|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Theogil I
|
Post subject: Re: Velky zimní až pozimní sraz Thalie - 28.2.09 Posted: 16:54 27. Feb 2009 |
|
|
Neblbněte, když jsem byl marodnej, tak jsem se taky nechal ukecat a vyneslo mi to další týden madění navrch ... to je pak na houbelec.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Velky zimní až pozimní sraz Thalie - 28.2.09 Posted: 17:54 27. Feb 2009 |
|
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Velky zimní až pozimní sraz Thalie - 28.2.09 Posted: 18:27 27. Feb 2009 |
|
|
takže kdo chce vzít z prahy do plzně, dopravte se na konečnou metra A dejvická a děte kousek po evropský, sou tam nástupiště autobusů, tak buďte někde u posledního směrem z prahy ven počítám s andersonem a mám eště dvě místa červená fabie 2K3 5381, telefon 605 590 963 odjezd cca. 14 hodin, spíš maličko pozdějc
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Velky zimní až pozimní sraz Thalie - 28.2.09 Posted: 18:33 27. Feb 2009 |
|
|
Si vyměnil auto za motorku?
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Velky zimní až pozimní sraz Thalie - 28.2.09 Posted: 18:35 27. Feb 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Theogil I wrote: Tak tedy to nechali na mě ... auto z Brna nepřijede, důvodem je finanční náročnost na dopravu a ubytování. Vzhledem k tomu, že je Rejty marod a Kucik údajně přijede až večer do restaurace se čás osádky jedoucích prakticky jen kvůli poradě vůdců světa rozhodla, že je to na posezení v hospodě příliš vysoký finanční náklad. A jak to tak bývá, odpadne jeden, pak druhý, a poslední dva když rozpočítají náklady zjistí, že je to sakra drahý výlet do hospody. Tak tedy se budeme těšit na sraz v nechřipkové době. Práci zdar T. vlak vas vyjde lacnejsie nez auto nie ? a hotel stoji 250 kc... my ideme az zo slovenska na pivo do plzne !
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Velky zimní až pozimní sraz Thalie - 28.2.09 Posted: 18:46 27. Feb 2009 |
|
|
@ rejty prd, mám obojí @ brňáci neserte, skočte na nějakýho leoše janáčka nebo jak se ty rychlíky jmenujou a v praze ste za chvilku když to dáte do dvou, můžu dva vzít
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Velky zimní až pozimní sraz Thalie - 28.2.09 Posted: 19:56 27. Feb 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
kdyby si to neposlal tak já bych heldal úplně někde jinde 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Velky zimní až pozimní sraz Thalie - 28.2.09 Posted: 21:43 27. Feb 2009 |
|
|
Tak zajtra ... smrtelnici!
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Velky zimní až pozimní sraz Thalie - 28.2.09 Posted: 22:51 27. Feb 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
pokusim se dorazit, ale asi az o neco pozdejs, tak doufam ze uz vsichni nebudou pod stolem 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Velky zimní až pozimní sraz Thalie - 28.2.09 Posted: 00:16 28. Feb 2009 |
|
|
Přeju vam hodně chlastu a zabavy.. rad bych prisel ale uz neco mam... nezapomente poridit nejaky fotky 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Velky zimní až pozimní sraz Thalie - 28.2.09 Posted: 11:03 01. Mar 2009 |
|
|
první po srazu 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Velky zimní až pozimní sraz Thalie - 28.2.09 Posted: 11:26 01. Mar 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Neithan1 wrote: Theogil I wrote: Tak tedy to nechali na mě ... auto z Brna nepřijede, důvodem je finanční náročnost na dopravu a ubytování. Vzhledem k tomu, že je Rejty marod a Kucik údajně přijede až večer do restaurace se čás osádky jedoucích prakticky jen kvůli poradě vůdců světa rozhodla, že je to na posezení v hospodě příliš vysoký finanční náklad. A jak to tak bývá, odpadne jeden, pak druhý, a poslední dva když rozpočítají náklady zjistí, že je to sakra drahý výlet do hospody. Tak tedy se budeme těšit na sraz v nechřipkové době. Práci zdar T. vlak vas vyjde lacnejsie nez auto nie ? a hotel stoji 250 kc... my ideme az zo slovenska na pivo do plzne ! To je videt ta chut pit 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Velky zimní až pozimní sraz Thalie - 28.2.09 Posted: 11:32 01. Mar 2009 |
|
|
Sraz byl fajn, ač jsem tam byl jen chvíli.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: Velky zimní až pozimní sraz Thalie - 28.2.09 Posted: 13:30 01. Mar 2009 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
Sraz byl skvělý, díky za něj a jinak o mě nemějte obavy. Přes veškerou péči českých drah jsem ve zdraví dorazil s velice pěkným, pouze hodinovým zpožděním. Příště zůstávám přes noc. Na tohle století jsem si krásné drážní zážitky právě vybral. PS: Jestli existuje dopravní peklo, tak už vím, kdo mu šéfuje. 
|
|
Top |
|