|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:09 13. Feb 2009 |
|
|
kladení pastí v dohledu NPC, zejména pak stráží, je zneužití engine hry... doufám, že to kucik nějak oskriptuje, aby na každýho kdo to udělá stráže bez varování zaútočily...
existuje dost odlehlých míst, kde se dá libovolně zkoušet cokoliv...
co se týče mizení pastí položených na zem, patrně se jedná o efekt engine, který způsobí, že položená věc nejde vidět, protože se "schová" pod nějaký tileset. tak se dá ztratit (a už nikdy nenajít) libovolná věc. u pastí je to obzvláště zákeřné, protože ony tam jsou, jenom nejsou vidět a nevidí je ani postava, která má na to, aby je normálně spotla, protože jsou prostě překryté terénem... z čehož plyne, že používání pastí musí být prováděno s extrémní opatrností!!!
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:37 13. Feb 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
takže pokud uvidim někoho, jak klade past ve městě tak jde do báně 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:42 17. Feb 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Uplne sem zapomnel podekovat za plodne pripominky ke craftu temto lidem: Rejtymu, Photterovi, Boendalovi, Rokovi + mnohym jinym. Obvlaste pak Photterovi s temi vyrobnimi casy podle slozitosti. Dale pak Melvikovi, od ktereho sem si X funkci z craftu zkopiroval a diky tomu mate takove hezke animacky a graficke efekty (napr horici uhli v peci) Jiste nesmim zapominat take na Kucika, jenz me vlastne naucil programovat v NWN a mel se mnou pili a nevys*** se na moje vsetecne dotazy 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:53 17. Feb 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
já děkujů všem hh týmu , DM , panu nomisovi za craft, kterej si myslim bude ještě lepšejší a hráčům...Myslim , že si to zaslouží né?  chtěla sem i drowům , ale ty tedka asi spí , ostatně jako všici koneně je mír hehe ...snad sem to tedka nezakřikla 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:04 28. Feb 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
Chci moc podekovat DM Neithan a Krata za skvele zpestreni hry a zabavu A taky Garettovi za spolupraci pri pleneni a vrazdeni Moc jsem se bavila....
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:36 28. Feb 2009 |
|
|
G14 wrote: A taky Garettovi za spolupraci pri pleneni a vrazdeni Moc jsem se bavila....Nakonec ta hodná elfa zevilnatěla *zakroutí smutně hlavou* Já to věděl hnedka od začátku.... EVIL G14 EVIL Mě bylo hned jasný, že na tý hráčce je něco zvláštního, když pak psala "*hoří to*, *smrdí to* .... ale ona ne, ona že prej se v tom nevyžívá.. no a vidíte to, jak to dopadlo! A ještě k tomu jak mluvila ta postava!!... "Není tu bezpečno má milá Sehanýn" Jak EVIL! Pardon za OT. xD
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
xyz
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:43 02. Mar 2009 |
|
|
Díky všem! Dnes to byla jízda! 
_________________ Razak - R.I.P. Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:54 02. Mar 2009 |
|
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:53 02. Mar 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Taky sem se ohromne bavil, skoda ze sem musel na chvili zmizet a koule uz nezeru, blil sem po nich.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 03:07 02. Mar 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
Taky diky vsem za hru poprve co VulNug hraje se konecne poradne nazral, proste dostatek lidskyho masa 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:31 02. Mar 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:50 04. Mar 2009 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
Chtěl bych poděkovat hráčům, kteří včera navštívili maják. A samo také DM Kratovi. Perfektní představení, moc hezké. Takovouhle hru si budu dlouho pamatovat a asi je budu navštěvovat častěji.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:36 04. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
konečně sem viděl skupinku co hrála a necreepela nebo nelootila a jenom nezereagovala na DM 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:41 04. Mar 2009 |
|
|
Taky děkujem za včerejší maják tuším DM Kratovi. Zdá se že to je jedna z oblibených lokací  .
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
fuxxo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:49 04. Mar 2009 |
|
|
dekuju Marvinovy za dnesni Q dola to fakt sranda me dik patri aj Amy a Liane (dufam ze som to nezkomolil  )
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|