|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
Freddy
|
Post subject: Obírání po smrti Posted: 01:09 04. Mar 2009 |
|
|
Rádo bych zde nespokojeně zafunělo nad tím že se zlodějum při smrti jde sebrat nejen zlato ale i věci označené jako ukradnuté. SIce chápu jak to původně asi bylo myšleno, dostihnu zloděje co mně očoroval ,klepnu ho a seberu mu to co mně ukradl ale já sem dnes tak přišel o docela důležitou věc a to při drowím nájezdu. po smrti moji postavy. Byla to jediná věc co moje postava ještě za času co se dalo krást ukradla. Chápejte mně , zloděj křičí že ho okradli  ,ale skutečně je to dobrý nápad dávat systémově najevo že se v tomhle směru "vyplatí" zabít a obrat hlavně tohle povolání?
_________________ Šermína Prstokládková
BON PARI Filled hard boiled candy with fruit flavours.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Obírání po smrti Posted: 08:49 04. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
musim napsat o co se presne edna za veci. Ja sem se ted snazil oddelat crafterske suroviny a vyrobky (krome alchymie) aby nebyli kradene. Samozrejme, ze ty co ted mate kradene uz takove zustanou, jedna se jen o nove udelane veci !! pokud je to jeste neco z craftu stale kradenee, napiste to do chyb.
pokud nenapisete co to presne je za chyby,nedaji se opravit.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Freddy
|
Post subject: Re: Obírání po smrti Posted: 10:14 04. Mar 2009 |
|
|
Po obrání zmizeli suroviny do alchymie a Modrej Iounskej kámen (ukradnutej) , takže je asi všechno v pořádku.
Pro zloděje z toho vyplívá nezůčastňovat se žádnejch PvP akcí , protože to skutečně zamrzí.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Obírání po smrti Posted: 10:18 04. Mar 2009 |
|
|
Hmmm možná tolik jako když ti někdo šlohne modrý Iounský kámen na který dlouho šetříš. Opravdu s tebou cítím. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Freddy
|
Post subject: Re: Obírání po smrti Posted: 10:33 04. Mar 2009 |
|
|
Theogil I wrote: Hmmm možná tolik jako když ti někdo šlohne modrý Iounský kámen na který dlouho šetříš. Opravdu s tebou cítím.  Jde mně o o že se dá OOC přijít na to proč se dá pod jakoukoliv záminkou zabít právě zloděj, protože se to prostě vyplatí . Za jakých okolností a důvodu proč byl ukradnutej ten Iounskej kámen to tu nikdo neřeší .
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Obírání po smrti Posted: 10:45 04. Mar 2009 |
|
|
Freddy wrote: Theogil I wrote: Hmmm možná tolik jako když ti někdo šlohne modrý Iounský kámen na který dlouho šetříš. Opravdu s tebou cítím.  Jde mně o o že se dá OOC přijít na to proč se dá pod jakoukoliv záminkou zabít právě zloděj, protože se to prostě vyplatí . Za jakých okolností a důvodu proč byl ukradnutej ten Iounskej kámen to tu nikdo neřeší . Jak ooc poznám zloděje? Výpis hráčů zrušen, takže pokud se nepodkope sám nebo ho někdo IC či OOC neodhalí veřejně, nevidím důvod na ně pořádat lov. A pokud po smrti můžeš přijít o kradené věci a moc tě to mrzí tak nekraď a nebude tě mít co mrzet.  Taky mám zloděje, nekradu a nestěžuji si. A nejsem sám, takže to bude zase jen věc názoru a případného kompromisu.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Freddy
|
Post subject: Re: Obírání po smrti Posted: 10:58 04. Mar 2009 |
|
|
Dobře mám teda ještě takovou malou vsuvku .. Lidi nekupujte nic od postav co jakoliv připomínaj zloděje ! IC, OOC, půlčíci samo sebou (ty jsou všichni v jednom pytli) , nikdy nevíte kde to ta jasná čorka šlohla  Při prvním PvP střetnutí máte po žížalkách  přijdete o to.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Obírání po smrti Posted: 11:08 04. Mar 2009 |
|
|
Freddy wrote: Dobře mám teda ještě takovou malou vsuvku .. Lidi nekupujte nic od postav co jakoliv připomínaj zloděje ! IC, OOC, půlčíci samo sebou (ty jsou všichni v jednom pytli) , nikdy nevíte kde to ta jasná čorka šlohla  Při prvním PvP střetnutí máte po žížalkách  přijdete o to. No vidíš, že se domluvíme  . Já věděl že kompromis najdeme a budou všichni spokojení a bude krásný božský klid. 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Obírání po smrti Posted: 11:13 04. Mar 2009 |
|
|
Nevím, proč se tu řeší kradení věcí, když půjdou krást jen peníze. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Obírání po smrti Posted: 11:16 04. Mar 2009 |
|
|
To víš nemohl jsem si pomoct, jse prostě parchant a pomalu zapomínám na příkoří způsobená ... omlouvám se.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Obírání po smrti Posted: 12:27 04. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
OOC : zlodej = povolani zlodej
IC: nekdo me obere o prachy = zlodej IC: nekdo me zabije aby mi sebral bracy = bandita
OOC zlodeje neodhalis diky vypisu a IC je jich na serveru pulka.. to si muzu do zlodeju nadavat jak chci..
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Obírání po smrti Posted: 12:28 04. Mar 2009 |
|
|
OOC je to tulák, ne zloděj. Je to špatně přeložený...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Freddy
|
Post subject: Re: Obírání po smrti Posted: 13:31 04. Mar 2009 |
|
|
Ha! Nějaké chmatáčské božstvo se smilovalo ,padnul server a Iounskej kamínek mám zase zpátky ! Kdo mně kvuli tomu sejme postavu toho znectim na foru *směje se* 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Obírání po smrti Posted: 11:13 05. Mar 2009 |
|
|
Tak konečně víme, odkud vítr fouká s těmi pády serveru... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|