|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|
Author |
Message |
fuxxo
|
Post subject: gnoli Posted: 15:08 05. Mar 2009 |
|
|
neviem ako vam ale mne trosku chybaju gnoli co boli nedaleko ivory... len som sa chcel spytat ze ci sa planuju niekam zaradit?
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: gnoli Posted: 15:19 05. Mar 2009 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
Tak k tomu se přidám, těch mi je opravdu líto. A taky chudáčci bandité, bez nich je ta lokace u Karathy taková prázdná.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: gnoli Posted: 15:24 05. Mar 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Když mě přijde divný, že by se na malej plácek okolo Ivory vešli skřeti a harpyje z Dorenu, zlobři z vršků, Ogriloni odvedle a ještě Gnollové.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: gnoli Posted: 15:29 05. Mar 2009 |
|
|
Eště trollové a nemrtví 
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: gnoli Posted: 15:31 05. Mar 2009 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
To je taky fakt. Spíš je to škoda, že tam nemůžou být, protože pro nízký lvl to byla slušná lokace. Ale co, jsou i jiné.  Edit: A troglodyti a cikáni 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: gnoli Posted: 15:40 05. Mar 2009 |
|
|
Nedej bože jezevci  nejkrvelačnější to zrůdy na Thalii.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
fuxxo
|
Post subject: Re: gnoli Posted: 15:48 05. Mar 2009 |
|
|
kucik wrote: Když mě přijde divný, že by se na malej plácek okolo Ivory vešli skřeti a harpyje z Dorenu, zlobři z vršků, Ogriloni odvedle a ještě Gnollové. ako nenarazal som nato aby boli pri Ivory ale celkovo na Thalii ze by sa mohli niekde nachadza... co som mal info od Daanriho ten hovoril ze by mala byt nejaka pevnost?!
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: gnoli Posted: 16:10 05. Mar 2009 |
|
|
Nebojte gnollove budou, mam uz pre nich vyhliadnute nadherne miestecko, ale asi to uz nebudu taky chudacikovia ako predtym. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: gnoli Posted: 16:17 05. Mar 2009 |
|
|
Anderson I wrote: Tak k tomu se přidám, těch mi je opravdu líto. A taky chudáčci bandité, bez nich je ta lokace u Karathy taková prázdná. bandité u karathy jsou, zrovna včera jsem je po dlouhé době potkal... k jejich vlastní škodě (od doby co jsem vynalezl lektvar ochrany před magií, jsou druhý až patnáctý) 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: gnoli Posted: 16:19 05. Mar 2009 |
|
|
kucik wrote: Když mě přijde divný, že by se na malej plácek okolo Ivory vešli skřeti a harpyje z Dorenu, zlobři z vršků, Ogriloni odvedle a ještě Gnollové. je to oblíbený místo pro low-lvl. kreatury... choděj tam trénovat na začínajících dobrodruzích 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
fuxxo
|
Post subject: Re: gnoli Posted: 17:12 05. Mar 2009 |
|
|
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: gnoli Posted: 20:14 05. Mar 2009 |
|
|
Tak šup do toolu a pomocte Daanrimu s pevností!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|