|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Author |
Message |
Salyr
|
Post subject: stan Posted: 11:01 24. Feb 2009 |
|
|
sme si chteli udelat piknyk na lodi cestou do kel a hazru tak sme na ty lodi rozdelali stan kdyz sme vypluly tak ten stan proste zmizel a nikdo ho nemel. Jako me ten stan stal 700 zlatejch tak bych ho rad spatky on byl dobrej.
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
http://www.powerplaymanager.com/r213127
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: stan Posted: 11:11 24. Feb 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Salyr wrote: sme si chteli udelat piknyk na lodi cestou do kel a hazru tak sme na ty lodi rozdelali stan kdyz sme vypluly tak ten stan proste zmizel a nikdo ho nemel. Jako me ten stan stal 700 zlatejch tak bych ho rad spatky on byl dobrej. uz si nekdy videl stan na lodi??? namornikum prekazel na palube, tak te ho zahodili do more 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: stan Posted: 11:17 24. Feb 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
 Ten stan zůstal pořád na tom samym místě, kde jste ho rozdělali. Jenomže vy jste se přesunuli z moře do přístavu, nebo z přístavu na moře.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: stan Posted: 11:20 24. Feb 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Ber to takhle, stan si rozdělal na lodi, kde logicky neměl co dělat, tak ti ho námořníci zabavili 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: stan Posted: 11:41 24. Feb 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
ze ste si tam rovno nepostavili barak, ten by vam len tak nezahodili.. tak jako !
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: stan Posted: 12:18 24. Feb 2009 |
|
|
tyjo ja pridu o 700 zlatejch a stan a vy si ze mne jeste delate srandu.
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
http://www.powerplaymanager.com/r213127
|
|
Top |
|
DieHardMan
|
Post subject: Re: stan Posted: 12:23 24. Feb 2009 |
|
Joined: 16:11 01. Oct 2008 Posts: 28 Location: Levice - Slovensko uaaa
|
Uvedom si že s tou srandou si začal sám. Postaviť stan na lodi je naozaj proti logike. 
_________________ Korben
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: stan Posted: 12:24 24. Feb 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
EH no , zivot je krutej. ale k tematu:
Kdyz by sis ten stan rozdelal az na mori, a zabalil si ho pred tim, nez doplujes, tak by se mu nic nestalo. Kdyb si ho rozdelal na mori ale nestihl pred dojezdem lodi zbalit, taky by zustal na lodi a musle by si ho potkat, az by si jel zase tou stejnou lodni linkou.
A je fakt, ze kdyby is se tou lodi vratil zpet do vychoziho pristavu a nikdo pred tebou by ti ten stan nezbalil, mel by tam stale byt.
Stan proste zustava v te same lokaci, kde zacal. cestovnai lodi neni takove, ze se s tebou pohybuje lod, ale nacte se lokace, ktera vypad ze ses na lodi a pak se nacte lokace pristavu. Slo by to osetrit tak, ze by si dal stanu listek, ale jelikoz nema inventar, tak by se z hlediska poctu ruznych stanu muselo delat dost vyjimek atd.. a je to skriptovani celkem zbytecne navic, kdyz ten stan zbalit jde.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: stan Posted: 14:27 24. Feb 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To je jeden z duvodu, proc v pristavu a na lodich kapitani, kormidelnici a podobna verbez hlasi, ze uz brzo lod prijede do pristavu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: stan Posted: 15:43 24. Feb 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
kapitán to hlási tak pul sekundy před dojezdem/odjezdem... nebo aspon me to tak delá
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: stan Posted: 16:15 24. Feb 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
zbytocne pokracovat v tejto diskuzii
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|