, kdo nejde pro suroviny s mulou nebo se nevrací do dílny. A to nemluvím o tom, že hráč začne kurvovat kvůli tomu, že projdu s přítelíčkem po cestě kolem hřbitova a uteče mu alchymista viz. výše nebo že mu někdo vytěžil suroviny apod. Mno tak je přesvědč, ať jdou s tebou dělat něco jinýho  Budu si muset dát inzerát asi. Hráči, s kterýma jsem si nejlíp zahrál buď přestali hrát, odchází, případně byli vyhozeni 
_________________ Etrith Ethean - Svět byl na ni příliš krutý a tak se vrátila domů. Waldo Krown - Karatský rekrut, byl vojákem ještě než se narodil. Gwanunig Gaurwa - Podivné jméno, zjev i chování a bratr čtvernožec.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:50 17. Feb 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Tak asi nehledáš dobře, já pořád potkávám skupinky na výpravě
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:47 17. Feb 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
ja furt jenom creepim, me v dilne najdes jen kdyz jdu vyzvednout craftery na vypravu PS. kdo by to taky mel v realu delat, kdyz offline si naklikam xpu v craftu kolik chci  Ale snad jak uz se to blizi ke konci, tak se i ja do nejakeho vrhnu.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:57 17. Feb 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Dron wrote: Mě začínají chybět hráči, kterým není craft hlavní náplní času stráveného na Thalii. Je stále těžší potkat někoho, kdo nejde pro suroviny s mulou nebo se nevrací do dílny. A to nemluvím o tom, že hráč začne kurvovat kvůli tomu, že projdu s přítelíčkem po cestě kolem hřbitova a uteče mu alchymista viz. výše nebo že mu někdo vytěžil suroviny apod. jestli je presvecujes at s tebou jednaji tim ze za 4 minuty setkani nerekne tva postava vubec nic tak se nediv - mozna si psal do party nevim ale nevidel sem jediny pismenko od tebe a za kurvovani sorac ale kdyz jak kreten rozklikam suroviny z hromad abych je mohl vyvarit kdyz 2 postavy cekaji na uvareni obednanych veci a pak me zmizi potulnej alkac tak to neudrzim
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:56 17. Feb 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
óni se ty hráči za čas možná aj vrátí , ačkoliv v některý už taky přestávám doufat ale coo ...bud a nebo hh
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Dron
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:30 17. Feb 2009 |
|
|
Krata wrote: Tak asi nehledáš dobře, já pořád potkávám skupinky na výpravě Jestli myslíš pana B. a jeho černé kamarády, tak ty potkávám také často 
|
|
Top |
|
Freddy
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:21 20. Feb 2009 |
|
|
Možná by se mohlo trošku zapracovat na předělávání postihu na Skrývání v interierech ,co je nastaven v normálních dungeonech , dneska jsem vesele zakokrhal na výpravě u Orku stylem kdy se i podvědomě spolíhám na to že mně HIPS vyseká z problému a nestalo se tak , než jsem si uvědomil že to bude další místo kde se neschovám byl jsem před Rohatým . TY hrací návyky jsou silný a pořád koukat na statistiky ,kolik kde mám v jaký místností Skrývání a Tichej pohyb .... 
_________________ Šermína Prstokládková
BON PARI Filled hard boiled candy with fruit flavours.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:11 23. Feb 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ale skrývání v interiérech už je zrušené. Je nastavené jen tam, kde ho Rejty úmyslně nastavil.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:14 23. Feb 2009 |
|
|
kucik wrote: Ale skrývání v interiérech už je zrušené. Je nastavené jen tam, kde ho Rejty úmyslně nastavil. Ještě jstem to nikde nenastavoval.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Jsou krásné avšak prázdné lokace - Posted: 08:02 25. Feb 2009 |
|
|
Je tu řada krásných lokací, kam noha dobrodruha nepáchne, protože tam nic není. Namátkou celý pás roklinek a přilehých bažin, jeskyně v jižní rokli a tak. Nestálo by za to je trochu oživit ? Dát tam třeba strom k těžbě, aby tam zašli aspoň dřevorubci, sem tam nějakou tu potvoru a tak ?
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Gorrgorroth
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:37 25. Feb 2009 |
|
Joined: 13:11 23. Oct 2008 Posts: 348 Location: Rožnov p. R.
|
Dron wrote: Mě začínají chybět hráči, kterým není craft hlavní náplní času stráveného na Thalii. Je stále těžší potkat někoho, kdo nejde pro suroviny s mulou nebo se nevrací do dílny. A to nemluvím o tom, že hráč začne kurvovat kvůli tomu, že projdu s přítelíčkem po cestě kolem hřbitova a uteče mu alchymista viz. výše nebo že mu někdo vytěžil suroviny apod. ty vole buď si někdo stěžuje na crepery, nebo na crafťáky, prostě bych se smířil s tím že nějak si hráči vydělávat budou 
_________________ DM-Gorrgorroth- NEEXISTUJÍCÍ
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:53 26. Feb 2009 |
|
|
Já chodím na suroviny bez muly Principem je, že postavy musí nějak vydělávat peníze (dobře, nemusí, ale ten život bez jakékoli výbavy každého nebaví...) Vydělat se dá buď lootem, nebo craftem, nebo plněním poštovních a výkupních questů. Dokud se to nezmění, a neumim si představit, jak by se to mohlo změnit, budou to postavy dělat. Jediná další možnost je, že postava bude dostávat nějaké peníze za vykonávanou práci RP, jako funkci nebo stpendium nebo nevím co, což záleží na domluvě s DM, jestli něco takového IC umožní (což si myslím, že při jen trochu slušném zdůvodnění a jisté dávce snahy hráče umožní) a WB, aby naskriptovali příslušný systém (což asi principielně jde, obtížnost neumím odhadnout). Je ale logické, že takto financovaná postava musí odvést "něco za to" a produkovat určitou úroveň RP odpovídající vykonávané funkci/povolání... Příklad: Paladinové by mohli být placeni jako ochránci zákona s jistou pravomocí, vojáci v armádě by měli pobírat žold atd. Ale je třeba si uvědomit, že s tím souvisí i další věci - armáda, to není prázdné slovo, to je disciplína a riziko tretu při vybočení z příslušných norem chování...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|