|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Váš summon Posted: 03:23 09. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Chcete ukázat vašeho přítelíčka nebo summona? (domácí zvíře) připojte i jeho staty a povolání
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Váš summon Posted: 03:35 09. Mar 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Takze pekne v rade z lava :
Hnedy Pes - Zlodej/ Barbar (lvl pul roku) jeho prednost je v zakernom utoku, vykradanie celeho invu oblubena hracka : piskaci tukan (otravit cloveka pouziti 3/den)
sila : 14 obratnost : 16 odolnost : 8 inteligence : 5 moudrost : 15 charizma : 17
Bezovy Pes - Bojovnik/Barbar (lvl tri roky) jej prednost je pomale vyckavanie a holdovanie dobremu jedlu, je to znamy hladany bandita, vrah 14-tich susedovych sliepok oblubena hracka : medved znacky coca-cola +2
sila : 16 obratnost : 14 odolnost : 14 inteligence : 15 moudrost : 8 charizma : 16
Cierny Pes a.k.a Klobaska, nas najslabsi built - bard/AA (lvl neznamy) nema ziadne prednosti len sa neustale vnucuje a kupodivu ovlada feat tajemny uskok oblubena hracka : podlaha
sila : 7 obratnost : 6 odolnost : 6 inteligence : 6 moudrost : 5 charizma : 4
Attachments: |

summoni.jpg [ 135.1 KiB | Viewed 4943 times ]
|
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Váš summon Posted: 10:48 09. Mar 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ja radsi pouzivam celou paletu. Tohle je zhruba polovina (vic jsem nenaskladal do lokace) Odpredu: Bard/Rogue: Maxovany pickocket, bluff, appraise perform a disable trap. Barbarian: Nepretrzita barbarska zurivost. ?? Povolani se nepodarilo zjistit. Pes se jeste neprobral z letargie. Podle chatrne konstituce nejspis Wizard. Fighter/Rogue: Expertise, Drtivy utok a obecne nejlepsi bojove staty. Take nejlepsi ohrivadlo na chadne zimni vecery. V pozadi set 2x2 Roughes v nocni a denni kamuflazi. 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
loadr
|
Post subject: Re: Váš summon Posted: 11:46 09. Mar 2009 |
|
|
ZELENÝ DRAK potomek toho z bažin, lvl 6 ale i tak dost nebezpečný čistokrevný barbar sila : 16 obratnost : 19 odolnost : 13 inteligence : 10 moudrost : 8 charizma : 9

bobeš2.jpg [ 185.26 KiB | Viewed 4935 times ]
|
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Váš summon Posted: 15:23 09. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Snovacka Kralovska
sila : 1 obratnost : 30 odolnost : 3 inteligence : 1 moudrost : 1 charizma : 1
Zvlastni schopnosti: FEAR(strach)
Uz tyden mi moja rika, at ho z toho stropu sundam, a ja ji furt rikam, ze kdyz tam je tyden, toz bude mrtvej=neskodnej.

Snímek 002.jpg [ 1.43 MiB | Viewed 4954 times ]
|
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Váš summon Posted: 18:58 10. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
nomis_b wrote: Snovacka Kralovska
sila : 1 obratnost : 30 odolnost : 3 inteligence : 1 moudrost : 1 charizma : 1
Zvlastni schopnosti: FEAR(strach)
Uz tyden mi moja rika, at ho z toho stropu sundam, a ja ji furt rikam, ze kdyz tam je tyden, toz bude mrtvej=neskodnej. tak bohuzel musim oznamit odchod snovacky. Byl sem vcera donucen ho sundat 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
loadr
|
Post subject: Re: Váš summon Posted: 02:27 11. Mar 2009 |
|
|
nomis_b wrote: nomis_b wrote: Snovacka Kralovska tak bohuzel musim oznamit odchod snovacky. Byl sem vcera donucen ho sundat  můžu ti pujčit svojí, kdyby ti bylo smutno

2.jpg [ 755.89 KiB | Viewed 4941 times ]
|
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Váš summon Posted: 09:20 11. Mar 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
2loadr:
JAk se to cistii? Co to zeree?...To bydli v Garazi, nebo se vejde i do bytu?
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Váš summon Posted: 11:48 11. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Pavouci jsou divnej domáci mazlíček.. jak sem někde čet, nemá tě to rádo, nepomazlí se to s tebou, budto to před tebou utiká nebo se tě to snaží zabít.. ani to nepojmenuješ a po celej jeho život seš tomu prakticky lhostejnej, k tomu bych s tim nevydržel v jedné místnosti 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Váš summon Posted: 12:23 11. Mar 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Takže stejný jako manželka.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
fuxxo
|
Post subject: Re: Váš summon Posted: 13:47 11. Mar 2009 |
|
|
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|
loadr
|
Post subject: Re: Váš summon Posted: 13:48 11. Mar 2009 |
|
|
kucik wrote: Takže stejný jako manželka. ty bývaji ještě jedovatejší Kiri: kterou potvoru mysliš 
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Váš summon Posted: 15:24 11. Mar 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
loadr wrote: Kiri: kterou potvoru mysliš  vtom terarku nebo jak tomu rikas??? Ja pavouky rad...
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
loadr
|
Post subject: Re: Váš summon Posted: 15:41 11. Mar 2009 |
|
|
Kiri wrote: vtom terarku nebo jak tomu rikas??? Ja pavouky rad...
cpal jsem ji holatka, nejlip od potkanu, když nebyli tak i cvrčky, ale ty jsem tam hazel po desitkach ted je u kamošky, tu je nejzakeřnější muj sumon, trošku jedovatější a agrasivnější 

p.jpg [ 130.87 KiB | Viewed 4939 times ]
|
|
|
Top |
|