|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
monstera
|
Post subject: Re: NWN 2x Posted: 22:35 06. Mar 2009 |
|
|
zachy wrote: Noo.. nikde jsem nenasel ze je to zakazany, tak jsem se chtel zeptat... Prave na zabiti dlouhyho casu pri craftu. Ale jestli to je takhle.. tak v pohode. Driv sem hral Lineage 2 a tam sem s jednou postavou sedel na namku a prodaval sem veci zatimco druha expila NO ale mít NWN v okně, bylo by možno v druhém okně souběžně při čekání třeba číst a psát na foru, nebo číst noviny, surfovat a podobně, nemusí se zrovna 2x hrát
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: NWN 2x Posted: 23:06 06. Mar 2009 |
|
|
monstera wrote: NO ale mít NWN v okně, bylo by možno v druhém okně souběžně při čekání třeba číst a psát na foru, nebo číst noviny, surfovat a podobně, nemusí se zrovna 2x hrát To samozřejmě jde, stačí mít v konfiguračním nastavení hodnoty: FullScreen=0 a AllowWindowedMode=1 ...pochopitelně je potřeba nastavit vhodné rozlišení. Já tak hraju, takže mi nwn nepřijde jako přílišná ztráta času 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: NWN 2x Posted: 20:48 07. Mar 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pred rokem jsem zkousel mit na jednom monitoru nwn a na druhem toolset a musim rict, ze pokud ma hra k necemu vypadat, tak to proste nejde.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
--Bragner--
|
Post subject: Re: NWN 2x Posted: 00:31 08. Mar 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
kucik wrote: Pred rokem jsem zkousel mit na jednom monitoru nwn a na druhem toolset a musim rict, ze pokud ma hra k necemu vypadat, tak to proste nejde. Tohle potvrzuji, mít zároven okno nwn a okno toolsetu, tak se to oboje místy někdy trhne a to si nemyslím že bych měl nějakou vykopávku.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: NWN 2x Posted: 00:48 08. Mar 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ja jsem nemel problemy s pocitacem, ale s tim, ze jsem se ani jednomu nedokazal venovat poradne.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: NWN 2x Posted: 04:10 08. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
mám celkem silnej komp, ale jak zapnu do NWN tool, hra se mi začne sekat.. nechtěl bych vidět dvě hry v provozu
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: NWN 2x Posted: 10:34 08. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
ja treb ahru mam OK, ale tool, obzvlaste diky scriptum se mi dost seka.. jako ze nacita pomalu jak svina.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: NWN 2x Posted: 10:36 08. Mar 2009 |
|
|
A tos nenačítal master modul. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: NWN 2x Posted: 10:45 08. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
no jak sem mel svuj hezekj modylek, v nem jen crft, bylo to OK, ale jak mi kucik poslal i ruzny jiny scripty, toz sa mi to tak naplnilo, ze na craftu se pracuje hooodne blbe, prootze na vsechno cekam isto10sekud asi 3minuty bohuzel pulku scriptu k tomu potrebuju.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: NWN 2x Posted: 15:59 10. Mar 2009 |
|
|
No když jsme hrali Diablo2 na GWODu, tak tam byl jeden zasr... němec se super kompem a ten si dokázal pouštět diablo v osmi oknech!!! A ten hajzl dokázal sehnat za jeden měsíc takový lvl jako já za celý rok! Ještě že ho pak ubanovali k smrti! *zadostiučiněně si oddychne* 
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|