|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 00:49 04. Mar 2009 |
|
|
Tohle se musí vyřešit. Nenapadá někoho čim by to mohlo bejt? Já už všechny moje nápady vyčerpal a uskutečnil...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 00:53 04. Mar 2009 |
|
|
stejne je nejlepší že se to načítá až na 104% 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 00:56 04. Mar 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Rejty wrote: Nenapadá někoho čim by to mohlo bejt? Já už všechny moje nápady vyčerpal a uskutečnil... server dostal zlatej padacek a uziva si ho? :o) nebo se thalka nastvala na premnozeni drovu :o) sorac ja fakt nevim servery me nerikaji pane :o(
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 01:01 04. Mar 2009 |
|
|
podle me to bude v nejakym cyklu... nejakej preklep
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 01:04 04. Mar 2009 |
|
|
od kdy to vlastně takhle blbne? 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 01:09 04. Mar 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Podle me od patche.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 11:47 04. Mar 2009 |
|
|
snad jsou někde k dispozici systémový logy? pokud ne, nejvyšší čas je zapnout... pokud jo, fakt jste z nich nic nevyčetli?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 12:10 04. Mar 2009 |
|
|
Neni tam nic, ceho by se dalo chytit. Zkusim zvysit uroven logovani.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 12:11 04. Mar 2009 |
|
|
A nemůže to fakt dělat nějaká vada na serveru?
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 12:17 04. Mar 2009 |
|
|
kucik wrote: Neni tam nic, ceho by se dalo chytit. Zkusim zvysit uroven logovani. Jako že nehlásí vůbec nic kolem času kdy to spadne, nebo hlásí něco, co s tím zdánlivě nesouvisí?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 12:26 04. Mar 2009 |
|
|
Obcas to zpusobi login DM, s tim se tak nejak dokazem popasovat, ale jindy pred padem neni v logu nic zajimavyho. Treba ze nekdo neco rikal 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 12:59 04. Mar 2009 |
|
|
kucik wrote: Obcas to zpusobi login DM, s tim se tak nejak dokazem popasovat, ale jindy pred padem neni v logu nic zajimavyho. Treba ze nekdo neco rikal  Myslíš třeba něco v tom smyslu: "kráťo ty parchante". A bum?
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 13:34 04. Mar 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
tak když tohle napíšeš, tak ti vybouchne komp a Thalie nejede aspon 4 hodiny 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 13:36 04. Mar 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
vacsinou to zhadzuje nejake prasa, blizsie podrobnosti su nezname (prezatial)
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 13:42 04. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
poku se pozorně podiváte na Neithanova avatara na foru a zaroven na fotku jeho DM postavičky v galerii.. možná se okruh hledání "prasat" o dost sníží
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|