|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Theogil I
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:48 05. Mar 2009 |
|
|
To je ooc vynášení. A teď nemůžu hrát, protože mě za to každej sejme. Tak ti teda móc děkuju. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Gorrgorroth
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:51 05. Mar 2009 |
|
Joined: 13:11 23. Oct 2008 Posts: 348 Location: Rožnov p. R.
|
Jonny wrote: Hmm, možná tou dobou se mě po tellu ptal, jakej mám lvl, že by potřeboval helpnout...  v poslední doběš se po tellu na lvl ptá hodně lidí, hlavně po tom co se zrušilo zobrazování při připojování 
_________________ DM-Gorrgorroth- NEEXISTUJÍCÍ
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 16:13 05. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
asi by se měl založit starej dobrej topic "práskačův koutek" 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:36 06. Mar 2009 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
Včera mě dostal jeden nejmenovaný začínající dobrodruh - sebevrah. Skočit na druhém lvl rovnýma nohama do stok mezi mutanty, to chce odvahu. Po záhadném oživení (sice nechápu, jak k tomu došlo, ale oživil se) chvilku stál před dvěma mutanty a odvážně si do jednoho z nich bouchnul.  Druhá smrt, tentokráte již neměl štěstí a opravdu umřel. No a protože ještě neměl dost, tak si zašel vyčistit skřetí tábor.  Než jsem stačil povečeřet, tak byl 3x mrtvý. Škoda, že jsem měl naspěch, protože tímhle tempem musí být za hodinku opět na prvním lvl  .
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 11:09 06. Mar 2009 |
|
|
neni nad mladistvej elán!!!  aneb s chutí do toho a půl je hotovo...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:56 06. Mar 2009 |
|
|
DenGrasse wrote: neni nad mladistvej elán!!!  aneb s chutí do toho a půl je hotovo... jestli je to barbar tak urcite hraje dobre svou postavu  zemrit v boji proti presile klidne jit i nahej do bitvy  ...pockej na 5lvl to uz urcite pude na draka
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:23 06. Mar 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Lord_Berserk wrote: DenGrasse wrote: neni nad mladistvej elán!!!  aneb s chutí do toho a půl je hotovo... jestli je to barbar tak urcite hraje dobre svou postavu  zemrit v boji proti presile klidne jit i nahej do bitvy  ...pockej na 5lvl to uz urcite pude na draka Muhaha bere si příklad z Beowulfa 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:05 07. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Stojim si tak uprostred Karathske hrobky kdyz v tom nejdnou ..
Attachments: |

Thalie 1.jpg [ 9.09 KiB | Viewed 5955 times ]
|
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:10 07. Mar 2009 |
|
|
se stane 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:26 08. Mar 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:03 09. Mar 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
*jdou 4 trpaslici po krinskejch, v hospode byli naposledy asi pred 2 hodinama real* Trpaslik: *žere kančí na smetaně* 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 00:37 16. Mar 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Igor na kveste 
Attachments: |

igornaQ.jpg [ 105.25 KiB | Viewed 5436 times ]
|
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 00:55 16. Mar 2009 |
|
|
Mam pocit, ze chcel XP, ale isty si nie som. Inak fajn spam 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:11 16. Mar 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
hh pochytil od Kráti 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:16 16. Mar 2009 |
|
|
pche, můj spam je na úrovni a je o nečem.. tohle je jen prach sprosté ctrl+v 
|
|
Top |
|